Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eroin Bağımlısıyım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

daha fazla detay neden vermiyorsun? Mesela nasıl her istediğinde ulaşıyorsun? Kaç senedir kullanıyorsun? çok ucuz birşey oldugunu düşünmüyorum nasıl ona alacak parayı buluyorsun? Ailen den iş dolayısıylamı okul dolayısıylamı uzaktasın? Bagımlı oldugunu söylüyorsun her halinden belli olur ailele hiç mi görüşmüyrsun da anlamıyorlar?
    Neyse eğer böyle devam edersen zaten öleceksinn! Hemde kötü bir biçimde öleceksin.. Ailen o zaman ağlama krizine girmeyecekmi? Anlatmalısın ve en kısa zamanda tedaviye başlamalısın..
    Umarım bu konu fake değildir.. Bi başlık açıpkaybolmuşsun ortadan.. Yardım istiyrsan önce sne bize yardım etmelisin. Konu açıp ortadan kaybolmakla olmaz...

Yorum

ailen,
      seni rahmetli olarak değil
      zamanında eroin kullanmış fakat tedavi sonucu kötü alışkanlığından kurtulmuş biri olarak isteyecektir.
      onun için en kısa zamanda lütfen tedaviye başla ve kurtul bu illetten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KaraKartal881 View Post
        ailen,
        seni rahmetli olarak değil
        zamanında eroin kullanmış fakat tedavi sonucu kötü alışkanlığından kurtulmuş biri olarak isteyecektir.
        onun için en kısa zamanda lütfen tedaviye başla ve kurtul bu illetten.
        ne güzel söylemişsin tam da benim içimden geçenleri...
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Geçmiş olsun ailene söyle korkma kimse seni dışlamaz lise yıllarında bende içimiştim kötü bir şey bırakırsın korkma.

Yorum

hastaneye yatmak istediğini ailene söyle. onlar anne baba her soruna dayanırlar.

Yorum

ölüm hepimiz için arkadaşlar ama böylesi intihar bence yaşadığın hayat boyuncada zaten kalitesiz sanal alemde yaşamış oluyorsun bi kere günah bu yüzden öldükten sonra da ebedi hayatını yakıyorsun ablam eroinle dans isimli kitabı okumuştu çok etkilenmiş çok kötü bir şey allah korusun dua et çok dua et allah yardım eder zaten uyuşturucu şeytanın bir numaralı tuzağı gerçekten içtenlikle istiyorsan kurtulmayı içtenlikle dua et lütfen allah yardım edecektir .. ve duyduyğum kadarı ile eroinden kurtuluş olmayacağını anlayanlar sonunda altın vuruş yapıp intihar ediyorlar mış ve bu çok günah ebedi hayat hiç bir şeye benzemeyecektir burda dönüşün var ama orada yok ilerledikçe tedavinde güçleşecek bağımllığında artacak emin ol herşey iletişimden geçer gerekirse ailene duygu sömürüsü yap ağla elimde değildi alıştım vs. de yardımcı olacaklardır... bu arada arkadaşlar kuzenlerimden çevremden duyuyorum üniversitelerde ekstazi lsd filan gibi ilaçlar çok yaygınmış gençler marifet sanıp başlıyorlar bu tarz ilaçların verdiği keyif tekrarlanmak istiyor ve bağımlı oluyorlar allah korusun yani bence sorun kullanandan çok satanlarda ve bunu piyasaya sürenlerde üretenlerde nereden geliyor bunlar ülkemize nasıl üretiliyor nasıl bu kadar kolay üniversitelerde hatta okullarda satılabiliyor bu lanet maddelere iyi bişi olsa yasal olurdu zaten bence devletin polisi bunu suistimal ediyor nede olsa herkesin bir polis arkadaşı var zaten bence isteseler kökünü kuruturlar bu lanetin... uyuşturucu pahalı olduğu için insanı suç işlemeye götürüyor... örneğin haberlerde dinledim pkk yani teröristler gençleri önce uyuşturucuya alıştırıyormuş sonra dağda bedava diyip dağa çıkarıyorlarmış tv ler bunu haber yapıyor da hiç mi duymuyor emniyet güçleri pkk nın nerden elinde oluyor bu zıkkım... gerçi ülkemize herşeyi onlar kaçak sokuyor bizim insanımız gidip kaçak mazot alıyor ya düşünün ve onlara ekmek veriyorlar... şu an herkes kaçak sigara içiyor kim sokuyor ülkemize bunu yurtdışından pkk ve bizim insanımızda içiyor ve artık insanlar devleti düşünmüyor bu kadar vergi olursa bizde kaçak kullanırız diyorlar sonuç ortada pkk ya mermi olarak gidiyor bence herşeyin sorumlusu devlet sigara kullanan biri değilim ama adam öylede içiyor böylede kardeşim tamam allah razı olsun sigara bıraktırma hatları yaptın dr lar tahsis ettin ama bu insanın kendi iradesinde olan bir şey istemeyen aramıyor bu hatları yani uzun lafın kısası sigaraya bu kadar zam koyarsan olacağı bu ... konuyu çok saptırdım ama artık içimize kadar girdi çevremizde bile var bağımlılar yazık bu gençlere bu devlet istese kökünü kurutur ama bence suistimal var

Yorum

İşleniyor...
              X