Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Borderline ve Yaşamak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Borderline ve Yaşamak

    Merhabalar .. Hangi zaman diliminde okuyorsanız günaydın, iyi akşamlar, iyi geceler. Aslında insanlardan kaçan biriyim, dolayısıyla kendi içime çekilmek hep cazip gelmiştir. Bu rahatsızlıkla da boğuşurken hep tek başıma boğuşmayı seçtim ama farkettim ki bazı noktalarda danışsam iyi olacak.

    Başlıktan da anlaşılacağı üzere ben borderline hastasıyım, daha doğrusu 2016 Temmuz'da Bipolar başlangıcı olduğumu öğrendim, iyi ay önce farklı doktora gidince de Borderline hastası olduğumu ve mani dönemine kayabileceğini söyledi. Ve ağır bir depresyonun içerisindeyim, kullandığım ilaçlar da (Seroquel 50 mg - Lustral 50 mg - Wellbutrin 150 mg) pek etki etmiyor gibi. Ne içimdeki boşluktan kurtulabiliyorum ne de çevremdeki boşluktan. Her halükarda bir boşluk hali ve intihar düşünceleri .. Can sıkıcı birçok durum işte. Buna binaen de doktorum EKT tedavisini önerdi ve olmayı düşünüyorum. İşte sorular da danışma isteği de bu noktada başlıyor :
    - Borderline olan var mıdır aramızda ? Nasıl başa çıkıyorsunuz ?
    - EKT olan var mıdır ve önerir misiniz ?
    - Ocak ayında eğitim için yurtdışına çıkacağım ve en az 1,5 yıl Türkiye'ye gelemeyeceğim gibi görünüyor derslerden dolayı. Bu durumda Kasım da EKT olursam Ocak'ta gidişime nasıl etkisi olur ?

    Konuyu çok uzattım ama buraya kadar sabırla okuduğunuz için çok teşekkür ederim, kendinize dikkat edin ..
İşleniyor...
X