İşyerımden nasıl kendimi kovdurabılırımmm(
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Işyerınden tazminat alabilmek ıçın
Collapse
X
-
İşyerınden ayrılmak ıstememın nedenı bır değil bin sorun var..Yanımda çalışan arkadas gamsız geçimsiz sorunlu baya sürekloı telefonda fln bütün iş benım omuzlarımda..Yapıyorum ama goren yok yanımdakı arkadasla aynı kefeye konuyorum.Herkes saygısız sewıyesız.Kendılığımden çıkmak ıstemıyorum bunun ıçın para canlısı değilim fakat o kadar çok sey yaşandı kı artık iş inada bağlantı desem yerı yanı
Yorum
-
Valla iş yerinden kovulmak zor.
Maaşın ile SSK da görünen miktar aynı değilse hem şikayet edip hemde ayrılman mümkün gibi.
Ne bileyim izin hakların falan var.
Çok şey bilmek lazım ama kovdurulmak yerine yeni bir iş bulana kadar orada bulunman daha kolay ve bence mantıklı..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Postrapor al bıktır artı onları ve işe geldiğindede izin alıp erken çıkmaya çalış işi yavaş yap hep şikayet et çok çalışıyorum diye
müdürün arkasından konuş, insanları birbirine düşür huzuru yok et, ama en kolayı benim sayfamda ekli bir karikatür var onu yap %100 yolların ayrılır..Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..
Yorum
-
kibar feyzo filminde rahmetli kemal sunal ın kendini köyden kovması için yaptıkları aklıma geldi.
Dostum sen dürüst ol.
Birileri görsün diye, seni met etsin diye, en çalışkan olasın diye değil.
aile, eşine, çocuklarına helal rızık vermek için çalış, senin çalışırken taşıdığın iyi niyet çok önemli
Yorum
Yorum