Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce erkek arkadaşım bir borderline olabilir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sizce erkek arkadaşım bir borderline olabilir mi?

öncelikle kendisi 37 yaşında bi doktor. ilk 3 sene önce tanıştık baska sebeble telını aldım. ama ewe gırer gırmez msj yagmaya basladı. ama abartı sayıda olaya bu kadar hızlı giriş yok yani. ben tırstım tabi. neyse bı kaç gun görüştük gece msjları atan o degıl gibidi. sora bıanda telefonda bana fantazılerını anlatmaya basladı. bn de tırstım ve bı daha aramadım. sora 2 yıl sonra tekrar yolumuz kesişti. görüşmeye başladık. aşırı souk dawranıodu. benı hıc sewmıo gibi. dayanamadım ayrıldım. baskasıla görüştüm . ilk hiç tepki vermedi sora ayrılıp ona dönmem için baskı yaptı. zaten kıskansın istemiştim beni. döndüm ona. bi kaç hafta süper dawrandı. ama ondan soraki 1,5 yıl boyunca her an her dakika onu aldatma saplantısı içinde yaşadı. paranoid oldugunu düşünuodum. ama paranoyası cok anlıktı. asıl sorunu asırı derecede dengesiz olmasıydı. en ufacık bı reddedılmeye tahammulu yok. yanı asla hayır demeyeceksın. asla ıstemedıı bıseyı yapmayacaksın. bzn mesela atıorum telşi yuzune kapadıımda ya datartıstık dıe ewı terk ettıımde benı bulup döwüp. son zerreme kadar tüketip sora da tamam hadi barışalım der. beni döwdükten sora benle ilişkiye girmek ister. benm gucum tukendıı ıcın olece kalırdım altında. yani şiddet ve cinsellik okadar ince çizgideki onun için. beni tekrar barışmak için deli gibi ikna eder. sora bı kaç gun hayal gıbı mutluluklar yasatır. ama en ufacık bı hayır dıışımde her hangı bı konuda ıstemedıı bıseyı yapısımda basa doner benı döver asagılar sora da yıne opup koklamaya calısır. ii olduumuz gunlerde bana hep ii seler soler ama bu kavga anlarında benden daha adi daha namussuz bı kız olmadıgını soler. sora barısınca sınırden soledım der. aıleme takmıstı bıara sureklı aıleme hakaret edıodu. ayrılmak istedıım her seferınde kıyametler koptu. benı hep tehdıt ettı rezıl ederım senı insan ıcıne cıkamazsın falan fılan. zayıf yanım buydu bnm cunku. hep susup oturdum. tehditlerine boyun egdım. bunca seyden sora barısınca yıne bı kaç gun mukemmel dawranmaya baslardı. en son bana söz werdi herseyın cok guzel olacaına. 2 ay deneyecek sora ewlenecektık. ama yıne bnm en ufacık karsı koyusumda aynı seleri yasadık ve bu sefer kendısı ayrıldı benden. delıler gıbı ıçkı ıcıo. asırı para harcar. bi de iğrenç fantazıleri vardı çok şükür onları çok uzun mucadelelerımden sora bırakmıştı. asık olmadıgı kız arkadaslarına bıle asırı baglanmış . kımse onu bırakamaz ancak o ısterse bırınden ayrılabılır. sizce hastalıı ne olabılır?

çok haklısınız. artık ben de kafayı yeme boyutundaydım. onu düzelteyım derken ben neler cektım. ama benı ona köle eden tek sey yıne kendı hatam. benı tehdıt ettınde senı rezıl ederım fılan dıye buna boyun egmem. cunku aılemın duymasından cok korktum. bı de bız bırlıkte olduk. bunu babam duysa ölürdü. sırf onlar duymasın die katlandım. madem cekıp gtme sansım yok barı duzelteyım dedım. ama basaramadım. neyse sonunda o ayrıldı bnden.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: my_immortaL
      merhaba arkadaşım..
      bana msj atmışsın ama bu teşhisi doktor koyabilir en sağlıklı olarak..
      çünkü benzer belirtiler gösteren bir çok hastalık war..
      geçmiş olsun..
      evet haklısın çok hastalık var böle. ama bu kadar duyguların sınırda yasandıı baska hastalık var mı bılmıorum. cinsellik ve saldırganlık 5 dakıka ıcınde deişebilir bi dürtü mü. bi de yatılı okula yollamıslar aıleden hep uzak kalmıs. yaz tatıllerı harıc asırı baglanma tterk edılme korkusunu buna baglıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
        Tamam o hasta da size ne demeli?
        Yani bu kadar şeye katlanmak hem de evli dahi değilken k, evli birinin dahi katlanması normal değil, böyle davranmasına hiç "ben sebep oldum" diye düşündünüz mü?

Sizi ona köle eden şey ne?
        onun böle dawranmasına sebeb ben mıım die cok dusundum cunku ılk ayrılıımızda baskasıla görüştüm. benı hıc sewmedıını dusunuodum. tamam kıskandı dondu fılan ama asırı derecede artık her ayrılmamızda baskasıla görüşcem aldatıcam dıe paranoyak oldu. abarttı guwensizdi asırı guwensız. 1 yıl boyu urastım guwensın die. güwenmedi. bi de ılk baslarda iğrenç bi fantazısı vardı. benım onu bırakıp gtmemın en buuk sebebı oydu. o bunun hata olduu anladıktan sora guwenını sarsacak hıc bısey yapmadım. bn onu affetmeye calıstım ama o affedemedı bunu. yakıp yıktı süreklı hayatımızı. ne guwendi ne de ayrılmak ıstedıımde ayrılmama ızın verdi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: my_immortaL
          doktora gitme konusu gundeme geldi mi hiç?
          tabiki defalarca söz verdi. kendinden bahsederken aşırı bağlanma sorunu olduunu kendi de söledi. bn ılk zamanlar paranoid olduunu dusunuodum. sacmalıosun dıodu bana. ama kendı de öfke kontrolum yok bılıorum derdi. bazı zamanlar sakınleştirici ilaçlar kullanıodu.

Yorum

benden en son kendı ısteıle ayrıldı. artık doktora gıder mı bılmem kendısı de doktor. sakınleştırıcı kullanıo bazı donemlerde. kendi içine kapanıp iç hesaplaşma yapıo sanırım. çok nadir hatasını anlıo. ama en ilginç yanı bı kadını döwmeyı normal kabul edıo. yanı kadın erkeıne karsı gelırse sözünu dınlemezse dowulebılır. babası da annesını dövuomus cunku. bunu kendı anlatmadı ama öğrendım.

Yorum

aile hekimi. ama tipik bi doktor olarak dünyayı kendisi yarattı sanıo nerdeyse herseyı o bılır kendını asırı zekı asırı kültürlü görür hatta uzman doktordan bıle daha bılgılıdır kendısı öle dusunuo yanı. tusu kazanamamıs ama kendısıne sorsanız zaten kendı hıc ıstememıs. ama yıllıında okudum son sınıfta cok çalışmış. babasının gözüne girmek hayat idolü onun için ilk basarısızlıı hayatta tusu kazanamamak sora da babası oldu zaten. bunalım ötesi yasamış.

Yorum

dün geceden beri yine sürekli hakaret msjları atıp duruo bana 50 msj falan oldu sanırım belkı daha fazla. sürekli bnm mal olduumu soluo. onla bukadar sey yasadıktan sora dayakta yesem susup akıllanıp otrmalıymısım. ıyı aıle kızı böle yaparmış. hatta benı bırakma dıe yalvarmalıymısım ona benı bırakmasın dıe.

Yorum

aslında saplantı oldum sanırım onda

saplantılı sekılde hem bukadar iğrenç hakaretler edip hem de nasıl baskasının kadını olabıleceımı soruo dewamlı. bütün derdi ondan sora baskasıla ewlenıp baskasına aıt olmam. bunu namussuzluk olarak görüo. artık neyın doğru neyın yanlış oldugunu sasırdım ben de bıktım.

Yorum

Erkek arkadaşının tıbbi durumu yaklaşık olarak şu; tam bir manyak, ruh hastası. Tımarhaneye veya zehirli iğne ile uyutulmaya ihtiyacı var
                    Fakat sen böyle biriyle birlikte olmuşsun ve her seferinde onu bağışlamışsın sana bir tanı koymak çok zor. Sadece durumunun ondan daha vahim olduğunu söyleyebilirim.

Yorum

haklısın her defasında şantaja boyun egdım onu düzeltmeye calıstım affederek. asıl hasta lan benım artık belkı de cok doğru soluosun.

Yorum

Şuan sanırım senin için bitmiş biri o. Bence daha fazla kurcalama hayatına bak ...
                        Kendini toparla

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Eski erkek arkadaşın çok ciddi sorunları var. Hiç bir şey sevgilisine şiddet uygulamasını haklı göstermez. Sizin bu durumu kabul etmemeniz gerekir. Sizin bu kişiyi düzeltme gibi bir şansınız da neyazıkki yok, sadist eğilimleri karşsında mazoşist bir eğilim göstermişsiniz.

Yorum

ama benım kişiliğimi bilseniz yüzüme tükürür dayak bile az dermişsiniz bu yeni msjı. insanlar kişiliğimi bilse ona az döwmüşsün dermiş. asıl sorun ben bayaadır gercekten dayagı hakedıomuyum dıe dusunmeye baslamıstım. cunku artık anormallıkler bı yerden sora normal gelmeye baslıo kişiye.

Yorum

bi de beni döwmesine ramen benı bırakma die yalvarmadığım için beddualar edıo. ne garip ya söledıı hersey ona normal gelıo.

Yorum

İşleniyor...
                              X