Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sosyal fobisi olanlar bir araya gelelim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

merhaba arkadaslar, aranıza yeni katıldım,ben 29 yaşında evli bir bayanım...
    sosyal fobi oldugumu sanarak bu forumdakileri okudum fakat sosyalfobi olmadıgımı anladım; peki ne bu!? lütfen bi çare..!
    arkadaşlar ben de aynı şekilde konusacak bişi bulamıyorum,eskiden daha konuskan bir insandım ama şimdi mesela arkadaslarla bir araya geliorus ben genelde dinleyici oluorum,anlatcak bişi bulamıorum cunku,bulsam da sanırım cok uzun anlatıorum insanların dinlemesi kaçıo! ve az dinleniorum!!! devlette calıstıgım için iş yoğunlugumuz az ve sohbet etmek için yeterince vakit oluo,ben de birkac kişi biraraya geldiğinde onların yanına gidiorum sohbet etmek için ama konuscak bişi bulamıorum alık alık bakıorum suratlarına tarzlarımız cok farklı cunku ama yalnız kalmamak için sohbet etmek istiorum , edemiorum!!! çok yalnızım aranılan biriydim ben eskiden, 7-8 yıldır bu hali aldım!sosyalfobi diil o yazılan özellikleri tasımıorum,belki kısmen 1-2 tanesini ya da...
    ama ne grupca biraraya geldiğimizde ne de tel. görüşmelerinde konusamıorum asla en yakın ark.ımla bile telde konuscak bişi bulamıorum!ve onunla bile ilişkimde ufak tefek değişiklikler hissediorum artık!!! bu 7-8 yuıl içinde cevrem azaldı zaten, eger böle olmaya devam edersem hiç arkadasım kalmicak diye korkuorum!!!

Yorum

ben sosyalfobiyim. msnde çevrimiçi oldugumda pc donuyor. aynı anda 27 kisiyle konusma yetenegim var. kolayca sevgili edinirim. ben ciddi oranda sosyalfobi sahibiyim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
        ben sosyalfobiyim. msnde çevrimiçi oldugumda pc donuyor. aynı anda 27 kisiyle konusma yetenegim var. kolayca sevgili edinirim. ben ciddi oranda sosyalfobi sahibiyim.
        Dalga mi geçiyorsun?ne demek açıklar misin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bukaalemun View Post
          Dalga mi geçiyorsun?ne demek açıklar misin?
          neyi açıklım. açık sor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
            Forumun Mustafa Topaloğlu'su o... Geliyorlar arada o da yazıyor.
            çok safsın.

Yorum

kesinlikle yazılan maddelerin hepsi bende var e ben sf sem eğer doktorum bana neden depresyon teşhisi koydu ve bunu nasıl aşarım ya ilaçlar da sosyal fobi yapıyor diyorlar ekt yaptırsam kurutulur muyum?

Yorum

sokaga cıktıgındada 27 kişiyle aynı anda konuşabılıyormusun fobik kardeşim benim
                Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
                  sokaga cıktıgındada 27 kişiyle aynı anda konuşabılıyormusun fobik kardeşim benim
                  mubalaga yazıyon googleye.

Yorum

mubalaga yazıyon googleye.
                    yazdım panpa bu mu?

Yorum

Sosyal fobi o kadar da zor bir hastalık degıldır arkadaslar bunu kendınızde arkadaslarınızdan dostlarınızdan yardım alarak yapabılırsınız bence, benım bır arkadasımın boyle bır sorunu vardı kızların yanına gelınce dut yemıs bulbul boyle kızarır bozarır fln sonra o gun bızle bıle hıc konusmazdır, buna matrix gibi yükleme yaptım tabiri caiz ise adam şimdi gayet mutlu yani bana göre sonuc neticesi olarak aşmanız gereken bir köprü var o köprü çok ince çıtadan yapılmış, ama içinizdeki cesaret çelik gibi olmalıdır saygılarrr kendi fikrimi ve bır anımı anlattım sızlere.

Yorum

sosyal fobi üstün insan olabilmek için gereken şartlardan biri olmalıdır.ne kadar ezik olursak o kadar iyi
                        FOREVER ALONE!

Yorum

ben de varım hatta bu siteyi de sosyal fobiyle ilgili birşeyler ararken buldum...2-3 sene önce daha fobiktim bu sorun yüzünden birçok şey elimden kaydı gitti. Eskisine göre daha iyi durumda sayılırım ama hala bitmedi...

Yorum

Bende yanlızlık duygusu
                            Arkadaş edinememe
                            Karşı Cinse hoşlansa bile diyalog kuramama (Utangaçlık korku v.s) adını siz koyun
                            Karamsarlık
                            Toplum tarafından kabul görmeme duygusu
                            İnsanlara karşı Soğukluk
                            var aslında en çok istediğim şey Ben veya benim gibi sorunlar yaşayan aynı sorunlarda olması gerekmiyor insanlarla konuşabilmek çünkü ben asosyalim benimle konuşup bana yardımcı olabilecek insanların beni anlayabilmesi lazım hiper sosyal insanla konuşabilecek olsam beni kayda almaz git işine manyakmısın der

Yorum

Sosyalfobi başlığını sonradan farkettim kusura bakmayın herhalde buraya yazmamam gerekiyordu silmem gerekiyorsa silerim yada mod silebilir..

Yorum

bende hem sosyal fobi var hemde yok
                                hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

İşleniyor...
                                X