Şizoid kişilik bozukluğu ile ilgili bu forumda açılmış bir başlık bulamadım.İnternetten bu konuyu araştırdım,birçok özelliği bana uyuyor.Aranızda şizoid kişilik bozukluğu olan varsa deneyimlerinden bahsedebilir mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şizoid kişilik bozukluğu ile ilgili
Collapse
X
-
Psikoterapi görmedim. Birkaç arkadaşım var onlar da benim gibi hasta. Şizoid kişilik bozukluğu okulda oluştu. Çok alay edilen bir öğrenciydim ve dalga geçilmemek için kendimi insanlardan soyutladım. Daha sonra tekrar insanların arasına karışmak istedim fakat okbli olduğum için takıntılarım insanlarla iletişim kurmama engel oldu. Şimdi biraz daha iyiyim.axsdffvbzvbnnm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Fucsion View PostBende çok yalnızım ama sorun etmiyorum bu bana iyi geliyor herhalde 1-2 arkadaşım dışında hiç arkadaşım yok hayatım monoton yalnızım birisiyle bişey yapınca rahat olamıyorum yani kendi işimi kendim ve tek yapmayı seviyorum...
mevcut olan 1-2 tane arkadaşımla da iletişimimi kopardım bende yanlızlıgı seçtim...2. evre yanlızlık bunalımını aşabilirsek yanlızlıgımızın keyfini sürebiliriz...inş
Yorum
Yorum