Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok kötü bi durum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Kardeşim uzak dur derdin tasan kalmasın çok merak ediyosan torbacı değiş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrehakan View Post
      Güven derken anlamadım ? Bide devamlı aile den bahsediyolar.. ne ailesiyse bu?
      sormuyosun niyi şifreki konuşuyoz aq de:d
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
        sormuyosun niyi şifreki konuşuyoz aq de:d
        sordum ne şifresi diyolar tribe girmişsin sen felan filan. Allah belalarını versin, uzak durucaz paranoid kişilik bozukluguna doğru gidiyorum. İnşallah kurtulurum bu düşüncelerden sağolun arkadaşlar..

Yorum

sordum ne şifresi diyolar tribe girmişsin sen felan filan. Allah belalarını versin, uzak durucaz paranoid kişilik bozukluguna doğru gidiyorum. İnşallah kurtulurum bu düşüncelerden sağolun arkadaşlar..
          madde kullanımı kolay kolay kurtulunamayan bir bataklıktır. madde hem yasal olmadığı gibi hemde çok sıkıntıların kapılarını açan bir illettir diyebiliriz. en kısa zamanda kurtulma yollarına başvur. bağımlı hale getirip işlerinde kullandırmayı amaçlayan illegal örgütlerin maşası olmaya kadar gidecek ve sonucunda cehennemi andırır yaşantıların kapılarını sana açacak bir illetten bahsediyoruz. hastaneye gidip kurtulmak istediğini söylersen sana tedavide destek oldukları gibi yasal olarakta güvence altına alınırsın. geç olmadan bence başvur.
          ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Kardeşim torbacı değiş.

Yorum

Uzmn desteği al bence, yararlı olabilir ikisi içinde..
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

extacy işte, bu arkadaş dedigim hayvanlar bana ne yapmanın peşindeler? daha önce böyle bişey başına gelen varmı varsa lütfen bilgilendirsin beni.
                Bunları söyledin ya eğer söylediklerin gerçekse narkotik ip den tespit edip gerekli müdahaleyi yapacaktır. Öyle ulu orta yerde yok hap atıyorum yok bilmem ne bu tarzda konuşma.
                Toplumun içinde erimiş olan birey.

Yorum

hayır sen tribe girmişsinişte şekerin kafası budur . yanındaki insanları böyle düşünüyorsn demekki fazla yakın deilsin onlara . bak sen kafanı hep öle yaşıcaksın rahat ol s.et ortama ayak uydur .d

Yorum

arkadaşlar buraya yeni üye oldum, mahallede arkadaslarla hap atıyoruz atıyorum atıyorum boş çıkıyor. dolu olsada 10 dk fazla sürmüyo. yanımda konuşuyolar hep şifreli şifreli sanki demicem sırf beni konuşuyolar. bu durum nedir? nasıl çıkıcz bu durumdan psikolojimi bozdular, suratlarını göresim gelmiyo lütfen yardım edin!
                    Haptan kastiniz nedir ?
                    Xtc
                    Mdma
                    Mda
                    Speed ?

Ve o kisi uyusturucuyu temin ettiginiz kisimi ?

Xtc amphetamine turevi olup turkiye de kafeinle desteklenmektedir ki bu cok sakincalidir
                    Yukarida yazdigim 4 cesit madde saflik , kullanim yolu ve dozajina gore etkisi 2-4 arasinda degismektedir

Bana kullandigin hapin resmini ve sende uyandirdigi etkilerini yazarsan kismen aciklayabilirim haricinde lab testi yapmam gerekmekte.

Ac Karin yada tok Karin alimi
                    Beraber icilen icicekler ve sonrasi
                    Susuzluk hissi
                    El ve ayarlarda terleme
                    Taban uyusmasi
                    Kalp ritim degisikligi
                    Yuksek tansiyon
                    Tokluk hissi
                    Soguk sudan korkma hissi
                    Empati
                    Ishal
                    Agri kesiciligi
                    Ses ton degisikligi
                    Retina disi siyahlasmasi ve goz bebegi buyume kucukme suresi
                    Solunum artisi
                    Libido artisi
                    Halisinasyon
                    Odaklanma

Bunlari var yok yada sinirina gore yazip gonder bana lutfen

Ve uyusturudan uzak dur , hicbir uyusturucu sizde var olmayani olusturmaz, dogal besin takviyrleriyle min 1 yada serotonin hormon seviyeni%30 Kat artibilirsin

Saglikli kal

Dr.Eric

Yorum

İşleniyor...
                    X