Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce erkek arkadaşım bir borderline olabilir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: pg8674 View Post
    demin yine msj attı ac teli kötü bişe sölemicem oruç musun filan yazmış. açtım yine mılyon tane hakaret. suanda benden beklentisi onu alttan almam. bnle iletişim kurma biçimi bana hakaret etmek laf saymak. bundan sorakı adımı öfkenecek yeni bişe bulup zorla onla görüşmemi sağlamak . görüşünce önce şiddet kullanacak sora da sarılıp hadi yalvar bana affedeyım sana dıecek yalvarmıcam tabı ama kendı kendıne opup barısmaya calısacak.
    bu olay psikolojik değil yapısal bedensel birşey. O bunu aslında şuursuzca yapıyor farkında değil. farkında olsa yapamazdı. 2cisi hastalık derecesinde kıskanıyormuş. İnsan sevgilisini kötü davranmak için mi ister ya aksine onu her dakika sevip iyi davranmalı. Ya bi sorsana bana neden böyle davranıyorsun neden böyle oluyor sana içini döksün 1 kez de olsun herşeyi ayrıntısıyla son kez konuşn sonra kararını ver. Ben böyle düşünüyorum.

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
    Akar Kanı cennetin bekledikleri
    Atar Gibi kalbime girmek İstedi
    Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert77 View Post
      şükürki böyle bir insan değilim. ama benim babamda böleydi. annemle babam ayrıldılar
      pekı bosanınca pesını bıraktımı baban

Yorum

bıraktı aramıyo sormuyo annemi babam bu hastalığı yüzünden lustral kullanıyor.

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
        Akar Kanı cennetin bekledikleri
        Atar Gibi kalbime girmek İstedi
        Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

Valla arkadaşım işin çok zor...
          En acilinden ayrılman lazım. Bu tip insanlar, kullanır, kullanır, sıkıldığı anda dünyanın en ahlaksız insanıydın zaten der, basar gider. Bir kızın, hem de en özel dediğimiz ilişkisini bile ailesine tehdit olarak kullanmak hem karşıdakinin kişiliğini hemde senin acizliğini gösteriyor...

Bana göre hiç hastalığına falan bakma, neyse ney...

Yorum

okudklarn beni çok etkiledi bence erkek arkadaşnz baya hasta.benm erkek arkadaşm aşırı kıskanç yani yolda giderken bana bakanlara omuz atıo bazısına dönüp el hareketi çekio.geçen gidiorz yolda biri baktı adamın üzerini yürüdü senin gözlerni oyarm die.park oldgu için güvenlk geldi ayırdılr.kıskanç biryle birlkte olmak çok zor.ama şükr ki erkk arkadaşm bana güvenio.aslnda sizde sorun kısmanmasında deil güvenmemesnden kaynklı.güvenmedgi için evden çıkarmıo başkalaryla birlkte oldgnuzu düşünüo.yani aslnda siz onun güvenini fena halde yıkmışsnz belki de bu onun şokudur.zaten hasta bir kişiliği var bunu da atlamamaş gibi görünüo.dövmeye gelnce erkek arkadaşnzn bundan cinsel zevk aldıgını düşünüorm çünkü çeştli iğrenç fantezleri var dednz muhtemeln bu da bunnla ilgili ve sonrasnda hemn ilşkiye girebilio demk ki cinsel olark size zarar vermekten zevk alıo..peki çözüm ne ?? valla ben olsam polise şikayt etmekle tehdt ederdm çünkü o da sizi tehdt edio ama emnm bundn da cinsel haz alıodr.onun dışnda kararlı adımnızı sürdürün telefnnuzu değştrn size istedgi zamn ulaşamasın.zor bir durumda kalırsanz sizi döverse polise şikayt edin içeri atarlar mesleği de biter.sizi tehdt ettgnde bununla tehdt edeblrsnz seni şikayt eder dayak izlerini gösterir hapse attırırm meslegnden ederm diyeblrsnz....allah yardmcnz olsun
            Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
            Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kestane şekeri View Post
              okudklarn beni çok etkiledi bence erkek arkadaşnz baya hasta.benm erkek arkadaşm aşırı kıskanç yani yolda giderken bana bakanlara omuz atıo bazısına dönüp el hareketi çekio.geçen gidiorz yolda biri baktı adamın üzerini yürüdü senin gözlerni oyarm die.park oldgu için güvenlk geldi ayırdılr.kıskanç biryle birlkte olmak çok zor.ama şükr ki erkk arkadaşm bana güvenio.aslnda sizde sorun kısmanmasında deil güvenmemesnden kaynklı.güvenmedgi için evden çıkarmıo başkalaryla birlkte oldgnuzu düşünüo.yani aslnda siz onun güvenini fena halde yıkmışsnz belki de bu onun şokudur.zaten hasta bir kişiliği var bunu da atlamamaş gibi görünüo.dövmeye gelnce erkek arkadaşnzn bundan cinsel zevk aldıgını düşünüorm çünkü çeştli iğrenç fantezleri var dednz muhtemeln bu da bunnla ilgili ve sonrasnda hemn ilşkiye girebilio demk ki cinsel olark size zarar vermekten zevk alıo..peki çözüm ne ?? valla ben olsam polise şikayt etmekle tehdt ederdm çünkü o da sizi tehdt edio ama emnm bundn da cinsel haz alıodr.onun dışnda kararlı adımnızı sürdürün telefnnuzu değştrn size istedgi zamn ulaşamasın.zor bir durumda kalırsanz sizi döverse polise şikayt edin içeri atarlar mesleği de biter.sizi tehdt ettgnde bununla tehdt edeblrsnz seni şikayt eder dayak izlerini gösterir hapse attırırm meslegnden ederm diyeblrsnz....allah yardmcnz olsun
              evet aynen dediği gibi ılk cıkmaya basladıgımızda asırı ılgısızdı benı sewmıo dıe dusunuodum. bı de kıskandırılmayı sewerım dıodu. bn de sırf kıskansın die bırıle görüştüm. ve hayatımın hatasını yapmısım. kalbı gercek benı görüo ve ddelı gibi sewıo ama beynı hala 1 yıl öncekı o olaya takılıp kalmış. beyın fonksyonları bu tarıhe donemıo sankı donup donup o gunlerı yasıo. bu yuzden hırcın guwensiz. saldrgan. ama işte her seferınde sonunda pişman olup dızıme kapanan bı adam. bu ilaçlar ona yarayacak mı suan tek tesellim bu. doktorla konusmus. depresyon demıs doktoru. ciprales ve zanaks vermıs. ama 3 4 tane zakas ıcıo sakınleşmek için bu normal mı?

Yorum

İşleniyor...
              X