merhaba ben bu siteye yeni üye oldum arkadşlar nedenide bi hata yaptım ve bu derdimi kimseye söyleyemiyorum.... ben bi kaç hafta önce bi arkadaş ortamında ilk defa bi esrar içtim normalde sigara içiyodum ama esrarın nasıl oldunu bilmiodum ve içtim içtikden bi süre sonra yüzüm ben beyaz oldu ve çok korktum başım dönmüyordu ama manyak gibi olmuştum ve bişe olacak diye çok korktum ...şimdi size sormak istediklerim 1 kereyle bağımlı olunurmu yada bir içmenin çok zararı olurmu?? o günden sonra sanki başım ağrıyor gibi beynime etkisi olmuş gibi hissediyorum bu psikolojikmi yoksa gerçekden bi zararı dokunmuşmudur lütfen yardım ederseniz çok sevinirim..... yüzüme yada beynime nasıl bi zararı olur yüzüm seyriyor gibi geliyor belkide psikolojik olarak bana öyle gelior o olayı unutamıyorum yaptım büyük bi hataydı kimseylede paylaşamıyorum burdan sizden yardım istiyorum şimdiden tşk ederim arkadaşlar.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lütfen yardım edin esrarla ilgili
Collapse
X
-
abi kesinlikle yeminimde var ogünden sonra sigarayıda azaltttım hatta bırakacam okadar korktum inanamazsn yüzüm bembeyaz oldu ölcem sandim şimdide sanki sürekli başım ağrıyor gibi geliyor bana ben bağımlı yapmaz die 2.yi içmicem ama o ilk içtiğimde acaba çok kuvvetli içtimde bana bi zararı oldumu ben farkında deilmiyim onu öğrenmek istiyorum bu konuda bilgisi olanlardanda yardım istiyorum...
-
berna çok doğru söylüyosun gerçekden kendime olan güvenim azaldı öyle bi hata yapınca ama hala korkuyorum aileme bi büyüğüme danışmak istiyorum ama kesinlikle tepkilerinden korkuyorum...ben biraz içine kapanık cesareti olmayan biriyim ve bu nedenlerden dolayı kullandım yada birilerine bişe ispatlamak için içtimi biliyorum ama birdaha kesinlikle böle bişe olmicak tek endişem dediğim gibi başım ağrıyor acaba beynime başıma bi etkisimi oldu yada ağrımıyor herzamanki gibide banamı öyle gelior die düşünüyorum çünkü ..içtikden sonra araştırdım beyne çok kötü zararı varmış o yazıyı okudukdan sonra mı başladı acaba psikolojik olarak die düşünüyorum... çok sinirli ve kötü günler geçiriyorum anlayacan..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sadıkberna çok doğru söylüyosun gerçekden kendime olan güvenim azaldı öyle bi hata yapınca ama hala korkuyorum aileme bi büyüğüme danışmak istiyorum ama kesinlikle tepkilerinden korkuyorum...ben biraz içine kapanık cesareti olmayan biriyim ve bu nedenlerden dolayı kullandım yada birilerine bişe ispatlamak için içtimi biliyorum ama birdaha kesinlikle böle bişe olmicak tek endişem dediğim gibi başım ağrıyor acaba beynime başıma bi etkisimi oldu yada ağrımıyor herzamanki gibide banamı öyle gelior die düşünüyorum çünkü ..içtikden sonra araştırdım beyne çok kötü zararı varmış o yazıyı okudukdan sonra mı başladı acaba psikolojik olarak die düşünüyorum... çok sinirli ve kötü günler geçiriyorum anlayacan..
Yorum
-
sigara içki esrar kokoin vs tarzı şeyler bizim gençliğimizi çökertmek ve zavallı bir toplum olmamız yapılan oyunlardan biridir.. sadık arkadaşım: yaşın genç sanırım birazda cahillekle bişiler yapmışın. sigara esrar oh maşşallah... ben 31 yaşıma basıcam inşallah ama 1 kez sigara içmedim içmemde.. alkol çok çok az özel günlerde içerim. esrar kokoin vs de hiç heves etmedim. bardaki o sexi kıza hava atıp erkekliğimi kanıtlamak için ne sigaraya nede ota .oka heves etmedim.
bence sen birdr a görün ne olur ne olmaz...
zehir içmmişin ve esrar beyni etkiler.. bi görün. umarım bişi yoktur..
eski bi laf var:
eşeğini sağlam kazığa bağla, yaz çıkarsa bahtına...
sende işini sağlama al hatta şuan gidebiliyorsan şimdi git dr a...
hiç bişey senin sağılığından önemli değildir...
Yorum
-
abi doktorra gidemem gerçekden çok korkuyrum dediğin doğru bende 1 kez denedim ama bidaha öle pisliğe hayatta bulaşmam ama inş bikereden bişe olmaz eminim kanımda vardır zehri zaten saç kılından bile anlıyolarmış 6 ay die duydum kandan çıkması inş bişe olmaz abi düşündükçe sinirlerim bozuluyor böle bi konuyuda anca internette böle bi form sitesinde paylaşabilirim die düşündüm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sadık22 yaşındayım adım sadık deil ama sen sadık de ölesine bi nick o sadece doktora gidemem korkuyorumda ama psikolojik oldunu düşünüyorum bazen bişeye dalınca geçior böle otururken tekrar aklıma gelio
banada psikolojık geliyor ama yinede zehir yani bi doktora git ki sende rahatla.gitmedıgın ve aklına getırdıgın her dakıka her saniye seni üzecek ve kotu dusunceler gelicek aklına surekli
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RitanilEsrarın bir zehir olduğunu nereye dayandırıyorsunuz? Yani esrarın etken maddesini bu maddenin etkilerini araştırdınız mı? Sağlam bir argüman gibi gelmedi bu bana..
hadi kobay faren olur. beklersin acaba kötü mü iyimi diye... ölürse aaa öldü dersin.. ama burda konuda bahsi geçen : İNSAN İNSAAAANN...
bi tarafımıza bişi oldumu hadi hemen dr a gidelim diyoruz.. dün dr a gitttim. hemeroid olmuşum. ilaç verdi kullanıyorum..
geçer diye beklesemiydim?
Yorum
-
kesinlikle psikolojik eminim çünkü aynı hatayı bende yaptım...iş ortamında hemde 17 yaşımdaydım hatta ondan sonr ikere daha içtim...ama bağımlı olmadım...sen çok fazla kafaya takmışın...bağımlı olanlar çok fazla içip yanındada başka şeyler kullananlar hap felan...korkmana gerek yok idha içmezsin bağımlılıkta zaten içenler bile söylüyo yapmıyo diye...onlarınkide zaten psikolojik...
Yorum
-
Esrarın İngiltere Kanunlarında 3. sınıf uyuşturucu sınıfına sokulduğunu... (bu sınıfta kafein de yer almaktadır)
Dünyada keneviri legalleştirmek için çalışan Amerika'da 29 eyalette, İngiltere'de, İspanya'da, Kanada'da ve daha birçok ülkede sivil toplum kuruluşu olduğunu, bu stk'ların aynı zamanda siyasi bir fraksiyona sahip olduğunu ve ülkelerindeki seçimlerde %3 ila %4 oy aldıklarını...
Hollanda'da kenevir tüketimi serbest bırakıldıktan sonra kullanım oranının eskiye oranla yarı yarıya düştüğünü...
1920'lere kadar dünya tekstil üretiminin %80inin, kağıt sektörünün %75'inin kenevirden oluştuğunu...
biliyor muydunuz?GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür
Yorum
Yorum