Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikoloji okumak isteyenler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Psikoloji okumak isteyenler

Psikoloji okumak için sınava hazırlananlar kimler acaba?
    Açıkcası ben geçen sene liseyi bitirdim ve istediğim yer olmadığı için tekrar hazırlanıyorum.Psikoloji okumak bi ideal benim için o yüzden çabalıyorum

güzel bir bölüm... ama bir okadar da zor... meslek sahibi olunca da, çekilen dertlerde cabası ama genede okunulduğunda da ,çalışıldığında da gerçekten severek yapılacak bir iş...
    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

o bölümü bu yıl bitirmek üzereyim okumayı ,araştırmayı ,sorgulamayı sevdığin sürece zevkle okunacak bir bölüm diyebilirM.Mezun olduktan sonra master yapman bu dalda uzmanlaşabilmek için oldukça gerekli ve önemli.Çok geniş bir çalışma alanına sahip.Bunlarda bazıları hastahane, emniyet, adliye, özel eğitim merkezleri,bazı kreş ve ana okulları, endüstri alanında fabrıkalar bazı yönetım merkezlerii.....vb.

Yorum

Klinik kısmı daha çok hoşuma gidiyor.Araştırmayı ve kendimi geliştirmeyi sevdiğim için böyle bir bölümü tercih ettim ve onun için 1 sene bekliyorum.Yoksa kendimi geliştiremeyeceğim mezun olduğum gibi kalacağım bir çok bölüm vardı tercih yapabileceklerim arasında Gerçekten merak önemli bu alanda.İnsan davranışlarını,beynin yapısını...

Yorum

ben de psikoloji okumak istiom lisede son senem 1 ay sonra ygs sınawım war inşallah istanbul üni psikoloji bölümü ilk tercihim olacak. insanlara yardım edebilmek güzel bi duygu açıkçası

Yorum

Umarım istediğin yer olur sayın rakibim

Yorum

iş başka arkadaşlık başka acımam diyosun he ben de acımam

Yorum

İşleniyor...
              X