Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bi gözümdeki şaşılık yüzünden kimseyle göz kontağı kuramamak
Collapse
X
-
Bi gözümdeki şaşılık yüzünden kimseyle göz kontağı kuramamak
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLast edited by Mkg34; 03-10-2013, 12:42 PM.Etiketler: Yok
-
bende göz kontağı olayını pek beceremiyorum. hatta bunu bi takıntı haline getirdim 7/24 bunu düşünür oldum. bunun sebebini yeni yeni anlamaya başladım. ve ben paranoid, şizoidim kesinlikle. böyle insanların hastalıkları yüzüne gözüne yansır bi garip bakarlar . bende sende o insanlardanız allah yardımcımız olsun
-
Şaşılık Benimde göz kasımda bi gariplik var sol gözümde. Ara sıra büyük açılabiliyor diğerine oranla mesela. Su içerken falan çok oluyor. Ama bu toplum karşısında su içmeyeceğimi göstermez. Banane Hiç mi görmüyoruz sanki bir yeri problemli insan. Olabilir şaşılıkta yani doğaldır. Takma bu kadar
Leave a comment:
-
bırıncı o göz için mutlaka bişey vardır ıkıncısıne gelırsek sosyal fobın için aynı sorun bendede var çok utangacım arkadaşlarla muhabbet edemıyorum o yuzden psıkıyatrıye gıttım sosyal fobı için paxera verdı 19 gundur kullanıyorrum
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Mkg34 View PostYa kardes soran gozlerle bana bakilmasindan biktim usandim
O arkadaş lazerle ameliyat olmuştu diye hatırlıyorum. Senin ameliyatın neden riskli gözün kapanma ihtimali falan mı var?
Leave a comment:
-
hiçbir insanın vücudu kusursuz değildir ki,her insanda ister göz ister kulak ister el ayak farketmez mutlaka asimetri yani farklılık-dengesizlik vardır dikkatli bakarsın her insanda oldugunu farkedersin
Leave a comment:
-
valla bilmem abi kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş benim kendime hayrım yok ki o kadar mutsuz ve umutsuzum ki hayata karşı nefret ediyorum herşeyden çok mutsuzum
Leave a comment:
Leave a comment: