Orjinal yazı sahibi: omen
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sosyal fobisi olanlar bir araya gelelim...
Collapse
X
-
hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
-
Orjinal yazı sahibi: omenBenim çocukluğum o lanetle geçmişti, hele babamı da kaybedince büsbütün kabuğuma çekilmiştim,
Sonra gelgitler, bazen inanılmaz sosyal bazen tam tersi..
Şimdilerde ise pek yok, yani istediğimle istediğimi konuşabiliyorum, çekinmem filan söz konusu değil..
Ancak pek sosyal değilim ben de. Çok nadir başka bir insanla takılmam söz konusu olur..ki o da 16 yıllık dostum..
Ama düşünüyorum da çocukluk ve ergenlik dönemim sf yüzünden berbatttı ya..hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sfokbysmnteşekkür ederim omen.Bende de dışarı çıkamayacak kadardı üniversiteyken.okula bile gidemiyordum tek başıma.Herkes beni izliyor gibi geliyordu.Karışmak istediğim arkadaş ortamlarına karışamıyordumhayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sfokbysmnyaa aslında benim de ortaokul lise ve üniversite diyebilirim. ot gibi bir üniversite hayatım oldu bunun yüzünden. istediklerimi yapamıyordum. kendim ve rahat olamıyordum. okb de var bende. bende daha çok mükemmelliyetçilik bazında. bir hata yaptığım zaman dalga geçilecek diye korkmamdan kaynaklanıyor. yaptığım şeyleri çok fazla inceliyorum. söylediğim şeyleri düşünüyorum öyle demeseydim böyle mi deseydim ne düşünmüştür acaba şeklinde. konuşmak yerine düşünüyordum yani. düşündüğüm şeye iyice odaklayıp kendimi anı yaşayamıyordum. paxera kullandım ben. o iyi gelmişti. ama tekrar başladı hastalık. şimdi de paxil ve atarax kullanıyorum
hiçbir mucize seni gelip bulmayacak. kendinden başka mucize yok... bütün hayatını lise ve üni.deki gibi mi geçirmek istiyorsun? yapma bunuherşey senin elinde... ilaç vs. o kadar önemli değil... ben kendimi ewe kapattım ama ilaç kullanmadan ayağa kalktım... bu sadece bana bağlıydı... ilaca bağlı değildi... ilaç bende mucize yaratmayacaktı... ben yapacaktım...
ha çok sosyal değilim çok... etrafımda çok insan barınmıyor... ama birazda bu benim tercihim... o kadar insanla baş edemem bazen özel olarak yalnız kalmak istiyorum... insanların içinde çok bulunmak istemiyorum... hergün istemiyorum belki...ama düzenim belli... bir gün dinlen... bir gün buluş... bir gün dinlen... bir gün buluş... bu şekilde aştımhayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum
Yorum