Duyuru

Collapse
No announcement yet.

IQ Testi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dogu52
    adlı üyemiz IQ Testi konusunu başlattı

IQ Testi

http://www.zekatestimerkezi.com/iqTesti.php

burdan yapabilirsiniz.

Benimki 127 Yüksek Zeka çıkdı
    Last edited by dogu52; 26-03-2012, 04:54 PM.

• dnm2451
    replied
    Bunlara aldırış etmeyin. İlköğrenimini rehabilitasyon merkezlerinde dğeil de normal okullarda tamamlayan herkes, geri zekalı değildir.

Ya öğrenmek istemiyordur.

Ya öğrenmesi gereken şey ilgisini çekmiyordur.

Ya öğrenmek için gerekli çaba harcamıyordur.

Ya da diğerlerine göre daha geç öğreniyordur.

O testi hazırlayan adamın kafasında da aynı beyin var, çözenlerde de. O testi hiç çözemeyecek, okuma dahi bilmeyen ama kafası benden daha fazla çalışan insanlar tanıyorum!

Leave a comment:

• dogu52
    replied
    Yillar onceki konum hala guncelmis

Leave a comment:

• birzamanlarben
    replied
    normal zeka çıktım....ama buradaki test iddialı bir test : http://www.arealme.com/iq/tr/ kağıt kalem hesap makinasıda kullanarak 150 çıktım...

Leave a comment:

• MEGAN
    replied
    Bana pek inandırıcı gelmedi sonuçlar ,sonuçlara göre hayatım gelişseydi buyuk bir bilim adamı olmam gerekir di ama ne yazık ki bilime ilgi duyan biri değilim .O yüzden çok iyi bir sonuç çıkmasına rağmen gulup geçtim .

Leave a comment:

• gulyabani13
    replied
    155 diyo da neye yarar

Leave a comment:

• Emrah Demirezen
    replied
    153 çıktı işleyen demir ışıldar

Leave a comment:

• Phonema
    replied
    bundan 3-4 sene önce yapmıştım 132 çok yüksek zeka çıkmıştı şimdi durum ne olur bilemiyorum
    zaten uğraşamam uzun sürüyor (:

Leave a comment:

• MoRbİd
    replied
    Şurda yazılanları baştan bir okudum sonra güldüm Herkes üstün zeka ve bunu psikoloji portalına yazacak kadar salak

Güldürmeyin kendinize portalda diploma vermiyorlar. Biriniz ben salak çıktım desin de görelim bunu söyleyecek adamın zaten psikolojik sorunu yoktur.

Leave a comment:

• Erman Erdoğmuş
    replied
    142 Çok Yüksek Zeka çıktı...

Leave a comment:

• Bülbül
    replied
    Gerçekten çok ilginç sorular vardı ama zeka seviyemizi bunlara dayandıramayız zaten.Zeka sadece hız ile bağlantılı değil.Mantık,üreticilik,fikirler,zaman,güç hepsi bağlantılı.Onun dışında eğlenceli,pratik ve kafa yormak için iyi bir site olduğunu düşünüyorum .

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Hmm şaşırtıcı bir durum yok. doğu sözüm meclisten dışarı; bir insan zaten İQ testinden geri zekalı çıksa burada paylaşmaz değil mi. Ayrıca daha önce de belirttiğim gibi, zekanın rakamsal, nicel bir değeri yoktur. Zeka pek çok yönlüdür ve içerisinde beynin işleme hızı, ani durumlardaki tepki hızı, mantıklı kararlar alma süreci, kuvvetli hafıza, yüksek empati gücü, doğru ve detaylı cümleler kurabilme, aynı anda birden fazla işe odaklanabilme vs... gibi yığınla faktöre bağlıdır. Zeka sayısal olarak ölçülemez.
    Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
    http://www.zekatestimerkezi.com/iqTesti.php

burdan yapabilirsiniz.

Benimki 127 Yüksek Zeka çıkdı

Leave a comment:

• badem85
    replied
    166 çıktı arkadaşlar.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    118 yüksek zeka

Leave a comment:

• messina
    replied
    102 çıktı benim, ortalamanın altında maalesef.

Leave a comment:

İşleniyor...
X