Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyuşturucu maddeler ile ilgili yanlış inançlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

sigaranın daha zararlı oldugunu asla düşünmedim esrar cok zararlı bir madde biliyorum ama alışkanlık yapma konusunda kararsızım bende yapmadı 3 sene içtim .. psikolojim gayet normal miş bağlanmadım
    Orjinal yazı sahibi: Filozofcuk View Post
    Esrar yoksunluğu :
    * Tartışmalıdır.
    * Emosyonel labilite (duygusal değişkenlik), anksiyete, huzursuzluk, uykusuzluk, anoreksi (iştahsızlık), bulantı, kusma, ishal, tremor (titreme), hiperrefleksi (refleks artışı), terleme, salivasyon (salya artışı) görülür.
    * Aş erme (craving), yeniden esrar kullanmak için ani ve çok güçlü bir arzu sıktır.

Bağımlılık :
    Kullanıcıların pek çoğu esrarın doğal olduğunu, bağımlılık yapmadığını ve sigaradan daha az zararlı olduğunu düşünürler. Ancak bu kesinlikle yanlış bir bilgidir. Sanılanın aksine esrar ile psikolojik bağımlılık oluşabilir. Esrar kullanımını takiben benzer yasadışı yollardan kokain ve eroin gibi ağır maddelere bağlanma tehlikesi de artar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birikiüc
      kokain biyolojik olarak değil psikolojik olarak bağımlılık yapar çünkü hayatta tatmadığınız ve tatmak istediğiniz duyguları tatıyorsunuz.insna bu yuzden her fırsatta içmek istiyor.
      her fırsatta çekmeyi istemen bir bağımlılık değilmidir? bundan önce bütün uyuşturucu maddeler bağımlılık yapar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
        sigaranın daha zararlı oldugunu asla düşünmedim esrar cok zararlı bir madde biliyorum ama alışkanlık yapma konusunda kararsızım bende yapmadı 3 sene içtim .. psikolojim gayet normal miş bağlanmadım
        istisnalar kaideyi bozmaz diyebilirmiyiz???

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
          Jenkem diye bir uyuşturucu var beyler bayanlar hemde tamamen doğal.Genelde afrikalı çocuklar kullanıyor.Bir kavanozun yarısına kadar dışkı ve idrar dolduruyorsun.Kavanozun ağzına da bir balon geçiriyorsun.Güneşin altında birkaç gün bekletiyorsun.Balonun içine gaz doluyor.SOnra o gazı soluyorsun ve yıldızlardasın.Tamamen gerçektir.inanmıyorsanız Google a yazın.Türkçe kaynaklardan bulamazsınız belki ama ingilizce kaynaklar anlatıyor.Denemek isteyen varsa denesin
          yaw bırak abi afrikalıyı sen dengeli beslen spor yap hayatını sağlıklı ve mutlu yaşa

Yorum

uyuşturucu yaşamdır.

Yorum

uyuşturucu maddeler kişinin zayıf yada güçlü olmasına bağlı olarak bağımlılık yapmaz...içersinde bulunan maddeler normal şartlarda vücudun ihtiyaç duymadığı maddeler olmasına karşın , ilk kullanımdan itibaren vücut tarafından aranılan maddeler haline dönüşür..

Yorum

hede hüdele

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
                Akar Kanı cennetin bekledikleri
                Atar Gibi kalbime girmek İstedi
                Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

hedele hüdele

Yorum

profil resmim çıkmıyor

Yorum

kesinlikle...
                      Orjinal yazı sahibi: Filozofcuk View Post
                      istisnalar kaideyi bozmaz diyebilirmiyiz???

Yorum

Esrarın fiziksel zararı ve bağımlılığı az olsada psikolojik ve sosyal açıdan çok zararını görürsünüz.Zamanla çevrenizde içmeyenlerle muhabbeti keser hep içenlerle takılırsınız.Pis insanlarla muhatap olursunuz en kötüsü.

Yorum

İşleniyor...
                        X