Duyuru

Collapse
No announcement yet.

IQ Testi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: İNSANİ View Post
    Goladko, kimin için söylediğimi söylemediğim halde, biliyormuş gibi beni kıskançlıkla itham ettin

Günahımı aldın Goladko
    beni deli gibi kıskandığını biliyorum rahat ol hıhıhıhıh
    minik minik minik kelebek
    minik kelebek ,minik kelebek
    dur sakince uçmak ne demek
    uçmak ne demek,uçmak ne demek
    fazla gezinme git bir dalda dur
    git bir dalda dur,git bir dalda dur
    kanat çırpmadan yerinde otur
    yerinde otur sen otur....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Goladka View Post
      beni deli gibi kıskandığını biliyorum rahat ol hıhıhıhıh
      "hıhıhıhıh" ?

Evet köpekler gibi kıskanıyorum seni

________

İşim gücüm yok senin zekanı kıskanıcam. Benim, insanların tek kıskanmadığım özelliği zekalarıdır. Çünkü yüksek bir zeka sadece kendine değil, topluma da faydalı olan bir zekadır. Kıskanılmayacak kadar yüce ve saygıdeğer ve önemlidir.

Altında bir Porsche Carrera S, Bmw M3, Range Rover Vogue olsaydı veya bir Honda S 2000 olsaydı arabanı kıskanırdım, Dubleks ve havuzlu bahçesi olan bir evin olsa evini kıskanırdım, gelirin yüksek olsaydı gelirini kıskanırdım, sevgilim olsaydın kıskanırdım.

Ama zekanı asla kıskanmam.

Hıhıhıhıh [anladın] ?
      Last edited by İNSANİ; 24-01-2013, 09:33 PM.

Yorum

Mükemmel

[Kedi farkı]

[Bazen kedinin espri yeteneğini kıskanıyorum, ne yalan söyliyeyim.]
        eyvallah kardesim.....zaman zaman guzel esprileri bagıslayabiliyorum foruma......iyilikle kal kardesim....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
          eyvallah kardesim.....zaman zaman guzel esprileri bagıslayabiliyorum foruma......iyilikle kal kardesim....
          Öncelikle thank you kardeşim.

Kardeşim sana birşey sorucam. Sen çok çok zeki bir insansın. Ben yüksek zekiyim ama zekam yetmedi, çözemedim. Sen çok çok zeki olarak belki çözersin.

"Hıhıhıhhı" ne demektir ?
          Last edited by İNSANİ; 24-01-2013, 09:43 PM.

Yorum

Kedi ben dışarı çıkıyorum kardeş. Eti canga artı coca cola saatim geldi ayrıca arabamla konuşmam lazım. Uzun süredir arabamı göremedim, ihmal ettim onu, onunla biraz gezmem lazım

Sana da peynir alayım mı ?

Ama sen rakı da istersin yanına
            Last edited by İNSANİ; 24-01-2013, 09:44 PM.

Yorum

Öncelikle thank you kardeşim.

Kardeşim sana birşey sorucam. Sen çok çok zeki bir insansın. Ben yüksek zekiyim ama zekam yetmedi, çözemedim. Sen çok çok zeki olarak belki çözersin.

"Hıhıhıhhı" ne demektir ?
              eski yunancada masa demek

Yorum

Kedi ben dışarı çıkıyorum kardeş. Eti canga artı coca cola saatim geldi ayrıca arabamla konuşmam lazım. Uzun süredir arabamı göremedim, ihmal ettim onu, onunla biraz gezmem lazım

Sana da peynir alayım mı ?

Ama sen rakı da istersin yanına
                ahahahahahahahahahahahahahahah iyi eglenceler.

Yorum

130 çıktı. neyiz biz şimdi manyak mı ?
                  Yak bi sigara...

Yorum

geri zekalı olduğumu biliyodum zati tescillemiş olduk bölece

Yorum

zeka testinin zekasını hesapladım 100 çıktı idiotzeka sonuç hesaplamak adına tek bir doğrunun varlığını kabul eden 'bir' parametreye göre hesaplanamayacak kadar boyutlu.bu sepetime alıp koyduğun elmaların tutarı kadar cebinde para var demekle aynı.
                      Last edited by merdane; 26-01-2013, 01:36 AM.

Yorum

burda herkesin sonucu bende yüksek çıkmış .bunu görünce öyle üzüldüm öyle ağladımki
                        sabaha kadar uyuyamadım mideme ağrılar girdi başıma ağrılar girdi
                        halada atlamadım.gece gündüz düşünüp duruyorum.kendimi yiyip duruyorum((((((((

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AND View Post
                          burda herkesin sonucu bende yüksek çıkmış .bunu görünce öyle üzüldüm öyle ağladımki
                          sabaha kadar uyuyamadım mideme ağrılar girdi başıma ağrılar girdi
                          halada atlamadım.gece gündüz düşünüp duruyorum.kendimi yiyip duruyorum((((((((
                          Seni gayet iyi anlıyorum.

Bende "herkesin bir sevgilisi varda, benim neden bir sevgilim yok ? Neden bir sevgilim olmuyor" diye çook kahrolmuştum zamanında. Hala ara ara kahroluyorum aynı şekilde.

O duyguyu çok iyi bilirim.

En yakın arkadaşlarımın, çevremdeki herkesin bir sevgilisi varken benim yoktu. Ve aşırı kafaya takardım bunu. Hala kafaya takıyorum, aşırı olmasa da hala kafaya taktığım zamanlar oluyo.

Hayatım boyunca bırak sevgiliyi, bir tane benden hoşlanan bir kız bile olmadı, bırak hoşlanan bir kızı flörtüm dahi olmadı.

Ve 2001 senesinden beridir ciddi anlamda kafaya takıyorum sevgilisizliğimi.

Bilirim kahrolmayı, ezilmeyi, yokluk hissini vesairesini. Burda belkide en iyi ben bilirim onları.

Yorum

ilgisi yok ama neyse hadi://

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AND View Post
                              ilgisi yok ama neyse hadi://
                              Zaten bende ilgisi var demedim. Sen anlamamışsın ki ne anlatmaya çalıştığımı. Anlamamışsın ama neyse hadi [biraz daha açıklamalı anlatalım].

Kahrolmak hissi diyorum. Kahrolmak. Birşeyin eksikliğinin acısını bütün hücrelerinde kahır ve ızdırap halinde hissetmen duygusu. Ben diyorum ki; senin yaşadığın kahrolmak duygusunu bende başka bir sebebten dolayı yaşadım. O yüzden iyi bilirim kahrolmayı.

Yorum

anladımda anlamazlıktan geldim demiycem malum ben gerizekalıyım anlayamam özür dilerim
                                artı herkes herşeyi kendi hissetiği ölçüde bilebilir bir başkası bunu tahmin bile edemez
                                kimse kimsenin neyi nasıl hissedip yaşadığını asla bilemez asla tam duyumsayamaz
                                sizin zan ettiğiniz kahrolmak ile benimkiler arasında hiç bir bağ hiçbir ilgi yok diyorum ben yine
                                işte insan herşeye böyle atlayınca demekkki yanlış anlaşılabiliyor yada hiç anlaşılamıyor
                                heleki benim gibi anlama özürlü zeka geriliği olan malaklar varsa.bunuda iyice bir düşünün derim

Yorum

İşleniyor...
                                X