saniyeler içinde kafamdan milyonlarca düşünce akıp gidiyor.tamam herkeste bu böyle belki de ama o saniyeler içinde de felaket senaryoları yazıoyorum. aslında ben yazmıorum beynim yazıor. hiç boşluğa bakamayacak mıyım ben? hep bi boğusma. düşünmemek için saçma sapan hareketler.peki nereye kadar? salise dahi boş kalmıym mı yani nedir bu?!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
düşünce erozyonu!
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Postkaygılıyım evet. ama şöyle: ya annem ölürse? kpss yi kazanamazsam iş bulamazsam annem yatalak olursa vs vs hepsi bi anda hücum edio beynime. desperado çok kibarsın vesselam"Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
opsesyon dediğimiz takıntı ve bunları kompulsif dediğimiz uzaklaştırma çabası ama sonuç başarısız olur her zaman
şu an kendi kendine eziyet etme ve doktora git ,seninle benze durumu 2 yıl önce bende yaşıyordum ,doktoruma ve ilacıma güvendim bozulan vücut kimyası düzene girdi
lütfen pikiyatriye git çekme bu ızdırabı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: OKB KREDİX View Postopsesyon dediğimiz takıntı ve bunları kompulsif dediğimiz uzaklaştırma çabası ama sonuç başarısız olur her zaman
şu an kendi kendine eziyet etme ve doktora git ,seninle benze durumu 2 yıl önce bende yaşıyordum ,doktoruma ve ilacıma güvendim bozulan vücut kimyası düzene girdi
git çekme bu ızdırabı
Yorum
-
devlet hastanesine gidiyorsanız 3 dakika süren var ve seni dinlemeden reçeteyi tutuşturur eline
düşüncelerini her gün not al yaz mutlaka 1 hafta böyle yap ve yazdıklarını doktoruna oku durum bu de
yazmazsan doktora gittiğinde her şeyi unutursun iyi bir doktorsa en az 45 dk konuşarak her şeyi anlayabilir ama saanırım sen adamına denk gelmedin
doktora gittin bu şikayetlere takılmadı yazmışsın nelere takıldı bu doktor efendi acaba
Yorum
-
bana önce panik atak dendi ki evt cidden öyleydi cehennem gibi bişe...sonra duruldum derken ani sinirlenme yada aksine içime kapanma durumlarına taktı kafayı... ve bana rexapin ctoles verdi. duygulanım bozukluğu vs dedi bana. baskent üniversitesi hastanesi doktoruna gitmştim. en sn da basşka bi özewl hastanenin doktoruna gittim
Yorum
Yorum