Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eşimin problemi ne olabilir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Eşimin problemi ne olabilir?

Aslında anlatacaklar çok uzun sürebilir ama ben kısaca özetleyeceğim. Bir çözümü olabilir mi ya da sorunun kaynağı nedir fikri olan yazarsa çok sevinirim.

Eşim beni çok severek evlendi. O kadar ki 'senden ayrılırsam ölürüm' diyecek derecede. Gerçekten yapmacık değildi sevgisi. Ama evliliğin ilk günlerinden itibaren sebepsiz kavgalar etmeye başladı. En ufak bir şeyden bile saatlerce susmazcasına tartışma. Dışarı çıkmak isterim izin vermez. Susarım susturmaz vs.

Kim eşime olumsuz bi şey söylese zaten o potansiyel düşmandı onun için. Asla özür dileme nedir bilmezdi. Suçlu olduğu durumda bile karşısındakine yüklerdi suçu.

Benimle ilgilenmiyosun diye yakınırdı, beni suçlardı ama ben ona bi şiir yazsam umrunda olmazdı. Elimi tutmuyorsun derdi, tutsam gönlü yoksa iterdi. vs. vs.

Hiç alakaları yokken aramızda 90 km mesafe varken ailemi, kardeşlerimi yengelerimi suçlardı. Oysa onun ailesi yürüme ile 10 dakika mesafedeydi. Velhasıl sürüyle sorun üretirdi. Kursa giderdi jest olsun diye o gelene kadar yemek yapardım ama o gelince teşekkür etmek yerine 'Bu böyle mi yapılır, burasını batırmışsın' diye kavga ederdi. Yapmasam gelir 'açım sen hiç mi beni düşünmüyosun' derdi.

Bi kavga sonunda evi terk etti. 3 gün önce bebeğim oldu. Ne yapmalıyım? Eşimin sorunu ne olabilir?

kimse kimseyi ne düşündüğünü iç dünyasında ne yaşadığını bilemeyiz.yine en yakın sen muhatap oldun.bebeğin ilk zamanları ve bir kadının en ihtiyacı olduğu zaman seni terk etmiş.onu affetmen zor olsa gerek.hatasını anlayıp dönse senin yüreğinde bir yara olarak kalır.böyle şeyler unutulmaz.anlattıklarıdan anladığım eşinin özgüvenin eksikliği ve sevgi açlığı.ayrıca sorunu çözmek yerine kaçma isteği.sen onu düşünmek yerine bebeğini öp kokla ve bağrına bas.umarım hatasını anlayıp döner ve bebeğinizi beraber yaşarsınız.ama sana ufak bir tiyo onu çok şımartmışsın.herkes hakettiği kadar sevgi almalı.sevgi emek ister.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
      kimse kimseyi ne düşündüğünü iç dünyasında ne yaşadığını bilemeyiz.yine en yakın sen muhatap oldun.bebeğin ilk zamanları ve bir kadının en ihtiyacı olduğu zaman seni terk etmiş.onu affetmen zor olsa gerek.hatasını anlayıp dönse senin yüreğinde bir yara olarak kalır.böyle şeyler unutulmaz.anlattıklarıdan anladığım eşinin özgüvenin eksikliği ve sevgi açlığı.ayrıca sorunu çözmek yerine kaçma isteği.sen onu düşünmek yerine bebeğini öp kokla ve bağrına bas.umarım hatasını anlayıp döner ve bebeğinizi beraber yaşarsınız.ama sana ufak bir tiyo onu çok şımartmışsın.herkes hakettiği kadar sevgi almalı.sevgi emek ister.
      Kurslara gönderdim. Kişisel gelişim kurslarına gönderdim. Onu anlamaya çalıştım. Ailesine çok iyi davrandım. Onların da bana zararı olmadı ama kızlarına bi kez olsun 'bunu yapma' demediler. Ya sensiz ölürüm diyen birinin peşine düştüm ben. Oysa o zaman ondan çok daha iyi çok daha güzel mevkilerde taliplerim vardı. Ama onun karekterime, yaşam tarzıma uyum sağlayacağını düşündüm. Benim de hatalarım oldu ama onun hiç bir şeyini eksik etmedim.

Yorum

2-3 başlıktan ve yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz çok fazla özveride bulunmuşsunuz ve bir ihtimal daha çıktı eşinizdeki hormonel değişimlerdir bu da,ancak evlendikten sonra böyle olması kötü olmuş,sanırım sizi gerçekten sevdi veya hoşlandı ancak sorumluluk alacak olgunlukta biri olmadığı görülüyor ve sizin gösterdiğiniz bu fedakarlığı da birçok erkeğin göstereceğini hiç zannetmiyorum,ben gerçekten bir anlam veremedim özellikle de ailesinin tutumuna,sanırım tabirim caizse afedersiniz ama hem kulum kölem ol hem de istediğimde benimseyip istediğimde tepeyim seni,insanlıktan çıkarayım mantığına bürünmüş biraz da...

Yorum

İşleniyor...
        X