Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yine sizlerleyim.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sevgili iris hoş geldin ..2 gün önce daha seni merak ettiğimizden bazı arkadaşlar soruyordu ...senin iyi olmana sevindim ..sen iyi olduktan sonra kızın da iyi olcak işallah ..
    kendine iyi bak...bizide merakta bırakma tammamı canımmm....
    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

hoşgeldin iris; kızın inşALLAH iyi olur...

Yorum

öyleyse yeni ve yeniden hoşgeldin iris abla.
        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

özlem,zifir ,butu.tavananna,gothica,ranil,sgsa,zerrin,forte-donna,abidinmayda böyle karşılanmak beni çokk mutlu etti sağolun ben de sizleri çok özledim hepinize teşekkürlerr
          Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
          Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

iris annecim diyeceğim müsadenle..hoşgeldin.ben senin yazılarında kızınla yaşadıklarından o kadar etkilendim ki içimden sana böyle demek geliyor.bir meşguliyet edinirse eminim iyi olacak kızın ben öyle hissediyorum.hoşgeldin tekrar gerçekten çok sevindim.sanal da ilk kez içimden gelerek yazıyorum..çünkü mücadeleni anlıyorum ve buna sonsuz saygı duyuyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
              iris annecim diyeceğim müsadenle..hoşgeldin.ben senin yazılarında kızınla yaşadıklarından o kadar etkilendim ki içimden sana böyle demek geliyor.bir meşguliyet edinirse eminim iyi olacak kızın ben öyle hissediyorum.hoşgeldin tekrar gerçekten çok sevindim.sanal da ilk kez içimden gelerek yazıyorum..çünkü mücadeleni anlıyorum ve buna sonsuz saygı duyuyorum.

Sevgili hale anne demen beni mutlu eder yazındaki samimiyet beni duygulandırdı beni çok iyi anlamışsın sagol canım.
              Anne olmak çok güzel ama bi okadar da zor.
              Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
              Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

İşleniyor...
              X