Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OKB,liden merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

okb ve diğer hastalıklar herşeye rağmen bence tam düzelmez.çünkü yaşamına yön vermiştir bir kere............

Yorum

Arkadaşa destek olucu yorumlar yazsak bence daha yararlı oluruz..Ve doğru bilgi içeren yorumlarda bulunrsak..

Tedavini aksatmadan devam ettirmelisin,belki ilaç tedavisi tek başına çok fazla etkili olmamış olabilir,ilaç tedavisiyle birlikte psikoterapi almak daha kalıcı çözümlere ulaştırabilir sizi,çünkü psikoterapide bu hastalığa zemin oluşturacak kişilik özellikleri ele alınarak,bu kişilik özelliklerinden kaynaklanan olaylara bakış şekillerine alternatif şıklar eklenir..Temelde yer alan problemler düzeltilmeye çalışıldığı için,psikoterapi sonrası iyileşme daha kalıcıdır diyebilirim,belki de tekrarlama olasılığı bile çok az..

İnançla azimle tedavinize devam ediniz,maneviyatınızı güçlü tutunuz ve metanetinizi en makul derecede koruyunuz,inşallah güzel haberlerinizi vereceğiniz gün de nasip olacaktır..

Allah yar ve yardımcınız olsun sevgili yellow...
      Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

bende aynı temennileri diliyorum...........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DRunuz
          okb ve diğer hastalıklar herşeye rağmen bence tam düzelmez.çünkü yaşamına yön vermiştir bir kere............
          bu şekilde düşünmek bitiştir neden bitmesin ?ben okbsi biten çok insan gördüm

Yorum

okb

bende okb - anksiyete - depresyon var sec begen al yani ayrıca anadolu yakasında oturuyorum gizemunhappy@hotmail.com adresim

Yorum

geçenlerde bir ara bir günlük ilaç almayı aksattım,sanki takıntılarım geri geldi gibi.inanın o kadar korktumki,o kadar emek boşmuydu dedim.şimdi ilaç alıyorum.ama nereye kadar bu devam edecek?
              dertleşelim...............

Yorum

ne kadar OKB hastası varmış,şaşırdım.. ha geçenlerde gazetede okudum,kesinleşmemiş ama OKB ye yol açan nedenin bir bakteri olduğu bulunmuş,

Yorum

bi r yıla yakındır anafranil kullanıyorum.bayağı düzeltti hastalığımı,ama daha ne kadar kullanacam bilmiyorum.sıkıyor artık...

Yorum

İşleniyor...
                  X