iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bi gözümdeki şaşılık yüzünden kimseyle göz kontağı kuramamak
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Mkg34 View PostVar ama riskli onun riskinede giremem
yani o halde yapacak bişi yok,ama yapacak çok şey war dinle şimdi beni=)
Şimdi dünyada öyle engelliler,şişkolar,çirkinler,başarısızlar,becerik sizler, vs...
bunlardan öyle tipler war ki sağlıklı adamdan daha mutlu oluyorlar.?
nasıl mı.? inan onun formülünü ben biliyorum ama uygulayamıyorum...
inşallah sen uygularsın...
yapacağın şey,hiç bir şeyi kafana takmamak olsun,senin gibi olup da hayatta mutlu olan bir yığın insan war,onlara bakıp ibret almak lazım,ben 19 yaşındayım ama öyle adamlar war ki 50 yaşında olduğu halde benden daha güzel gençliğini yaşıyor,herşey bizde bitiyor,ben sana diyorum ama senden farklı değilim işte...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mkg34 View PostYa kardes soran gozlerle bana bakilmasindan biktim usandim
niye sakat olan adama,yürürken o kadar çirkin yürüyüp,insanların tüm dikkatini üzerine toplayan insanlar war,onlar ne yapsın.? ben de çarpık yürüyormusum geçen bi arkadaş söyledi,ama bu şekilde daha tatlı olduğumu söyledi...
Yorum
-
İnsanlar ilişkide olduğu ötekinin davranışlarındaki uyumsuzluğu genelde o kişinin bedenindeki uyumsuzluğa sabitlerler. O yüzden sorgulayan gözle oraya takılırlar. Bazıları obsesif bir şekilde takılır kalır.
Tahmin ediyorum nadirde olsa olumlu ilişki kurduğun, geçmiş ilişkilerinde gözüne takılmayan dostun muhtemelen olmuştur. Özellikle gözündeki farklılığa takılmayan insanlarla ilişkilerini bir analiz et.
Ayrıca bu mesele tek taraflı değil. Bazı insanlar kendindeki ruhsal anormalliği başkalarının bedenindeki sıradışılığında arar. Kendini aynada görmek istediği içindir. Senin bedenin ona ayna tutar. Seni rahatsız edense ötekine ayna olurken ötekininde sana ayna olmasıdır. Böylece ruhsal garipliğinizi karşılıklı aynalarsınız.
Yorum
Yorum