Orjinal yazı sahibi: pg8674
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sizce erkek arkadaşım bir borderline olabilir mi?
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: Zulliger View PostSizinle barışmak için yine çok güzel davranışlar içersine girip, size karşı emredici bir tutumla barışmanızı isteyebilir. Çünkü onunla duygusal bir bağ kurduğunuz için, sizin üzerinde baskı kurabiliyor. Ona karşı dik durmalısınız. Ne olursa olsun şiddet eğilimli bir erkek var karşınızda.
Yorum
-
walla tımarhane almaz onu. yazık sana. bu sekilde, devam etmeyeceği belliymiş zaten. yoksa sürekli mor göz kırık diş ve kapı carptı bahanesi ile yasatırdı seni. git kurban falan kes fakir doyur, allahım sevgiliyken kurtulmusum de. aslında eski sevgilin okumus ama adam olamamıs bir kişiliğe sahip cok acil hastaneye yapması lazım. ama zor düzelir o. direk beyin nakli gerekebilir. kadın dövmek ne demek ya. walla ben bir kadına vurcam sonra adamım diye dolaşcam.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
mesela bana vurur fılan en son ben delırırım bn de ona vururum artık can harbıyle tabıkı o bayaga bı yanımı morarttıktan sora. ve ertesı gun der ki sen de bana vurdun. sen daha pıskopat saldırgansın dıo. sankı bı kadın ve erkeın gucu bırmıs gibi. benim piskolojık sorunumu arastırana kadar kendını arastır dıo. ben kişiliğimi anlatsam ınternet suratıma tukururmus öle dıo. en buuk sucum dık baslı olmak. mesela bı gun bana asagı ınmek evden cıkma dıe emredıodu sacma sapan kan beynıme sıcradı artık böle bı muamele yuzunden. ındım asagı. öldürüodu benı az kalsın. cunku sözünü dinlemedim. yapma dedii seyı yaptım. edepli bı kız olsam asla bana emretse bıle ınmezmısım sözunden cıkmazmısım. dıorum ya asıl sorunlu bnmkı hala aceba haklımı bn mı laf dınlemezım hak mı edıorum dayak yemeyı dıe dusunebılıorum.
Yorum
-
saplantısı yüzünden ikimizin de ölümüne sebeb olacak sonunda... delirmek üzereyim..
hastalığını aratırıyorum bır yıldır bıtmek tukenmek bılmez bı arayıs. hasta sonuc ıtıbarıle ya da piskopat. saplantısı benım. hep duzelsın dıe urastım ama duzelmeyeceıne emın oldum artık. istemıorum senı dıorum. bukadar net yoruldum mucadele etmekten. dayagından hakaretlerınden kufurlerınden yoruldum. benı bıseylere zorlamandan ben karsı gelınce dıkbaslı yaftyası yapıstırmandan yoruldum. sana höre dunyanın en namussuz en adi kızıyım. heran bırıle yatabılırım. aılem de basıt ben de. hadı hepsini kabul edeyım yeterkı bırak artık peşimi bırak nolur. santajlarından yoruldum. bak cıkmıorum ewden karsına cıkmıorum. hala umarsızca iğrenç iftiraların gördüü her yakısıklı cocukla ilişkim olduunu sanman. nolur yeter. tükendim. attıın dayaklardan tukendım. çok söz verdık duzelelım hatasız dawramalım dıe olmadıkı. senın her dedıını yapamam kı. en basa donuoruz her swferınde dayak yıyorum. kufur hakaret. senle bırlıkte oldum dıe sahıbım deılsın. namussuz olabılırım bu yuzden ama senın malın deılım olmayacam. karın olmak ıstedım. ama bu kişiliinle sonum sadece husran olur. bu yuzden ewlenemem senle. ar yok namus yok de sende haklısın öle belkı de. ama ınan sırf mılete rezıl olmayım die cektıım işkence canıma tak etti. mücadele yordu bıtırdı benı. hala korkuorum senden. hala rezıllıkten korkuorum ama bıttım bn. allaha sıgınıyorum basska kımseye sıgınamam. aıleme anlatamam. belkı suan dısarda bırılerıne bnm ne mal olduumu anlatıosun. rahatlatıosun kendını. rahatla. nolur yeterkı artık vazgec bırak benı..
içimi dökmezsem ölecek gibiyim. zaten bu gidişle ikimiz de ölecez.
Yorum
-
yardım edecek kımse yok baa kımse yardım edemez. evet bı hata ama bedelı bukadfar agır olamaz ya. buyukler cok haklıymıs. bunu yasamamızı ıstemeyerek ewlenmeden önce. cunku erkekler o kadar iğrenc varlıklar kı. dunyayı sıze zından edebılıolar. sereflı bı adam ayrılsa bıle arkadan konusur mu ya. allahım caresızlkten ölecem.
Yorum
-
çözüm türetmek için kolları sıvamak lazım o halde...Kullanabileceği kozlar neler? ve aileniz bu olayı duyarsa nasıl ne kadar bir tepki verir. Bunların hesaplamasını yaparak, bence karşısında dik durun. Eğer ki başınızı eğerseniz ona karşı daha fazla sizi sömürecek. ve bunun sonu hiçbir zaman olmayacak. yıllarca sürebilir bu ama bu konunun erken bitmesini istiyorsanız bence ona artık bırakmayın. ne pahasına olursa olsun ayrılmayı uzak durmaya çalışın."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
paranoid, borderline, şizofren o hersey butun ruh hastalıklarının butunu...
borderline mı aceba dıe arastırıodum ama son zamanlarda şizofren ldugunu bıle dusunmeye basladım. ya ınanamazsınız. nasıl yalvarıo nasıl aglamaklı duygusal bı ses tonuyla benı cok sewdıını tekrar denememız gerektıını soluyo. sora ben ıstemedıım konusunda ısrar edınce anıden bır seytana donusuo. anlatamam sıze bır anda dunyanın en namussuz en iğrenc ınsanı oluwerıorum onun ıcın. facebook a bnmle ılgılı iğrenc seler yazmakla cok yakın arkadaslarıma hatta annelerıne anneme bnmle ılgılı iğrenc seler anlatmakla tehdt etmeye baslıo. butun dunya yuzume tukursun ıstıyomus. sonra yarın saat 14 e kadar bnmle buluşmazsan bu planlarını yoluna sokacagını soluo. ertesı gun de boyun egmedım ne yaparsan yap dedim. ve sonra yıne bır anda bebegım sana cok ıhtıyacım var çok kötuyum nefes alamıorum nolur son kez görüşelım die saatlerce yalvardı. bır daha aramayacaına soz verdi yıne görüşürse. neyse görüştük. asırı ıyı anlatamam dun gece o iğrenc cumlelerı kulanan o deıl sankı. bn yıne tawrımı surdurdum tabı. eve dondum aramaya dwm edıo. sora cok agır konustum. msjlar attım buna. sen dengesizsin ömrüm çürüdü senle dedim. kişiliksizsiz ya dedım . omur boyu senın dengesız saldırgan kufurbaz kısıllıınle bogusamam bn ddm. bı de cok kötü nıyetlısın herkesı de kendın gıbı sanıosun dedım.. baya agır msjlardı 2 gun once attım. ve o msjdan sora benı aramadı. sımdı korkuorum. korkarak beklıorum. içim öle daralıokı anlatamam. hafta sonu bulundugum yere gelecek. karsılasırız buyuk ıhtımal. napıcaımı sasırdım.
Yorum
-
bence sen kendine eziyet etmeyi seviyorsun. ne işin var böyle bir adamla, daha öncede yazmıstın bunları galiba. onu bir doktorda tedaviye ihtiyacı var .Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: pg8674 View Postöncelikle kendisi 37 yaşında bi doktor. ilk 3 sene önce tanıştık baska sebeble telını aldım. ama ewe gırer gırmez msj yagmaya basladı. ama abartı sayıda olaya bu kadar hızlı giriş yok yani. ben tırstım tabi. neyse bı kaç gun görüştük gece msjları atan o degıl gibidi. sora bıanda telefonda bana fantazılerını anlatmaya basladı. bn de tırstım ve bı daha aramadım. sora 2 yıl sonra tekrar yolumuz kesişti. görüşmeye başladık. aşırı souk dawranıodu. benı hıc sewmıo gibi. dayanamadım ayrıldım. baskasıla görüştüm . ilk hiç tepki vermedi sora ayrılıp ona dönmem için baskı yaptı. zaten kıskansın istemiştim beni. döndüm ona. bi kaç hafta süper dawrandı. ama ondan soraki 1,5 yıl boyunca her an her dakika onu aldatma saplantısı içinde yaşadı. paranoid oldugunu düşünuodum. ama paranoyası cok anlıktı. asıl sorunu asırı derecede dengesiz olmasıydı. en ufacık bı reddedılmeye tahammulu yok. yanı asla hayır demeyeceksın. asla ıstemedıı bıseyı yapmayacaksın. bzn mesela atıorum telşi yuzune kapadıımda ya datartıstık dıe ewı terk ettıımde benı bulup döwüp. son zerreme kadar tüketip sora da tamam hadi barışalım der. beni döwdükten sora benle ilişkiye girmek ister. benm gucum tukendıı ıcın olece kalırdım altında. yani şiddet ve cinsellik okadar ince çizgideki onun için. beni tekrar barışmak için deli gibi ikna eder. sora bı kaç gun hayal gıbı mutluluklar yasatır. ama en ufacık bı hayır dıışımde her hangı bı konuda ıstemedıı bıseyı yapısımda basa doner benı döver asagılar sora da yıne opup koklamaya calısır. ii olduumuz gunlerde bana hep ii seler soler ama bu kavga anlarında benden daha adi daha namussuz bı kız olmadıgını soler. sora barısınca sınırden soledım der. aıleme takmıstı bıara sureklı aıleme hakaret edıodu. ayrılmak istedıım her seferınde kıyametler koptu. benı hep tehdıt ettı rezıl ederım senı insan ıcıne cıkamazsın falan fılan. zayıf yanım buydu bnm cunku. hep susup oturdum. tehditlerine boyun egdım. bunca seyden sora barısınca yıne bı kaç gun mukemmel dawranmaya baslardı. en son bana söz werdi herseyın cok guzel olacaına. 2 ay deneyecek sora ewlenecektık. ama yıne bnm en ufacık karsı koyusumda aynı seleri yasadık ve bu sefer kendısı ayrıldı benden. delıler gıbı ıçkı ıcıo. asırı para harcar. bi de iğrenç fantazıleri vardı çok şükür onları çok uzun mucadelelerımden sora bırakmıştı. asık olmadıgı kız arkadaslarına bıle asırı baglanmış . kımse onu bırakamaz ancak o ısterse bırınden ayrılabılır. sizce hastalıı ne olabılır?
Var Tabi benimde yaslı sözlerim
Akar Kanı cennetin bekledikleri
Atar Gibi kalbime girmek İstedi
Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...
Yorum
Yorum