psikiyatriye gittiğimde cümle tamamlama testi verdi ve şıklı kişilik testi verdi onları tamamlayıp verdim psikiyatriye şimdide mmpı kişilik testi ve tat testi istemiş ben ne için gidiyorum psikiyatri saçma sapan şeyler istiyor bu terstlerle benim sıkıntımın alakası yok yani?yaptıran arkadaşlar varmı?nedir bunlar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mmpı kişilik testi ve zeka testi tat
Collapse
X
-
MMPI testi hasta hakkında genel bir bilgi sahibi olmak için alınır çoğu yerde. Aile danışma merkezlerinde bile uygulanır. Gereksiz bir test değildir. Sadece genel bir bilgi edinmek için kullanılmaz ayrıca. Bir çok alt ölçekleri vardır. Bunlara göre bir değerlendirme yapılırPsikolog.
Yorum
-
Özelde ve alanında çok iyi uzmanlar tarafından yapılmalı diye düşünüyorum ben bu testi bende eğitimciyim hiçbir çocuğa bilmeden ve çok iyi sorgulayıp emin olmadan bir tanı koymam devlet hastanesinde uzman bi psikiyatr bu testi bana veren soruşturup aalnında uzman ve çok iyi birisine yaptırayım bu testleri ben en iyisi çünkü bazıları düzgün yapmıyor işini ama bu çok ciddi ve hassas bir konu aslında...
Yorum
Yorum