Arkadaşlar gecenlerde elif şafak ın BABA VE PİÇ ismli kitabnı okudm ve beni cok sasrtan ve üzen bir saey gördm...ermeniler biz türklerdn olaganüstü derecede nefret ediyorlar.gerci daha önce de biliyordm bizi sevmedklerni ama bu derece NEFRET ettiklerini bilmiyordm.. yasanan olayları arastrp ögrendm.tamam bizi sevmedklerni anlayablirm haksızlar demiyorm ama birinden nefret etmek bu kadar kolay mı?ben bunu anlayamıyorum.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
NEFRET...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
azeri bir tanıdığım anlatmıştı bir kurban bayramında azeriler kurban keserken oradan geçen bir ermeni oğluna bak oğlum senin ecdadını türkler aynı böyle kesmişti diyor ...nefreti böylesine çocuğuna gelecek nesillere aşılamak ateş yakmak mantıklı hiç kimseye yarar getirmez osmanlı bir kaç cephede aynı anda var olma savaşı veriyorken yabancı güçlerin karşı tarafı kışkırtması ile olmuştur
Yorum
-
Bir kere bütün Ermeniler bu sekilde bir his beslemiyor. Bunu bilmek gerekiyor. Genellemeler pek dogru degil. Ayrica, Türkiye gecmisinden dolayi bir özür bile dilemeyip, sürekli yasananlari örtbas etme yolunu secerse, Türkleri sevmelerini beklemek pek normal olmaz sanirim. Bir de dönüp aynaya bakmak lazim. Tarih kitaplarinda Türkiye insani'na Ermeniler ne olarak anlatiliyor. Dost mu? Düsman mi? Yani insan önce kendisine bakmali.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rengarenk1978Bir kere bütün Ermeniler bu sekilde bir his beslemiyor. Bunu bilmek gerekiyor. Genellemeler pek dogru degil. Ayrica, Türkiye gecmisinden dolayi bir özür bile dilemeyip, sürekli yasananlari örtbas etme yolunu secerse, Türkleri sevmelerini beklemek pek normal olmaz sanirim. Bir de dönüp aynaya bakmak lazim. Tarih kitaplarinda Türkiye insani'na Ermeniler ne olarak anlatiliyor. Dost mu? Düsman mi? Yani insan önce kendisine bakmali.
örtbas edilen olay nedir??
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sizopanteraOrjinal yazı sahibi: rengarenk1978Bir kere bütün Ermeniler bu sekilde bir his beslemiyor. Bunu bilmek gerekiyor. Genellemeler pek dogru degil. Ayrica, Türkiye gecmisinden dolayi bir özür bile dilemeyip, sürekli yasananlari örtbas etme yolunu secerse, Türkleri sevmelerini beklemek pek normal olmaz sanirim. Bir de dönüp aynaya bakmak lazim. Tarih kitaplarinda Türkiye insani'na Ermeniler ne olarak anlatiliyor. Dost mu? Düsman mi? Yani insan önce kendisine bakmali.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mcgolabilir her ermeni aynı düşünmüyor olabilir türkiye geçmişinden var olma çabasından neden özür dilesin ortada bir ulusun geleceği söz konusu iken nefret en çok besleyeni yakar kapılar açılmaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rengarenk1978Orjinal yazı sahibi: sizopanteraOrjinal yazı sahibi: rengarenk1978Bir kere bütün Ermeniler bu sekilde bir his beslemiyor. Bunu bilmek gerekiyor. Genellemeler pek dogru degil. Ayrica, Türkiye gecmisinden dolayi bir özür bile dilemeyip, sürekli yasananlari örtbas etme yolunu secerse, Türkleri sevmelerini beklemek pek normal olmaz sanirim. Bir de dönüp aynaya bakmak lazim. Tarih kitaplarinda Türkiye insani'na Ermeniler ne olarak anlatiliyor. Dost mu? Düsman mi? Yani insan önce kendisine bakmali.
Sildim.
Aşağıda;
"Eğer ermenistanda yaşayan bir ermeniysen diyaloğum daha kibar olabilir.."
demişsiniz.
Görüşlerinizde kime olursa olsun hakaret yer almamasına özen gösterirseniz fikirleriniz daha öne çıkabilecektir.
Herifin1i
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rengarenk1978Sizin bilincaltiniz Türkiye'de nasil bir insan protetipinin yetistirildigine iyi bir örnek aslinda. Hakaret ederek yazacaksaniz sizinle muhatap olmak istemiyorum.
üstüne neden alındınki?....burası onun bunun propaganda yapacak yeri değil.Türkiye Cumhuriyeti kurulmadan önceki yaşananlardan Türkiye cumhuriyeti sorumlu tutulamaz yalandan iddia bile olsa.Eğer ermenistanda yaşayan bir ermeniysen diyaloğum daha kibar olabilir..ama bu ülkede yaşaıyorsan aynen devam ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sizopanteraOrjinal yazı sahibi: rengarenk1978Sizin bilincaltiniz Türkiye'de nasil bir insan protetipinin yetistirildigine iyi bir örnek aslinda. Hakaret ederek yazacaksaniz sizinle muhatap olmak istemiyorum.
üstüne neden alındınki?....burası onun bunun propaganda yapacak yeri değil.Türkiye Cumhuriyeti kurulmadan önceki yaşananlardan Türkiye cumhuriyeti sorumlu tutulamaz yalandan iddia bile olsa.Eğer ermenistanda yaşayan bir ermeniysen diyaloğum daha kibar olabilir..ama bu ülkede yaşaıyorsan aynen devam ederim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rengarenk1978Orjinal yazı sahibi: sizopanteraOrjinal yazı sahibi: rengarenk1978Sizin bilincaltiniz Türkiye'de nasil bir insan protetipinin yetistirildigine iyi bir örnek aslinda. Hakaret ederek yazacaksaniz sizinle muhatap olmak istemiyorum.
Demokratik??? ben demokratik bir ülkeyiz demedimki!!!
Yorum
Yorum