Kardeşim uzak dur derdin tasan kalmasın çok merak ediyosan torbacı değiş.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
çok kötü bi durum
Collapse
X
-
-
-
Orjinal yazı sahibi: emrehakan View Postsordum ne şifresi diyolartribe girmişsin sen felan filan. Allah belalarını versin, uzak durucaz
paranoid kişilik bozukluguna doğru gidiyorum. İnşallah kurtulurum bu düşüncelerden sağolun arkadaşlar..
... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrehakan View Postsordum ne şifresi diyolartribe girmişsin sen felan filan. Allah belalarını versin, uzak durucaz
paranoid kişilik bozukluguna doğru gidiyorum. İnşallah kurtulurum bu düşüncelerden sağolun arkadaşlar..
3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrehakan View Postextacy işte, bu arkadaş dedigim hayvanlar bana ne yapmanın peşindeler? daha önce böyle bişey başına gelen varmı varsa lütfen bilgilendirsin beni.Toplumun içinde erimiş olan birey.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrehakan View Postarkadaşlar buraya yeni üye oldum, mahallede arkadaslarla hap atıyoruz atıyorum atıyorum boş çıkıyor. dolu olsada 10 dk fazla sürmüyo. yanımda konuşuyolar hep şifreli şifreli sanki demicem sırf beni konuşuyolar. bu durum nedir? nasıl çıkıcz bu durumdan psikolojimi bozdular, suratlarını göresim gelmiyo lütfen yardım edin!
Xtc
Mdma
Mda
Speed ?
Ve o kisi uyusturucuyu temin ettiginiz kisimi ?
Xtc amphetamine turevi olup turkiye de kafeinle desteklenmektedir ki bu cok sakincalidir
Yukarida yazdigim 4 cesit madde saflik , kullanim yolu ve dozajina gore etkisi 2-4 arasinda degismektedir
Bana kullandigin hapin resmini ve sende uyandirdigi etkilerini yazarsan kismen aciklayabilirim haricinde lab testi yapmam gerekmekte.
Ac Karin yada tok Karin alimi
Beraber icilen icicekler ve sonrasi
Susuzluk hissi
El ve ayarlarda terleme
Taban uyusmasi
Kalp ritim degisikligi
Yuksek tansiyon
Tokluk hissi
Soguk sudan korkma hissi
Empati
Ishal
Agri kesiciligi
Ses ton degisikligi
Retina disi siyahlasmasi ve goz bebegi buyume kucukme suresi
Solunum artisi
Libido artisi
Halisinasyon
Odaklanma
Bunlari var yok yada sinirina gore yazip gonder bana lutfen
Ve uyusturudan uzak dur , hicbir uyusturucu sizde var olmayani olusturmaz, dogal besin takviyrleriyle min 1 yada serotonin hormon seviyeni%30 Kat artibilirsin
Saglikli kal
Dr.Eric
Yorum
Yorum