Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyni hasta bi insanı uyuşturucudan başka birşey mutlu edemez

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Beyni hasta bi insanı uyuşturucudan başka birşey mutlu edemez

Evet bu böyledir.

Sövesim geldi sana.
    ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
      Sövesim geldi sana.
      beyni çok hızlı çalışan bi insanın tek çaresi budur.

özellikle morfin türevleri.

Yorum

Bazen uyuşturucu çare gibi gözüksede kısa vadede insanı öldüren birşey, bu yüzden başka şeylere yönelmnde fayda olabilir..
        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
          Bazen uyuşturucu çare gibi gözüksede kısa vadede insanı öldüren birşey, bu yüzden başka şeylere yönelmnde fayda olabilir..
          uzun vadede her saniye acı çekerek yaşamaktansa kısa vadeli mutlu hayat çok daha iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vinterriket View Post
            beyni çok hızlı çalışan bi insanın tek çaresi budur.

özellikle morfin türevleri.
            Eroine başla ozaman.

Paran bolsa iyi devamlı alabilirsin partilerde geberip kalırsın.

Eğer paran yoksa annenden babandan çalıp gene alırsın am her keze ızdırap çektirir bir tuvalet köşesinde ölür gidersin.

Franz Kafka

Yorum

kısa vadeden kastım 2-3 sene gibi, yoksa bende sigar bağımlısı olarakbenzer şeyleri düşünüyoruz..
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dogu52 View Post
                Eroine başla ozaman.

Paran bolsa iyi devamlı alabilirsin partilerde geberip kalırsın.

Eğer paran yoksa annenden babandan çalıp gene alırsın am her keze ızdırap çektirir bir tuvalet köşesinde ölür gidersin.
                yasal olup eczaneden alınabilen morfin türevlerinden bahsediyorum, 4 yıl kullandım hava kaçırmazsan öldürmez.

Yorum

bunlar hep anlık çözümler... sonrası da çok acı verici... ben sigara içeni de, alkol içeni de, uyuşturucu kullananı da anlamam... sorunu anlık çözen şeyler bunlar. kökünden çözüm bulmak varken neden sonunun felaket olduğunu bile bile geçici çözümlere teslim oluyorsunuz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkayac View Post
                    bunlar hep anlık çözümler... sonrası da çok acı verici... ben sigara içeni de, alkol içeni de, uyuşturucu kullananı da anlamam... sorunu anlık çözen şeyler bunlar. kökünden çözüm bulmak varken neden sonunun felaket olduğunu bile bile geçici çözümlere teslim oluyorsunuz...
                    beyin hastalığının kökünden çözümü yoktur.

Yorum

aa pardon ben de ayak parmağım ağrıdığı için burdaydım zaten... hastalık ilaçla iyileşir onlar da eczaneden alınır. sen fazla hayal aleminde başlıklar açıyorsun ya hadi hayırlısı bakalım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vinterriket View Post
                        beyin hastalığının kökünden çözümü yoktur.
                        Köklü çözümlerin olduğunu ve bir çok kişinin iyileştiğini ben gözlerimle gördüm.

Milletin aklını bulandırma!

Dersen ki uyuşturucu kullandın mı nereden biliyorsun evet kullandım ama ben bile çözüm olarak görmüyorum.

Kullanmayı da bırakdım.

Daha mutluyum.

Aciz değilim.Güçlüyüm.

Bir şeylere sığınmıyorum.

Franz Kafka

Yorum

Sen nesin? Bu dalga amaçlı açtığın 2. konu. Birincisinde intihar ediyorum gibi bi konu açmıştın, dalga geçmek amacıyla -hatta gülelim eğlenelim paylaşım yerine mi ne açmışsın konuyu- Ne bu ya, dalga geçmekten zevk mi alıyosun? Sadistlik resmen bu yaptığın.
                          ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View Post
                            Sen nesin? Bu dalga amaçlı açtığın 2. konu. Birincisinde intihar ediyorum gibi bi konu açmıştın, dalga geçmek amacıyla -hatta gülelim eğlenelim paylaşım yerine mi ne açmışsın konuyu- Ne bu ya, dalga geçmekten zevk mi alıyosun? Sadistlik resmen bu yaptığın.
                            arkadasım amacın ilgi çekmekmi böyle saçma konular açiyosun öyleyse söyle sana yazıcagımıza baskasına yazarız daha iyi evet bazıları böyle zevk alır sanırım oda disarda yapamadıgı sadıstlıgı burda yapıyor
                            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

uyuşturucu çok ağır olur, benzodiazepin ilaçları en iyisi

Yorum

İşleniyor...
                              X