ben de aranıza yeni katıldım ve bir selam vermek istedim. umarım uyum sorunu yaşamam........)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
merhabalar....
Collapse
X
-
merhaba portalı yeni öğrndim geç olmadığını biliyorum halen sizofreni dostlarında ve bipolar bozukluk sitelerinde kimi paylaşımlar yapmaya çalışıyorum yaklaşık oniki yıldır bipolar bozukluk teşhisiyle tedavi görüyorum ilk yıllar şizofren tedavisi gördüm sonrasında gerek yatılı gerek ayaktan bipolar tedavisi görüyorum hali hazırda bakırköy ün kıdemli hastalarındanım herkese tekrar merhaba...
Yorum
-
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Burada faydalı ve güzel zaman geçirebileceğinizden emiinim. En azından benim için öyle oluyor. Hem dertlere bir nebze olsun rahatlama getirmek, hem de arkadaşlık açısından güzel bir yer.Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eskici View Postmerhaba portalı yeni öğrndim geç olmadığını biliyorum halen sizofreni dostlarında ve bipolar bozukluk sitelerinde kimi paylaşımlar yapmaya çalışıyorum yaklaşık oniki yıldır bipolar bozukluk teşhisiyle tedavi görüyorum ilk yıllar şizofren tedavisi gördüm sonrasında gerek yatılı gerek ayaktan bipolar tedavisi görüyorum hali hazırda bakırköy ün kıdemli hastalarındanım herkese tekrar merhaba...
Aramıza hoş geldin eskici.Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
Sen erken davran, ölmeden önce uyan...
Yorum
Yorum