Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uyuşturucu kullanmamak için

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• uyuşturucu kullanmamak için

bir nedenim yok şuanda. kafamı taşıyamıyorum sanki artık o kadar çok çalışıyor ki koparasım geliyor. şuana kadar hiç ilaç kullanmadım. doktoroda gitmedim. ama uyuşturucu çok cazip geliyor.

doktora gitmek cazip gelmiyor uyuşturucu cazip geliyor ! nedenini bilmek isterim ? o kadar mı çözümsüz kaldın, kendini çaresiz hissediyorsun ?

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Sakın böyle bir şey yapmayın. sağlığınızı tehlikeye atarsanız hayat daha da yaşanmaz olacak sizin için. saglığınızdan olmayın
      Hayat Güzel..

Yorum

Biraz mazoşistsin herhalde. Geçmiş olsun ama böyle bir şey yaparsan çooooook daha kötü olursun doğru dürüst yaşamak istemiyorsan her hangi bir doktora gitme hayatın kötü bir şekilde devam etsin ama hayatını çooooook daha berbatlaştıracak bir şey yaparsın eğer uyuşturucuya başlarsan, ben bunu söyleyeceğim sadece. Geçmiş olsun yeniden.
        ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

İlaç kullanması şart değil, kendi kendini tedavi edebilir. yapamiyorsa da ilaçlar uyuşturucu kadar zararlı değil. ilaçla uyuşturucu arasında seçim yapacaksa ilacı seçmeli
          Hayat Güzel..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
            öyle bişi dedimki, bu yorumumu sorun okumamalı, uğraşmayayım onunla

uyuşturucudan uzak dur arkadaşım, sakın deneme, sıkıntınıda açık şekilde anlatmamışınki
            Ben de ilaç falan kullanmadım. bilmiyorum etkilerini ama mantıken ilaç dendiğine göre işe yaraması gerek değil mi?
            Hayat Güzel..

Yorum

İnsanın bazen aklından geçiyor ama herşeyi dahada kötüleştirme ihtimali çok daha yüsek, bu düşünceni uzman biriyle paylaşıp , tedavi olman yarar verebilir..
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

kullanmamak en mantıklısı galiba. insanın son çaresi uyuşturucu olması ne kadar acı.. ama mantıksızca galiba. arkadaşlar çok sağolun bazen yalnız olmadığını hissetmek iyi geliyor.
                Last edited by yeiss; 19-04-2012, 02:12 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yeiss View Post
                  bir nedenim yok şuanda. kafamı taşıyamıyorum sanki artık o kadar çok çalışıyor ki koparasım geliyor. şuana kadar hiç ilaç kullanmadım. doktoroda gitmedim. ama uyuşturucu çok cazip geliyor.

ayda 1 kere veya 2 haftada 1 kere felan kullanırsan oda esrar olursa sorun olmaz senin için.... benim çok arkadaşım var bazıları evli hatta tek tük kullanıyolar sorun olmuyo hatta bazılarıda evli...

Yorum

inanamadım

yaaa arkadaşlar ne yapıyonsunuz,uyuşturucudan daha kötü birşey varmı.Var olan sorunlara bir yenisini eklemekten başka neye yararkı.Zaten iyi değiliz birde madde açıdan bizleri çökertecek, hayat kalitesi bakımından"zaten iyi olmayan" yerle bir edecek,insanlıktan çıkaracak,kendimize verdiğimiz zararlar yetmediği gibi birde çevremizide bir o kadar zarar vermeye başlayacak girişimleri "aaa olabilir"gibi cümleler geçiştirmek ne kadar yanlış.Bu forma üye olduğumdan beri ilkk defa bu kadar ters ve gösterilen yolların yanlış olduğunu gördüm.Kabul burda sulunan herkes gibi bende iyi değilim, hak ettiğimi hayatı yaşayamıyorum, ama iyi olmayan bir şeyi en kötü duruma sokmanında alemi yok.Bağımlı olmak kendin olmaktan çıkmaktır.Arkadaş ne güzel anlatmış iki cümleyle kendini.doktora git arkadaşım Bir kötü durum başka ve daha kötü birşeyle geçiştirilmezİnatla diyorum bir insanın kendine yapacağı en büyüm kötülük uyuşturucuya alışmaktır.

Yorum

Uyuşturucu kötüdür en azından benim hayatımı mahvetti sakın derim sonra bunun önünü alamıyorsunuz falan..

Yorum

ben cigara ile depresan içtim çıldıracak gibi oldum..kesinlikle tavsiye etmem..ilk önce keyifle başlar daha sonra ..psikomatik yakınmaların başlar..kim ne derse desin uyuşturucu kesinlikle zarar verir..aksini söyleyen varsada kendini kandırı..
                        - İnsanda Güsel Olan Yüzdür, Yüzde Güzel Olan Gözdür ama İnsanı İnsan Yapan Ağızdan Çıkan Sözdür ...:41::

Yorum

ben her zaman ölçülülükden yanayım....ne olursa olsun...

Yorum

sigara ile mücadele verdiğimden bilirim, farklı madde kullananların bırakma konusunda allah yardımcısı olsun..

kullanmamak aktif bir şekilda savaşmak lazımdır herhalde..
                            Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Beni bu hale getiren uyuşturucu seni düzeltirmi dahamı beter eder içince görürsün.Kesinlikle hiç bir türlüsünü tavsiye etmiyorum.Bir kere bile denemeyin.
                              ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                              X