Duyuru

Collapse
No announcement yet.

IQ Testi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ben bunu ilk yaptigimda üstün zeka cikmisti 130 ama baska bir test yaptiklarinda piskologla idiot ciktim ne olcak simdik
    Kutsal Geometri!

Yorum

Simdi bir daha yaptim 145 süper zeka cikti satranc gibi ayni birgün dikkatini veriyorsun 4 vezirle cikiyorsun ertesi gün yeniliyorsun http://www.zekatestimerkezi.com/sert...d8f7104d25f470
      Last edited by insan45; 22-03-2013, 05:06 PM.
      Kutsal Geometri!

Yorum

102 çıktı benim, ortalamanın altında maalesef.

Yorum

118 yüksek zeka

Yorum

166 çıktı arkadaşlar.

Yorum

Hmm şaşırtıcı bir durum yok. doğu sözüm meclisten dışarı; bir insan zaten İQ testinden geri zekalı çıksa burada paylaşmaz değil mi. Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi, zekanın rakamsal, nicel bir değeri yoktur. Zeka pek çok yönlüdür ve içerisinde beynin işleme hızı, ani durumlardaki tepki hızı, mantıklı kararlar alma süreci, kuvvetli hafıza, yüksek empati gücü, doğru ve detaylı cümleler kurabilme, aynı anda birden fazla işe odaklanabilme vs... gibi yığınla faktöre bağlıdır. Zeka sayısal olarak ölçülemez.
              Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
              http://www.zekatestimerkezi.com/iqTesti.php

burdan yapabilirsiniz.

Benimki 127 Yüksek Zeka çıkdı

Yorum

Gerçekten çok ilginç sorular vardı ama zeka seviyemizi bunlara dayandıramayız zaten.Zeka sadece hız ile bağlantılı değil.Mantık,üreticilik,fikirler,zaman,güç hepsi bağlantılı.Onun dışında eğlenceli,pratik ve kafa yormak için iyi bir site olduğunu düşünüyorum .

Yorum

142 Çok Yüksek Zeka çıktı...

Yorum

Şurda yazılanları baştan bir okudum sonra güldüm Herkes üstün zeka ve bunu psikoloji portalına yazacak kadar salak

Güldürmeyin kendinize portalda diploma vermiyorlar. Biriniz ben salak çıktım desin de görelim bunu söyleyecek adamın zaten psikolojik sorunu yoktur.
                    ........

Yorum

bundan 3-4 sene önce yapmıştım 132 çok yüksek zeka çıkmıştı şimdi durum ne olur bilemiyorum
                      zaten uğraşamam uzun sürüyor (:
                      Never Back Down

Yorum

153 çıktı işleyen demir ışıldar

Yorum

155 diyo da neye yarar

Yorum

Bana pek inandırıcı gelmedi sonuçlar ,sonuçlara göre hayatım gelişseydi buyuk bir bilim adamı olmam gerekir di ama ne yazık ki bilime ilgi duyan biri değilim .O yüzden çok iyi bir sonuç çıkmasına rağmen gulup geçtim .
                            ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

normal zeka çıktım....ama buradaki test iddialı bir test : http://www.arealme.com/iq/tr/ kağıt kalem hesap makinasıda kullanarak 150 çıktım...

Yorum

Yillar onceki konum hala guncelmis
                                ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                                X