Arkadaşlar bu hastalık hakkında bir fikri olan varsa lütfen bana söylesin.Oturdugum mahalledeki insanlar bana deli gözüyle bakmaya başladı.Alkol aldıgımda farkında olmadan bağırarak konuşuyorum ve saçmalıyorum.Kendimede dahil olmak üzre sürekli küfür ediyorum.Yüksek sesle müzik açıyorum insanlara sataşıyorum.Yalın ayak bağıra çağıra sokaklarda koştugum dahi oldu.Ertesi günlerdede ben nasıl böyle birşey yaptım diye sürekli olarak acı çekiyorum.Şu anki ruh durumumu özetlersek sadece ölmek istiyorum.Çünkü alkolüyken yaptığım olayları düşündükçe kafamı duvarlara vurmaktan bıktım.
Vede işin üzücü yanı 3-4 gün arayla adeta vücudum alkole susuyor..Hipno terapiye gittigimde doktor şizoid kişilik bozukluğu oldugumu söyledi.Fakat ne yapacagımı bilemiyorum.Kendimi ölmesi gereken bir pislik olarak görüyorum.Eminim çevremde aynı şeyi istiyordur.
Vede işin üzücü yanı 3-4 gün arayla adeta vücudum alkole susuyor..Hipno terapiye gittigimde doktor şizoid kişilik bozukluğu oldugumu söyledi.Fakat ne yapacagımı bilemiyorum.Kendimi ölmesi gereken bir pislik olarak görüyorum.Eminim çevremde aynı şeyi istiyordur.
Yorum