arkadaşlar buraya yeni üye oldum, mahallede arkadaslarla hap atıyoruz atıyorum atıyorum boş çıkıyor. dolu olsada 10 dk fazla sürmüyo. yanımda konuşuyolar hep şifreli şifreli sanki demicem sırf beni konuşuyolar. bu durum nedir? nasıl çıkıcz bu durumdan psikolojimi bozdular, suratlarını göresim gelmiyo lütfen yardım edin!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok kötü bi durum
Collapse
X
-
O arkadaş dediğin kişileri terket, kendine dürüst, temiz arkadaşlar bul, bulamıyorsan arkadaşsız kal, bunlarla arkadaş olmaktan iyidir, bunu şu an anlayamayabilirsin ama gerçekten bunlarla arkadaş olmaktansa arkadaşsız kalmak daha iyidir.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostO arkadaş dediğin kişileri terket, kendine dürüst, temiz arkadaşlar bul, bulamıyorsan arkadaşsız kal, bunlarla arkadaş olmaktan iyidir, bunu şu an anlayamayabilirsin ama gerçekten bunlarla arkadaş olmaktansa arkadaşsız kalmak daha iyidir.
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: serena View Postbence sen bu kişilerden uzak dur tam anlamadım zaten durumu ama seni iyi yola götürmezler uzak durman yararına olur bence nedenleride sorma
Yorum
-
Abicim seni görünce şifreli konuştuklarına göre senden saklıyorlar demeki konuştukları şey senin hakkında iyi bir şey değil. Senin hakkında kötü konuşan insanlarla görüşmeyeceksin. Onların ne hakkında konuştuklarını merak edip durma, fazla merak başa dert açar uzaklaşla imkanın varken uzaklaş.Her şey güzel olacak...
Yorum
Yorum