Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÇöP Kisilik Testi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir.
    2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir. gerçekten de haklı
    <div>her şey olur, her şey b&uuml;y&uuml;r, her şey ge&ccedil;er....<br />hayat kalır....</div><br />

Yorum

Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir.

doğru biraz.
      Yaradılanı severim yaradandan &ouml;t&uuml;r&uuml;...<br />

Yorum

Bir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir.
        1. Hiçbir şey, teneke boştu: Bu cevabı veren kişiler hayatlarını ortaya sermeden ya da olduklarından başka görünmeden yasarlar. İçleri neyse dışları da odur. Çekiciliklerini saf dürüstlüklerine borçludurlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MASALA
          ayyyy bana açsın dedi git karnını doyur dedi.... boğa burcuyum oburum ve en büyük zevkim yemek ee bi bakıma doğru çıktı ben mutfağa gidiyorummmm
          :lol: :lol: :lol: çok tatlısın ya gece gece beni güldürdün

Yorum

benim kapalıydı ama ben içinde ne var düşünmedim sonuçta çöp
            "-Çıkmaz o yol"
            diye uyaranlar...
            ben yürümeyi seviyorum
            anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir.
              IşIk VER BANA !

Yorum

2. Bir yığın torbalanmamış çöp yola saçıldı: Tenekenin içinin torbalanmamış çöple dolu olduğunu söyleyenler dış dünyaya karsı açık bir görünüm sergileseler de aslında içleri ifade edemedikleri duygularla doludur. Bu duyguları sadece genel bir sıkıntı olarak hissederler ama eğer düşünürlerse gerçekten hissettiklerini söyleyecekleri yerler olduğunu fark edeceklerdir.
                I've found a reason for me to change who I used to be.

Yorum

ir çöp tenekesi devirdiniz, atılması için düzgün bir şekilde toplanmış ve üstü örtülmüş bir şeyi dünyanın gözleri önüne serdiniz. Çöp tenekesinin içinde olduğunu düşündüğünüz şeyler sizin dış dünyadan saklamaya çalıştığınız şeylerdir.

Yorum

4. Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası: Gayet güzel bağlanmış siyah bir çöp torbası hayal etmiş olanların kendilerini kontrol duyguları çok gelişmiştir. Siz zayıflık göstermekten ya da şikâyet etmekten nefret edersiniz çünkü gururunuz buna izin vermez. Ama başkalarının neler hissettiğinizi bilmesi, zayıflık belirtisi değildir. İpleri biraz gevşetin de o çöpler kokmaya başlamadan önce içeriyebirazcık hava girsin.

Yorum

İşleniyor...
                    X