Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benzer şeyler yaşamış ve aşmış kimseler yardım edin lütfen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• benzer şeyler yaşamış ve aşmış kimseler yardım edin lütfen

şöyle söze başlayım ben 22 yaşındayım... 20 yaşına kadar bir sürü uyuşturucu kullandım... ot,ecstasy,codein,Lsd ve mantar...4 sene boyunca sık sık tükettim bunları... tabi Lsd ve mantarı sık kullanmadım sık kullanılamayacak şeyler zaten

2 senedir kullanmıyorum ve hiç istemiyorum hatta nefret ediyorum tedavi bile olmadım bırakmak için kendim bıraktım... ama iki senedirde panik bozukluk yaşıyorum ve 1 senedir de ilaç tedavisi görüyorum... ve açıkçası hala kendime gelemedim bazen şizofren olacağım korkusuna kapılıyorum doktorum böyle belirtilerin yok dedi ama hala ben bu konuda endişeleniyorum ve bazen sanki uyuşturucu da yaşadığım kötü anlar geri dönecekmiş gibi geliyor...

bazı arkadaşların da Lsd ve mantar gibi maddelerin vücuttan hiç çıkmadığını söylemesi ve beyinde kalıcı hasarlara yol açtığını söylemeleri ayrı bir endişelendiriyor beni...ve bazen bu maddeleri aldığım zamandaki gibi hallüsinasyon görmekten korkuyorum...

bu olayı aşmış kişilerin deneyimlerini dinlemek isterim.yardımcı olursanız sevinirim

nekadar nefret edersen bunlardan okadar ıyı.. ama artık bunu korku halıne getirme..
    bende kullandım bi sure.. etkılerı bı sure devam edıyor.. evet bazı maddeler beynede zarar verıyor..
    ben bıraktıımdan berı ne kzaman kötu hıssetsem kendımı ıcmek istiyiorum.. ama engellıyorum kendımı..
    benım farkım ben içtiğimde asLa kötu hıssetmedım kendımı herzaman mutluydum bu yuzden ıstıyorum.
    halisulasyonlar gordum bende ama korkmadım bilincim acıktı nasıl olduunu bende anlamıyordum..
    bence yapman gereken ilk once bunu kabullenmen artık onlar yok.. artık temızsın.. ve artık o kotu anları yaşamıcaksın..
    bi sure bu korkuların bu endişelerin devam edebilir.. kendıne zaman tanı.. hemen sıyrılamassın bundan..

Yorum

teşekkür ederim yardımların için...ilk başlarda bende kötü anlar yaşamıyordum bende hep mutluydum ama ne zaman mantar, lsd gibi maddeler kullanmaya başladım o zaman kötü oldum... ecstasy'de hallüsinasyon gördüğüm zaman benim de bilincim açıktı hatta bundan zevk alıyordum ama lsd ve mantarda yaşadığım olaylar gerçek gibiydi sanki gerçekle sanal yaşam birbirine karıştı, bu da beni etkiledi ve bende aptal gibi kullandım üstüne daha da giderek zamanında şimdi de dediğin gibi sıyrılamıyorum hemen işin içinden

Yorum

zamana ihtiyacın var..
        o ortamlara girme gerekırse o arkadaşlarınlada goruşme..
        ve kendıne inan olurmu.. ozaman herşey daha kolay yurucek goruceksın

Yorum

Uyuşturucu kullanarak Şizofren istesende olamazsın.....rahat ol....
          Lsd flashback denen en basit anlatımıyla, kullanılan maddenin yarattığı etkinin bir süre sonra, beklenmedik bir anda, kendiliğinden, yeniden ortaya çıkması durumunu yapar .....mantarın kalıcı etkisi yokdur....Hiçkimse seneler boyu istesede mantar kullanamaz...
          Diğer kullandığın uyuşturucular o kadar önemli değil ...seni zorlıyacak tek madde LSD Olacakdır....
          O kadar da olsun.... Dik dur...Panikbozukluğun kullandığın maddelerden..Sağlam bir bilinçle istersen ilaçsızda panikbozukluğu yenebilirsin.....

Beynin kullandığın maddeler yüzünden herhangi bir korku ve tedirginlik anında Vücudunu alarma geçiriyor....

İzleyeceğin yöntem şudur arkadaşım....

Ne kullandıysan kullandın...Şükürki farkettin zararlarını ve yaşın çok genç.....Kullandığın maddeler beynindeki serotonini(mutluluk veren salgı)normalden fazla tüketti....Birkaçzaman sonra deprasyona da girebilirsin....

Çok sağlam iraden olucak..pes etmiyeceksin..ve asla sıkıldığın daraldığın zamanlarda uyusturucunun sahte rahatlığını aklına getirmeyeceksin..fairin dediği gibi o cevreyle alakanı kes..mümkünse semt hatta şehir değiştir....

Vücud o kadar mükemmel dizayn edilmişdirki...zehirlendiğinde her insan kusar...kan şekerin düşdüğünde canın şeker ister....ve vücud varlığını sürdürmek üzere dizayn edilmişdir.....

Şunu demek istiyorum..Kullandığın uyuşturucu/uyarıcalardan dolayı beyin kimyasalarına zarar vermişsin....Bunun bir bedeli var ve yaşayacaksın ...

Sonuçda ne olucak ...Sağlam bir irade ...Yaşama sarılma istediği asla yapdığın hataya geri dönmemek senin yapacakların..gerisini o muhteşem dizayn halledecek..vücud kendi kendini 5/6 ay içinde temizliyecek..kanın temizlenecek....

Panikbozukluk kolay halledilebilen bir sıkıntı.....

Kalbin ağrır..nefesin daralır...huzursuz olursun..çatlıyacak kadar daralırsın ama beyninde bu hastalığı yendiğinde birdaha geri gelmez....

Deprasyon belirtisi olursa ..yani yaşama olan hevesin zevkin bitmeye başlar ...hiçbirşeyden zevk alamaz ve devamlı mutsuz bir halde yaşamaya başlarsan asla bırakma kendini....

Çok dik ve sağlam dur..Bu hayatda yapacakların ve değerlerinin ne olduğunu düşün....Erkeksen sağlam bir kız ..kızsan sağlam bir erkek arkadaş edin..herşeyini bilen her gardının düşdüğünde seni kaldırabilen birisi....

İnsanız hertürlü hatayı yapabiliriz..yeterki hatada ısrar etmiyelim....

Senin gibi milyonlarca insan o lanet maddeleri kullandı hatasını anlıyan geri döndü temizlendi ve sağlıklı bir yaşam sürüyor....

Dönemeyenlerse sefil ve rezil bir biçimde tükenndi ve bitti....

Sağlıklı günler dilerim....

Yorum

ikinize de çok teşekkür ederim desteğiniz için.evet sağlam bir kız arkadaşım var ve o bana destek oluyor... o tür ortamlardanda hiç arkadaşım kalmadı düzgün insanlarla takılıyorum uzun süredir ve 2 senedir bir kere bile olsun o ortamlara dönmeyi düşünmedim... geri de aşmam gereken tek şey yani beynim kaldı... sadece doktorum lsd ve mantar gibi maddelerin şizofreniye sebebiyet verebileceğini söyledi o yüzden bende endişelendim ...o yüzdende sizin gibi iyi insanların bilgilerini ve deneyimlerini dinlemek istedim

Yorum

en yakın zamanda doktora başvurmanızı tavsiye ederim keyifle kalın
              imza

Yorum

İşleniyor...
              X