Duyuru

Collapse
No announcement yet.

düşünce erozyonu!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• düşünce erozyonu!

saniyeler içinde kafamdan milyonlarca düşünce akıp gidiyor.tamam herkeste bu böyle belki de ama o saniyeler içinde de felaket senaryoları yazıoyorum. aslında ben yazmıorum beynim yazıor. hiç boşluğa bakamayacak mıyım ben? hep bi boğusma. düşünmemek için saçma sapan hareketler.peki nereye kadar? salise dahi boş kalmıym mı yani nedir bu?!

doktora gt sen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ezolog View Post
      doktora gt sen
      çok aydınlandım sağol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
        çok aydınlandım sağol
        hiç gülesim yoktu yahu
        kafan fazla çalışıyo desene,o da zor olsa gerek Allah sabır versin ne diyim ki elden bişi de gelmiyo,tek derdin bu mu?başka bi rahatsızlığında varmı...
        "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

kaygıdan dolayı olabilirmi?

Yorum

Kaygı halindede insan çok olumsuz düşünebiliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: batman View Post
              Kaygı halindede insan çok olumsuz düşünebiliyor.
              kaygılıyım evet. ama şöyle: ya annem ölürse? kpss yi kazanamazsam iş bulamazsam annem yatalak olursa vs vs hepsi bi anda hücum edio beynime. desperado çok kibarsın vesselam

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
                kaygılıyım evet. ama şöyle: ya annem ölürse? kpss yi kazanamazsam iş bulamazsam annem yatalak olursa vs vs hepsi bi anda hücum edio beynime. desperado çok kibarsın vesselam
                yanlış bişi sölemek istememiştim arzel,kırdıysam seni özür dilerim,o kibarsın deyişinde bi ima sezdim sanki ondan söylüyorum yani cidden yanlış bişi dediysem kusuruma bakma...

Yorum

yo yo.. ciddi anlamda kibarsın dedimestagfirullah

Yorum

teşekkür ederim öyleyse,o senin nezaketindendir arzel :RpS_wink:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
                      teşekkür ederim öyleyse,o senin nezaketindendir arzel :RpS_wink:
                      eyvallah

Yorum

opsesyon dediğimiz takıntı ve bunları kompulsif dediğimiz uzaklaştırma çabası ama sonuç başarısız olur her zaman
                        şu an kendi kendine eziyet etme ve doktora git ,seninle benze durumu 2 yıl önce bende yaşıyordum ,doktoruma ve ilacıma güvendim bozulan vücut kimyası düzene girdi
                        lütfen pikiyatriye git çekme bu ızdırabı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OKB KREDİX View Post
                          opsesyon dediğimiz takıntı ve bunları kompulsif dediğimiz uzaklaştırma çabası ama sonuç başarısız olur her zaman
                          şu an kendi kendine eziyet etme ve doktora git ,seninle benze durumu 2 yıl önce bende yaşıyordum ,doktoruma ve ilacıma güvendim bozulan vücut kimyası düzene girdi
                          git çekme bu ızdırabı
                          aslına bakarsanız 8yıldır gidiorum doktora ama hiçbiri bu şikayetlerime takılmadı. ya da sorun bendeydi burda çeen çen konusuyorum ama psk karsısında 2 kelam etmek istemez cnm. ya ağlak ağlak konusurum ya da cok hızlı.tekrar gidip bu şikayetlerin üzerine vurgu mu yapsam? bunu mu tavsiye edersiniz?

Yorum

devlet hastanesine gidiyorsanız 3 dakika süren var ve seni dinlemeden reçeteyi tutuşturur eline
                            düşüncelerini her gün not al yaz mutlaka 1 hafta böyle yap ve yazdıklarını doktoruna oku durum bu de
                            yazmazsan doktora gittiğinde her şeyi unutursun iyi bir doktorsa en az 45 dk konuşarak her şeyi anlayabilir ama saanırım sen adamına denk gelmedin
                            doktora gittin bu şikayetlere takılmadı yazmışsın nelere takıldı bu doktor efendi acaba

Yorum

bana önce panik atak dendi ki evt cidden öyleydi cehennem gibi bişe...sonra duruldum derken ani sinirlenme yada aksine içime kapanma durumlarına taktı kafayı... ve bana rexapin ctoles verdi. duygulanım bozukluğu vs dedi bana. baskent üniversitesi hastanesi doktoruna gitmştim. en sn da basşka bi özewl hastanenin doktoruna gittim

Yorum

İşleniyor...
                              X