daha fazla detay neden vermiyorsun? Mesela nasıl her istediğinde ulaşıyorsun? Kaç senedir kullanıyorsun? çok ucuz birşey oldugunu düşünmüyorum nasıl ona alacak parayı buluyorsun? Ailen den iş dolayısıylamı okul dolayısıylamı uzaktasın? Bagımlı oldugunu söylüyorsun her halinden belli olur ailele hiç mi görüşmüyrsun da anlamıyorlar?
Neyse eğer böyle devam edersen zaten öleceksinn! Hemde kötü bir biçimde öleceksin.. Ailen o zaman ağlama krizine girmeyecekmi? Anlatmalısın ve en kısa zamanda tedaviye başlamalısın..
Umarım bu konu fake değildir.. Bi başlık açıpkaybolmuşsun ortadan.. Yardım istiyrsan önce sne bize yardım etmelisin. Konu açıp ortadan kaybolmakla olmaz...
Neyse eğer böyle devam edersen zaten öleceksinn! Hemde kötü bir biçimde öleceksin.. Ailen o zaman ağlama krizine girmeyecekmi? Anlatmalısın ve en kısa zamanda tedaviye başlamalısın..
Umarım bu konu fake değildir.. Bi başlık açıpkaybolmuşsun ortadan.. Yardım istiyrsan önce sne bize yardım etmelisin. Konu açıp ortadan kaybolmakla olmaz...
Yorum