Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alkol alınca Babamı bile tanımıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

10-15 defa alkol almışlığım vardır bıraktım şimdi ilerde almayı düşünmüyorum. Ağır sarhoş olduğum,kustuğum,sızdığım zamanlar da oldu. Ama asla kendimden geçmedim.Sadece dengemi bozdu,algılarımı bozdu o kadar ben yine benim.

Yorum

Çözüm için benim yteklifim...

Orjinal yazı sahibi: dertlee;
      Alkol alınca Babamı bile tanımıyorum
      Orjinal yazı sahibi: domates View Post
      ben alkol almayıncada babamı tanıyamıyorum
      Benim bir arkadaşımın da böyle bir sorunu vardı... Benim tavsiyem üzerine; babasının boynuna 15X10cm boyutlarında üzerinde "Ah.... ! bu senin baban ! Adı xxxx, soyadı yyyy ! Hatırladın mı ?"yazan bir tabela asarak sorununa kesin çözüm bulmuştu... Sıkıntınızı farkedince aynı tavsiyeyi size de yapmaktan kendimi alamadım...*
      Deneyin ve işe yararsa burada paylaşıverin lütfen...*
      Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: palahniuk
        Alkol alınca saçmalaman gayet normal, kendini isa mesih bile ilan edebilirsin ne kadar içtiğine bağlı insanlar uyuşturucudan kurtuluyor sende alkolden kurtulabilirsin git amateme bir dene şansını derim
        Ağzıyla içende öyle sorunlar olmuyor.

Yorum

bende senin gibi alkol alınca sinir sistemim alt üst oluyor hep bir vukuat kavgalar felan .düşün bu yüzden mersinden ailem ankaraya taşındılar ben mersindeyim..alkol kadar iğrenç,gereksiz ,hiç bir mantığı olmayan bişey yok yaaa!!
          1 ay oldu alkol içmiyorum ,aklıma gelince bile hem tadı hemde sonra yine olacak vukaatlar aklıma geliyor ,bu düşünceyi hemen atıyorum kafadan..
          ha esrar çok nadir içerim .çünkü bunu içen kimseye zarar vermez oturur müziğini dinlersin bu bir gerçek..
          ALKOL KÖTÜLÜĞÜN BABASI DIR HERTÜRLÜ SUÇA SÜRÜKLER ADAMI!!!!!!!!

Yorum

alkol alma
            GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Arkadaşım bende eskiden çok içerdim. Toplumun alkol içen insanlara bakış açısı hiçte iyi değil. Bir psikiyatriste başvurman doğru olur. Üç aydır bir damla alkol almış değilim. Aşırı kiloluydum zayıfladım. Alkolu bırakmanın çok faydasını gördüm. Bence sen vakit kaybetmeden bir psikiyatriste görün. Durumunu anlat sana yardımcı olacaktır.

Yorum

İşleniyor...
              X