Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok kötü bi durum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok kötü bi durum

arkadaşlar buraya yeni üye oldum, mahallede arkadaslarla hap atıyoruz atıyorum atıyorum boş çıkıyor. dolu olsada 10 dk fazla sürmüyo. yanımda konuşuyolar hep şifreli şifreli sanki demicem sırf beni konuşuyolar. bu durum nedir? nasıl çıkıcz bu durumdan psikolojimi bozdular, suratlarını göresim gelmiyo lütfen yardım edin!

Bu hapdan kastın tam olarak ne kardeş ona göre yorum yazalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrehakan View Post
      nasıl çıkıcz bu durumdan psikolojimi bozdular, suratlarını göresim gelmiyo
      Emrehakan ! Sen orada ne arıyorsun ??????
      Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

extacy işte, bu arkadaş dedigim hayvanlar bana ne yapmanın peşindeler? daha önce böyle bişey başına gelen varmı varsa lütfen bilgilendirsin beni.

Yorum

O arkadaş dediğin kişileri terket, kendine dürüst, temiz arkadaşlar bul, bulamıyorsan arkadaşsız kal, bunlarla arkadaş olmaktan iyidir, bunu şu an anlayamayabilirsin ama gerçekten bunlarla arkadaş olmaktansa arkadaşsız kalmak daha iyidir.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
            O arkadaş dediğin kişileri terket, kendine dürüst, temiz arkadaşlar bul, bulamıyorsan arkadaşsız kal, bunlarla arkadaş olmaktan iyidir, bunu şu an anlayamayabilirsin ama gerçekten bunlarla arkadaş olmaktansa arkadaşsız kalmak daha iyidir.
            Ne yapmak istiyolar abi sorunları ne bununla ilgili bi fikrin var mı?

Yorum

Seni hapa alıştırım onlardan sürekli hap almanı istiyor olabilirler, yani senden para kazanacaklar.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

anladım aga bundan başka bişey olabilir mi? kobay olarak kullanmış olabilirlermi ?

Yorum

Olabilirler ama şu an önemli değil, sonuçta senin onlardan bir an önce ayrılman lazım.
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                    Olabilirler ama şu an önemli değil, sonuçta senin onlardan bir an önce ayrılman lazım.
                    Ya ayrıldım zaten görüşmüyorum ama beni gördülermi şifreli şifreli konuşuyolar kafalarına göre, bunun amacı ne olabilir?

Yorum

Şifreli konuşmalarının sebepi güven olabilir belki...
                      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                        Şifreli konuşmalarının sebepi güven olabilir belki...
                        Güven derken anlamadım ? Bide devamlı aile den bahsediyolar.. ne ailesiyse bu?

Yorum

bence sen bu kişilerden uzak dur tam anlamadım zaten durumu ama seni iyi yola götürmezler uzak durman yararına olur bence nedenleride sorma
                          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
                            bence sen bu kişilerden uzak dur tam anlamadım zaten durumu ama seni iyi yola götürmezler uzak durman yararına olur bence nedenleride sorma
                            Ya zaten uzak duruyorum, durmak zorundayım. Ama ne yapmak istediklerini öğrenmem lazım. Yoksa kafayı yicem, yardımcı olmanız için açtım konuyu. Nedenlerini sormasam yardım istemezdim sizden..

Yorum

Abicim seni görünce şifreli konuştuklarına göre senden saklıyorlar demeki konuştukları şey senin hakkında iyi bir şey değil. Senin hakkında kötü konuşan insanlarla görüşmeyeceksin. Onların ne hakkında konuştuklarını merak edip durma, fazla merak başa dert açar uzaklaşla imkanın varken uzaklaş.
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                              X