Hastaneye yatmak istiyorum ama ailem bunu duyar mahvolur ve benide mahvederler.bunu kimsede bilmiyor ve insanların bana eroin bağımlısı gözüyle bakıp beni dışlayacağından korkuyorum.aynı şekilde aileminde vereceği tepkiden.özellikle annem ağlama krizlerine girer buna dayanamam.ama bundan kurtulamazsam sonum ölüm olacak.çıldırcam.buraya yazınca rahatlıyorum.başka kimseye bahsedemem bundan
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Eroin Bağımlısıyım
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Morbid Angel View PostHastaneye yatmak istiyorum ama ailem bunu duyar mahvolur ve benide mahvederler.bunu kimsede bilmiyor ve insanların bana eroin bağımlısı gözüyle bakıp beni dışlayacağından korkuyorum.aynı şekilde aileminde vereceği tepkiden.özellikle annem ağlama krizlerine girer buna dayanamam.ama bundan kurtulamazsam sonum ölüm olacak.çıldırcam.buraya yazınca rahatlıyorum.başka kimseye bahsedemem bundan
Yorum
-
ailen durumunu öğrendiğinde üzülecek ama onlara anlatmazsan ve sonun ölüm olursa yine üzülecekler. sonuçta onlar üzülecek bunu değiştiremiyoruz. ama temiz bir hayat yaşama şansın devam ediyor.en kısa sürede onlarla konuşup, tedavi olmalısınÜzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
Yorum
-
öyle yada boyle hepimizn sonu değilmi ölüm. bak arkadaşım sana onu yada bunu yap demedn önce al eline bi kalem kağıt ve şunu yaz :aileme sylersem kazanacaklarm ve kaybedeceklerm diğe iki bölüm ve ona göre olumlu olumsuz bi sonuç çıkar. bana göre önce inanç ve istek lazm bunun için bahanelere kaçma bence senı anlayacak birileri varsa bunlarda ailen dr onları kendıne bahane olarak göstermene izin verme içine. içinde olduğun durum kolay bişeydeğil bunu yaşayark kendımden biliyorm istedm ailemn ve arkadaşlarımın yardımı ile şuan hayt yolunda gidiyor. unutma üzülüyorsak yaptığımız hatalar yüzünde dr kımsenn değil bizim seçimlermiz yüzünde
Yorum
-
arkadasım sana kendınden baska hıc kımse yardımcı olamaz o pıslıge nasıl kendın bulastıysan o pıslıktende sadece kendını sen cıkarabılırsın bu yuzden henuz kendını bılıyorken ve pısmanlık ıcındeyken bır an once babana telefon ac sana soylemem gerekenler var de olmadı eve gıt ve bu konuyu gorus babanla aran ıyı degılse annenle kımse ıle paylasmamalarını sart koy onlar bılsın kardeslerın bıle bılmesın bunu ıste ve sende agzını sıkı tut yat bır hastaneye 1 ayda turp gıbı olursun ınsallah .bu senın en akıllı secımın olucaktıır madem derdını kımseye anlatamıyorsun bıze acılıyorsun bu senın ılk adımındı sımdı bızlerı dınleyıp annen yada babanla bu konuyu gorusmelısın cunku onlar sana ne kadar kızsada sen onların yavrususun
Yorum
-
Ailen ve toplum seni dışlayacaksa buyur öl.
Zaten öyle bir toplumumuz var ki.Herşeyi dışlıyor sanki kendileri çok harika yaratılmışlar gibi.
Bir şeyi yaşaman gerekiiyorsa emin ol yaşarsın.Biz hayata herşeyi yaşayıp tecrübe edinelim diye geldik.
Yaşamaktan korkuyorsak yaşamayı bırakacağız mı?Aksine tutunmamız lazım.
Senin tedavi olman senin yeniden doğuşun olacaktır.Geç kalma hayatı erteleme.hele hele imkanın varsa hayatı hiç erteleme.
Yorum
Yorum