Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Merhaba iris, sitemizin yeni hali tam bu da değil, ana sayfa farklı olacak, dileyen foruma girecek. Du bakalım daha Sen nasılsın, seni unutur muyuz hiç arkadaşım, bazen bir süre girmiyorsun döndüğünde bir bakıyorsun ki yeni bir çok üye gelmiş, değişiklikler olmuş, ama paylşımlara aynen devam, öyle değil mi? Sevgiler.
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Iris hoş geldin.paylaşımlarını çok fazla hatırlamıyorum ama avatarın saçları elbisesi uçuşan bir kızdı yanlış hatırlamıyorsam..adını görmek güzel
ya işte uğramayınca bir sürü değişiklik görürsün
Merhaba iris, sitemizin yeni hali tam bu da değil, ana sayfa farklı olacak, dileyen foruma girecek. Du bakalım daha Sen nasılsın, seni unutur muyuz hiç arkadaşım, bazen bir süre girmiyorsun döndüğünde bir bakıyorsun ki yeni bir çok üye gelmiş, değişiklikler olmuş, ama paylşımlara aynen devam, öyle değil mi? Sevgiler.
Bak sitemizin yeni hali de geldi Ben yukardaki bu mesajı yazarken böyle değildi
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Iris hoş geldin.paylaşımlarını çok fazla hatırlamıyorum ama avatarın saçları elbisesi uçuşan bir kızdı yanlış hatırlamıyorsam..adını görmek güzel
ya işte uğramayınca bir sürü değişiklik görürsün
Evett doğru hatırlıyorsun yuko o benim .
Hoşbuldumm.
Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
Sen erken davran, ölmeden önce uyan...
olurmu seni asla unutmayız ...
nasılsın ...kızın nasıl ...
ve bu güzel bebek kim ..yakınınmı...çok sevimli..
benimki kadar olamaz ama
Sevgili ranil sana ikinci kez cevap yazıyorum canım kızım hiç iyi değil daha da kötüleşti bende mahvoluyorum onunla...
Resimdeki lokum benim torunum,kaymaklı lokum değil mi?
Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
Sen erken davran, ölmeden önce uyan...
Sevgili ranil sana ikinci kez cevap yazıyorum canım kızım hiç iyi değil daha da kötüleşti bende mahvoluyorum onunla...
Resimdeki lokum benim torunum,kaymaklı lokum değil mi?
eevet iris kaymaklınında kaymaklısı.
kızına üzülüyorum ve biliyorsun her zaman taktiri ediyorum canım ..herkese allah böyle anne versin derim ..
ama bak torun çok tatlı ona bakıp umutlan ççher şeyin Allah bir çaresini verirmiş...
--------bu arada inadına gülümse senin kızlar çifte kavrulmuş leblebi zaten..
Yorum