Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bircok sorunum var acaba derdim nedir

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bircok sorunum var acaba derdim nedir

Merhaba ben eski bir panik atak hastasiyim. Panik ataklar azaldi artik ama sanirim hastalik hastasi oldum surekli mide bulantisi tansiyon yukselmesi ( doktorlar psikolojik diyor) oluyor ve bununla beraber genelde mutsuzum veya sikintiliyim. Kafamda genelde sikinti var ve bazen eskiden yaptigim seylerden utaniyorum cok asiri canimi sikmasada sikinti yasatiyor. Ve dikkat ettigim diger bir sikontimda kiz arkadasimla yasadigim sikintilar. Eski sevgilimle internette cok konusurduk ve birsure sonra fb vb gibi sitelerde tanimadigi insanlari eklemesinden rahatsiz oldum. Kendisi arkadaslarim onlar ve onlarla birsey yasamiyorum desede pek guvenemedim daha sonra hatasini yakaladim ve sadece arkadas olmadiklarini gordum. Bu beni dahada guvensiLige itti. Daha sonra asiri agresif oldum ve onun baska hatalarini gordum (aldatma) ayrilmam gerektigini bildigim halde yapamad ve ona ve kendime zarar verdim. Nezaman fb ta onu gorsem dahada cok sinirleniyor ve ona zarar veriyordum (sozlerimle) yuzyuze gorusmuyoorduk o olaylardan sonra. Onun profillerini uzun bir sure takip ettim konusmayi biraktiktan sonra ve hala kiziyordum nezaman gorsem. Aradan baya bi zan gectikten sonra yeni bir kiz arkadasim oldu ve bir sure sonra onun sosyalp sitelerindeki uyeliginede taktim. Sadece kendisine soyledigim insanlarla yuzyuze tanis ve o sekilde arkadaslik kur.(onun hayatina mudahele oldugunu biliyorum ama soyledim) internetteki tanismalar bana gore sahte ve insanlar baskalarini kullanabiliyorlar. Ve genellikle insanlar hoslandiklari tipteki insanlari eklerler bunu kendisine soyledim ve hislandigin tipleri bilmke istemiyorum dedim. Bu konularda daha sonra sikinti yasamaya basladik ve esasinda kiz oyle internetten cok insan eklemiyordu ve bi hatasinada rastlamadim ama yine asiri kiskanc ve kizginlastim onunlada cok kotu seyler yasadim sinirlerime birturlu hakim olamiyordum. Surekli kavga ediyor onada kotu gunler yasatiyordum ve bu insan benim icin cok seyden vazgecmisti internetten tanistigi insanlarida silmisti ama ben hicbirisini goremedim ve kendime ve ona zarar verdim tekrar. Kendisi ile hala konusuyoruz hala cok uzgun ve hicbirsekilde benimle bi iliski dusunmuyor bende gec olsada hatami anladim yanliz herzaman bunu yasayacakmiyim guven sorunum internet takintim var biliyorum ama baska bir sikintim daha varmi bilemiyorumbaska bir sikinti daha goren varsa soylesin lutfen. Su anda doktora cikamiyorum yurtdisindayim.turkiyeye donunce ilk yapacagim is doktora gorunmek olacak ama baska sikintim varsa onlarada engel olmayi denemek istiyorum gidesiye kadar

Yaşadığın sorun türk erkeğinin kronik sorunudur merak etme (: Şunu da unutma dünya değişiyor ve türkiyede bundan etkileniyor ülkemizde bu tür değişimlerin adına genelde "medeniyet" ve "çağdaşlık" deniyor

Yorum

Dogru soyluyorsun bir bakima ama asiri hassasiyet ve kizginlik normal degil bendeki

Yorum

kötü şeyler yaşıyacağını düşündüğün için fevri davranıyo olabilirsin güven probleminden var bence senin

Yorum

İşleniyor...
        X