Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kişilik Bölünmesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• MSTFBKCK
    adlı üyemiz Kişilik Bölünmesi konusunu başlattı

Kişilik Bölünmesi

Arkadaşlar, bende "kişilik bölünmesi" varmış, kişilik bölünmesi ne demek, açıklarsanız sevinirim?

• MSTFBKCK
    replied
    siz cevap vermeyince hayal kırıklığına uğruyorum..

Leave a comment:

• MSTFBKCK
    replied
    prof. olanlar psikiyatrinin tüm alanlarında mı master-doktora yapıyolar yoksa sadece birtek alanındamı??

Leave a comment:

• MSTFBKCK
    replied
    http://www.zehraarikan.com/ bu hanfendiye gitmiştim..

Leave a comment:

• MSTFBKCK
    replied
    bide ben ilacı içmeye başladıktan bi süre sonra eksiklik hissetmeye başladım.. bunu araştırdım.. uyuşturucu/madde kullananlar yoksunluk hissedermişler.. yoksunluk ve eksiklik aynı şey değilmi???

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Orjinal yazı sahibi: MSTFBKCK View Post
    peki bu sorun için ne tip ilaçlar veriliyo, antidepresanlarmı antipsikotiklermi??
    kişilik bozukluklarına genelde antipisikotik verirler ama sen zaten bunu biliyorsun doktorun kişilik bölünmesi var şu ilaçları kullanacaksın demiştir sanıyorum.

Leave a comment:

• MSTFBKCK
    replied
    peki bu sorun için ne tip ilaçlar veriliyo, antidepresanlarmı antipsikotiklermi??

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    bir sen varsın mustafa normal zamanda kullandığın sen, birde zihninde yarattığın sen var . geçmişte yaşadığın olayların etkileri yüzünden içine yerleşen ikinci bir sen ve bu sen zamanla büyüdü büyüdü dışarı çıkmak istedi ve bir gün dayanamadı çıktı ... ve bazı durumlarda bu içinde ki sen dışarı çıkar ve sen bunun farkında olmazsın ... işte bu kişilik bölünmesidir .

Leave a comment:

• MSTFBKCK
    replied
    neden cevap vermiyorsunuz arkadaşlar????

Leave a comment:

İşleniyor...
X