Duyuru

Collapse
No announcement yet.

işte bunlar hep yalnızlık..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• işte bunlar hep yalnızlık..

iyi akşamlar. ben yalnızlıktan geberen bir borderline'ım. umarım kendini benim gibi hisseden insanlar bulabilirim.

Yalnızlıktan gebermene hiç gerek yok.Zaten hepimiz bir gün öleceğiz.Ve yalnızlıktan gebermek uzun vadeli acı veren birşey.Sana tavsiyem bol bol karşıdan karşıya geç.Mutlaka çarpar biri. ' Bu şaka kısmıydı...Hmmmm cana yakın olmayı dene biraz.Utangaçsan tabi yalnız kalırsın.Cana yakın ol.Sıcakkanlı böyle görünce direk günaydın naber de , insanların hoşlancağı konular hakkında konuş.Karşıdakini sıktığını farkettiğinde zorlamadan uzaklaş.
    Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

insanları yolda görünce sırf selam vermemek için yol değiştiren bir insanım. kimi zaman benden hareketlisi sıcak kanlısı yok çoğu zaman da kendi kabuğuma çekilip derin düşüncelere dalıyorum..

Yorum

İşte sana dediğimi yap.Başka yolu yok.
        Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

En azından bunu tercih etmişsin. Emin ol diğer türlü daha mutsuz oluyoruz
          Bir dalgıç nasıl siler gözyaşlarını?

Yorum

ben yalnızlıktan ölmüstüm daha önce. artık sorun olusturmuyor öldügüm için.

Yorum

aynı durum bende yaşadım ve şuan tamamen kabuğuma çekildim insanlarla muhatap olmuyorum şimdilik iyi gibi,belli arkadaşlarla muhattabım okadar
              içindeki öküz e oha de.

Yorum

Yalnız kalmamaya çalış insanlarla olan ilişkilerini geliştir.
                Daha çok sosyalleş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                  ben yalnızlıktan ölmüstüm daha önce. artık sorun olusturmuyor öldügüm için.
                  Hehe güzel cevap !

Yorum

İşleniyor...
                  X