ilk defa bir forumdan banlandım demek ki herşeyin bir ilki varmış lafını tazeliyoruz....beni banlayan mod da bana bir ilki yaşatarak ilkler listeme girmiş oldu...kendisini kutluyorum....aslında dönmeye pek niyetim yoktu ama siteyle uzun süre devamlı olarak haşır neşir olunca şu temposuz boş günlerimde bana bir doluluk yaratıyor o yüzden dönmek bir süreliğine iyi olacak...
banlanan arkadaşlara bir tavsiye burada banlanınca kendinizi dışlanmış istenmeyen insan hissetmeyin sonuçta sizi banlayan herhangi bir mod yani onun kişisel kanaatlerinin eseri...eğer portalda birçok kişi üye tarafından istenmiyor ve bir itibar görmüyorsanız o zaman gidin...zaten o zaman da gitmezseniz ayıp olur
merak edenlere eski nickim:meksika
banlanan arkadaşlara bir tavsiye burada banlanınca kendinizi dışlanmış istenmeyen insan hissetmeyin sonuçta sizi banlayan herhangi bir mod yani onun kişisel kanaatlerinin eseri...eğer portalda birçok kişi üye tarafından istenmiyor ve bir itibar görmüyorsanız o zaman gidin...zaten o zaman da gitmezseniz ayıp olur
merak edenlere eski nickim:meksika
Yorum