Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyuşturucuyu BIRAKTIM!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uyuşturucuyu BIRAKTIM!!!

Evet.Sonunda evet diyebiliyorum.Hatta birlikte içtiğimiz tm arkadaşlarımla yemin ettik ve bıraktık.Bakalım bizi neler bekliyor.
    Benim YAZMAKTAKİ AMACIM BIRAKMAK İSTEYENLERE YOL GÖSTERMEK İSTEMEMDİR. İnsan içindeyken farketmiyor.Ama dışarıdan bakmaya başlayıp hayatındaki ertelemelerini görünce kurtulmanın yollarını arıyor insan. Burada yazıp buradan bırakmak isyetenlere yardımcı olabilmek adına fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum..
    Everyhing's gonna be allright...

Cok sevindim senin adina. Kendine guven yeter, seni ne beklerse beklesin, uyusturucu kullanmaya devam etseydin den daha kotu olamaz. Birakmis olman bile cok buyuk arti deger hayatinda. Insallah dayanirsin. Sakin vazgecme. Yolun acik olsun.

Yorum

Evet sakın vazgeçme arkadaşım. Kendini kötü hissettiğinde bizimle paylaşmaya çalış. Elimizden geldiğince seni rahatlatmaya çalışırız. Ama sakın tekrar bir daha deneme. Bunu kendin ve geleceğin için yapma. Biz her zaman burda olmaya çalışacağız. Bunu sakın unutma....

Yorum

Bugün duyduğum en mutlu haberdi...

Umarım istikrarın bozulmaz... Kendini zayıf hissettiğn anlarda lütfen siteye gir ve içini dök,..Çoooooook sevindim senin adına....

Yorum

?

merhaba ark seni kutluyorum artık hayır demeyi biliyosun ve bir daha ona karşı evet dememen için savaşmalısın çünkü bu seni hayat boyu zorlucaktır.. sinirlendiğinde, kızdıgında kız ark ayrılgında vs svs buna benzer yerlerde devreye giricektir çünkü beynindeki bir hücre devamlı tetiklicektir hersey seninle olsun yazdıklarımı yanlış anlama sakin bende biraktim uzun süre kullandım o yüzden biraz bilgim var hadi sevgiyle Kal

Yorum

Bu harika bir haber lifedelight,
            Seni yürekten kutluyorum. Arkadaşların başka davransa da vazgeçse de kararlarından sen asla vazgeçme. Bu gerçekten büyük başarı...Sevgiler sana...

Yorum

kutluyorum

hayattaki problemleri aşmak için en son seçim lifedeligth iradene güven ve ilerki hayatında karsılasırsanda ihtayacım yok o aciz seye dierekten evrendeki hayatını sürdür. Yani ne kadar hayatımız varki şu sonu başı bilinmeyen evrende bi insanın göz kırpıp açması kadar veya bi kelebegin kanat cırpısı kadar kutlarım. Sevgiyle kal

Yorum

SAVAŞMAMA YARDIMCI BİRŞEY YOKMU!!!

YAKLAŞIK 3 HAFTADIR ARA ARA KALBİM HIZLI HIZLI ÇARPIYOR, DURDUK YERE HUZURSUZLANIYORUM.SANIRIM ARTIK BENİMLE SAVAŞMAYA BAŞLIYOR ELLERİMDE BİR HALSİZLİK VAR MUTSUZUM.BİLİYORUM KULLANIRSAM MUTSUZ OLACAĞIM AMA EN AZINDAN BANA YARDIM EDECEK BİR ANTİDEPRESAN KULLANSAM MI DİE SORMAK İSTİYORUM. YOKSUNLUK HİSSİNİ ORTADAN KALDIRACAK BİR İLAÇ. ASLINDA EN İYİ İLAÇ DUA BİLİYORUM DUA EDİYORUM AMA BENİ BURAYA KADAR GETİREN EŞİM ŞİMDİ BENİ YANLIZ BIRAKIYOR. O DA BIRAKTI. AMA O BENDEN DAHA İRADELİ. ÇÜNKÜ BİR KERE KARAR VERDİ VE BIRAKTI.BENSE 4 YILDA 10 LARCA KEZ BIRAKIP TEKRAR BAŞLADIM. BU TUTUMUM ONUDA ETKİLEYECEK DİYE ÇOK KORKUYORUM. VE ONUA FARKETTİRMEMEMEYE ÇALIŞYORUM AMA BU ARADA KENDİMİ ÇOK YORUYORUM. LAROXYL 25 MG KULLANIYORUM AMA ODA BENİ AĞIRLAŞTIRIYOR. BANA YARDIM EDİN LÜTFEN..............

Yorum

Seni öncelikle kutluyorum lifedelight, madde bağımlılığından sonra, alışılan maddenin kesilmesi, başlarda mutlaka bazı yoksunluk sıkıntıları yaşatır. İlaç kullandığına göre uzman yardımıyla bu sorunun çözüyorsun herhalde. Doğrusu da bu. Bu durumunu uzmanına söyleyip, onun vereceği ayrıca bir ilaç desteği olacaksa, onun tavsiyelerini dikkate almanı öneririm. Tüm sıkıntılarını olduğu gibi açıkla ki o da sana gerektiği gibi yardımcı olabilsin. Sakın yılma lütfen, biliyorsun daha önce de bırakıp tekrar başladığında, sil baştan olacak mücadelen ve ayrıca pişmanlık, suçluluk hissedeceksin. Sevgiler..

Yorum

lifedelight bir yerde okumuştum ama ne derece doğru bilemiyorum.

Okuduğum yazıdaki kişi eroin müptelası bir bayandı. Doktor ona kademeli bir şekilde bırakarak azaltmasını söylemiş. Yazıdaki kişi doktoru dinlemeyip bir anda eroini bıraktığını söylüyordu. Ve de doktorun kademeli bırakma sözünü dinleseydi bırakamıyacağını söylüyordu.

Neyse bir anda kesmiş ve sonradan istekler, arzular, vücudundaki kimyasal tepkimelerin getirileri/götürüleri,... ::::: sonuç tamamen bırakmış.

Bence azmini hiç kırma aynen yola devam: biz yanındayız. Bir problemin olursa buraya dök. Ama artık kafanda bir seçeneği çıkart: uyuşturucuyu tekrar başlama. SİL GİTSİN.

Güzel günler seninle olsun...

Sevgiler ve de Saygılarla...

Yorum

Allah yardımcınız olsun. Ne yapabileceğiniz konusunda pek fikrim yok. Fakat benim yapabileceğim sizin için dua etmek.

Sizin için dua edeceğim.

Allah'a emanet olun.
                      AVUÇİÇİ KADAR MUTLULUK YETER...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eyrl
                        Allah yardımcınız olsun. Ne yapabileceğiniz konusunda pek fikrim yok. Fakat benim yapabileceğim sizin için dua etmek.

Sizin için dua edeceğim.

Allah'a emanet olun.

Yürekten destekçilerin ve başarılı olacağına inanan bir sürü arkadaşın var..Sen de örnek olabilceksin.

İradenin farkına vardığında sen bile inanamıycaksın :!: ..Saygılar.

Yorum

Evet arkadaşlar gerçekten arkadaşımız büyük bir iş başarmış ve uyuşturucu denilen kötü alışkanlıktan kendini kurtarmayı bilmiş..Ne güzel ne kadar mutluluk verici ve örnek olucu bir davranış şekli...

Görülüyorki dini inançlar kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak için büyük bir etken..

Arkadaşları ile birlikte yemin ederek böyle bir şeyi başarabilmiş olması büyük bir olay....

Allah korkusu ve yemin etmek çok akıllıca bir kurtuluş yöntemi....

Bravo life bunları yazarak güzel örnek teşkil edip arkadaşlarına güzel ve akıllı bir yolu gösterdiğin için...

Sevgilerimle,

Yorum

Re: Uyuşturucuyu BIRAKTIM!!!

Orjinal yazı sahibi: lifedelight
                            Evet.Sonunda evet diyebiliyorum.Hatta birlikte içtiğimiz tm arkadaşlarımla yemin ettik ve bıraktık.Bakalım bizi neler bekliyor.
                            Benim YAZMAKTAKİ AMACIM BIRAKMAK İSTEYENLERE YOL GÖSTERMEK İSTEMEMDİR. İnsan içindeyken farketmiyor.Ama dışarıdan bakmaya başlayıp hayatındaki ertelemelerini görünce kurtulmanın yollarını arıyor insan. Burada yazıp buradan bırakmak isyetenlere yardımcı olabilmek adına fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum..
                            şimdi nerdesiN???
                            -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

burdayım

Arkadaşlar herkese bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.....
                              Bunu yapmak isteen herkese elimden geleni yapmaya hazırım..
                              hatta burada bırakmak isteyipte ne yapacağını bilmeyenlere herkesin ne kadar yardımcı oldukalrını görmek insanların bu durumda sessiz kalmadıklarını görmek beni umutlandırıyor..
                              Dün okudum 16 yaşındaki Melis....
                              Bu benim çocuğumda olabilirdi..
                              Bu konuda asla SESSİZ KALMAK istemiyorum..
                              HATTA BAĞIRMAK İSTİYORUM..
                              Herkesin beni duymasını bu lanet illetlerden uzaklaşmak için basit yöntemlerin olduğunu idda ediyorum..
                              Herkes yüreğinde bir damla inancı olan herkese ;Allah'ın yardımcı olacağına inanıyorum..
                              Artık 2. çocuğumu gönl rahatlığıyla doğurabilirim..... :P :P :P

Yorum

İşleniyor...
                              X