Duyuru

Collapse
No announcement yet.

içkinin en büyük zararı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• içkinin en büyük zararı

fiziksel rararlar ilerde ortaya çıkar ama hergün içki içen biri için en büyük zarar insanlar tarafından yadırganmasıdır.

beni ailemde nişanlımda çok sever ama okadar çok üzdümki onları sadece içki yüzünden hiç değmezdi hiç gerek yoktu. içki iyi birşey değil bunu anladım yıllar sonra

Ben üniversitedeyken kız arkadaşlarımla yurda gizli içki sokup içmiştim. İlk kez o kadar çok içmiştim ve sarhoş olmuştum. Benimle birlikte bir arkadaşım daha sarhoş olup dağılmıştı. Başka arkadaşlarda bizi kameraya almıştı. Daha sonradan izledik de yapmadığımız rezillik kalmamış.
    İçki her türlü zarar ziyan..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beyinsiz View Post
      fiziksel rararlar ilerde ortaya çıkar ama hergün içki içen biri için en büyük zarar insanlar tarafından yadırganmasıdır.

beni ailemde nişanlımda çok sever ama okadar çok üzdümki onları sadece içki yüzünden hiç değmezdi hiç gerek yoktu. içki iyi birşey değil bunu anladım yıllar sonra
      Bunu anlamış olman önemli.Yıllar falan sonra da olsa yanlışı görüp bu yanlış dan dönebiliyorsan artık bu senin doğrundur.
      ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilinmeyenx View Post
        Ben üniversitedeyken kız arkadaşlarımla yurda gizli içki sokup içmiştim. İlk kez o kadar çok içmiştim ve sarhoş olmuştum. Benimle birlikte bir arkadaşım daha sarhoş olup dağılmıştı. Başka arkadaşlarda bizi kameraya almıştı. Daha sonradan izledik de yapmadığımız rezillik kalmamış.
        İçki her türlü zarar ziyan..
        Keçinin gözüne rakıyı sürmüşler.

"Heyytt nerde o kurt olacak şerefsizzz."

Demiş.

I'm fine. I'm just not happy.
        G.House

Yorum

uzun süredir mi her gün içiyorsun? yani bağımlısın şu an. bu sağlık olarak da sosyal olarak da zarar.

onun dışında yani sosyal içicilik denilen şey için de biraz içki kültürü lazım bence. insan nerde ne kadar içeceğini bilmeli. sırf içmiş olmak için içmemeli. bir arkadaşım her defasında aşırı miktarda içip insanların üzerine kusmayı marifet gibi algılardı. içmek; eğlenmek, kafa dağıtmak vs. için olur onda da ne kadar içileceği bellidir. aşılıyorsa bu içkinin değil insanın hatası bence.

Yorum

babam 63 yasında hala bırakamıyor artık bunyede kaldırmıyor 2 tane içtimde ağız yuz yamuluyor sacmalıyorsun filan uzatma bırak gitsin.....

Yorum

''içki'' ''alkol'' lafını duyunca bile içime bir tiksinti çöküyor. insanlar nasıl içiyor anlamıyorum o sid.kvari sıvıyı.

Yorum

içki bağımlılığ birçok şeyin bağımlılığı gibi uzun vadede insana zarar sağlar, ama dozajını aşmadan kullanmakta zarar olmadığını düşünüyorum...
                3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

ya tabi öyle arada dışarı çıkıldığında vs. 2-3 bira yada haftada ayda bir bir iki kadeh içkiden birşey olmaz. hatta nişanlım bana evlenelim öyle arada haftada bir azbişey içersin ondan bişey olmaz demişti. ama ben 5yıldır hergün içiyorum ve 25 yaşındayım. fiziksel sorun yok sağlığım yerinde ama önemli olan h-en sevdiğim insanları bu bk yüzünden kendimden uzaklaştırmam.

herşey mükemmel olabilecekken sadece içki yüzünden herşeyim ters gitti şu hayataa. en son olarakta herşeyden çok sevdiğim nişanlım, sen normalde çok iyisin benim herşeyimsin ama içki içince kendini kaybetmene dayanamıyorum seni affetmicam bidaha dedi. 3 gündün akli dengem yerinde değil bu olay yüzünden içmememe ramen.

eskiden sallamazdık ama peygamber haklıymış bütün kötülüklerin anasıdır derken. size ibret olsun, insan gibi 2-3 bira için birşey olmaz ama hergün içerseniz benim gibi olursunuz. busefer yırtabilirsem bu işten, birdaha azıma sürmem.

Yorum

Ozmn hastaneye yat içki tedavisi yapan bölüme, benim psikiyatrist tanıdığım orda az çok bilgim vr, tedavi olup kurtulabilirsin..
                    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

ya tabi öyle arada dışarı çıkıldığında vs. 2-3 bira yada haftada ayda bir bir iki kadeh içkiden birşey olmaz. hatta nişanlım bana evlenelim öyle arada haftada bir azbişey içersin ondan bişey olmaz demişti. ama ben 5yıldır hergün içiyorum ve 25 yaşındayım. fiziksel sorun yok sağlığım yerinde ama önemli olan h-en sevdiğim insanları bu bk yüzünden kendimden uzaklaştırmam.

herşey mükemmel olabilecekken sadece içki yüzünden herşeyim ters gitti şu hayataa. en son olarakta herşeyden çok sevdiğim nişanlım, sen normalde çok iyisin benim herşeyimsin ama içki içince kendini kaybetmene dayanamıyorum seni affetmicam bidaha dedi. 3 gündün akli dengem yerinde değil bu olay yüzünden içmememe ramen.

eskiden sallamazdık ama peygamber haklıymış bütün kötülüklerin anasıdır derken. size ibret olsun, insan gibi 2-3 bira için birşey olmaz ama hergün içerseniz benim gibi olursunuz. busefer yırtabilirsem bu işten, birdaha azıma sürmem.

irade meselesi şampiyon dişini sıkarsan biraz olur biter....daha kaliteli yaşarsın ayık olursun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                        irade meselesi şampiyon dişini sıkarsan biraz olur biter....daha kaliteli yaşarsın ayık olursun
                        doğru diyosun 5 yıl sonra ayık kafayı yaşıyorum bu alkolden daha güzel, daha güçlü oluyosun. alkolik tavır diye diye kendimi kandırdım başımın girmediği bela çekmediğim zarar kalmadı.
                        3sene nişanlıma son 1 sene beni çok sevmiş olasalrda zaman zaman sıkıntı yaşatarak kendimden uzaklaştırdım. ama cigarada bellii biyerden sonra zararlı uyandırayım faça atarken kendini boğazdan kesip ölen arkadaşım oldu cigara yüzünden. sulu kuru karıştırmak ise en beteri.

Yorum

fiziksel sorun sorunlar yıllar içinde gelişiyor zaten, yani nasılsa sağlıklıyım diye düşünme, eğer bırakabilirsen bir daha hiç içmemen gerekir zaten, yoksa yine eskisi gibi olursun. bırakabilmek için yardım alman gerek bence. psikiyatriste gitmeyi düşünüyor musun?

Yorum

doğru diyosun 5 yıl sonra ayık kafayı yaşıyorum bu alkolden daha güzel, daha güçlü oluyosun. alkolik tavır diye diye kendimi kandırdım başımın girmediği bela çekmediğim zarar kalmadı.
                            3sene nişanlıma son 1 sene beni çok sevmiş olasalrda zaman zaman sıkıntı yaşatarak kendimden uzaklaştırdım. ama cigarada bellii biyerden sonra zararlı uyandırayım faça atarken kendini boğazdan kesip ölen arkadaşım oldu cigara yüzünden. sulu kuru karıştırmak ise en beteri.

faça felan naptınız usta ya....gidin 2 kitap karıştırın....alkolden iyidir...uyusturucudan iyidir....

Yorum

İşleniyor...
                            X