Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi gözümdeki şaşılık yüzünden kimseyle göz kontağı kuramamak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Last edited by Mkg34; 03-10-2013, 12:42 PM.

Yorum

bizim napalım abi o zaman gökten vahiy mi indirelim:S:SS:

Yorum

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        Last edited by Mkg34; 03-10-2013, 12:42 PM.

Yorum

valla bilmem abi kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş benim kendime hayrım yok ki o kadar mutsuz ve umutsuzum ki hayata karşı nefret ediyorum herşeyden çok mutsuzum

Yorum

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
            Last edited by Mkg34; 03-10-2013, 12:41 PM.

Yorum

hiçbir insanın vücudu kusursuz değildir ki,her insanda ister göz ister kulak ister el ayak farketmez mutlaka asimetri yani farklılık-dengesizlik vardır dikkatli bakarsın her insanda oldugunu farkedersin
              "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mkg34 View Post
                Ya kardes soran gozlerle bana bakilmasindan biktim usandim
                ( Anlıyorum seni, malesef bizim insanımız o konularda düşüncesiz, karşıdaki kişinin durumunu düşünmez yüzüne dik dik bakar. Benim böyle bir arkadaşım vardı evleneceği zaman ameliyat olmuştu sanki büyük bir estetik ameliyat olmuş gibi değişmişti. ( Yüz görünümü olarak) Gözlerin görünümü görünüşü bu derece etkiliyor.
                O arkadaş lazerle ameliyat olmuştu diye hatırlıyorum. Senin ameliyatın neden riskli gözün kapanma ihtimali falan mı var?
                Her şey güzel olacak...

Yorum

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                  Last edited by Mkg34; 03-10-2013, 12:41 PM.

Yorum

bırıncı o göz için mutlaka bişey vardır ıkıncısıne gelırsek sosyal fobın için aynı sorun bendede var çok utangacım arkadaşlarla muhabbet edemıyorum o yuzden psıkıyatrıye gıttım sosyal fobı için paxera verdı 19 gundur kullanıyorrum

Yorum

Şaşılık Benimde göz kasımda bi gariplik var sol gözümde. Ara sıra büyük açılabiliyor diğerine oranla mesela. Su içerken falan çok oluyor. Ama bu toplum karşısında su içmeyeceğimi göstermez. Banane Hiç mi görmüyoruz sanki bir yeri problemli insan. Olabilir şaşılıkta yani doğaldır. Takma bu kadar

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                      Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                      birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                      Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

bende göz kontağı olayını pek beceremiyorum. hatta bunu bi takıntı haline getirdim 7/24 bunu düşünür oldum. bunun sebebini yeni yeni anlamaya başladım. ve ben paranoid, şizoidim kesinlikle. böyle insanların hastalıkları yüzüne gözüne yansır bi garip bakarlar . bende sende o insanlardanız allah yardımcımız olsun

Yorum

İşleniyor...
                        X