Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kodeini tanıyan, bağımlılığını yenen var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kodeini tanıyan, bağımlılığını yenen var mı?

kodein fosfat bağımlısı olan var mı? bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. ya da uyuşturucu madde bağımlılığı tedavisindeki depresyonla başetme yöntemlerini bilen. tedavi süresince hangi ilaçları kullandınız? opiyatı hayatınızdan nasıl çıkardınız?

hiç bılaşma
    Last edited by blacklipsticko'mine; 29-05-2013, 09:40 PM.

Yorum

boş ver kardeşim boş ver aman
      Last edited by blacklipsticko'mine; 29-05-2013, 09:40 PM.

Yorum

ilk defa duydum bu maddeyi fosfat dedilen şey nedir ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
          kodein fosfat, beyaz reçeteli kontrole tabi ilaç grubundandır.
          Sanırım uyuşturucu bağımlıları uyuşturucu bulamadığı zaman avuçla içmek suretiyle kötüye kullanıyor.
          tabi naproksen gibi çok tehlikeli bir maddeyi de kodeini alabilmek için bünyesine alıyor arkadaş.
          tek başına kodein tableti yok. yardımcı madde olarak kullanılıyor
          etkisi nasıl oluyor biliyomusun ?

Yorum

öyle kafa yapıcı bir etkisi yok.
            yazıktır, kullanması gereken insanların hakkına girmek gibi birşey oluyor aslında.

inşallah kurtulur bu genç yaşına yazık.

inşallah........bu arad ilaçlar bendede ileri derecede etkisini kaybetti.........biraz bırakıp öylemi başlasak..........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
              etkisi nasıl oluyor biliyomusun ?
              "ahenk" in dediği gibi kafa yapıcı bir özelliği yok dostum, ben bunu ilk migren hastalığım için almıştım daha sonra başka bir amaca hizmet etmeye başladı, sadece uyuşturuyor yatıştırıyor sakinlik dinginlik veriyor ve bu konuda çok fazla ağrı çeken biri için oldukça başarılı.Özenilecek bir yanı yok, çok boş bir şey..Bende zaten ileriki seviyelere atlamadan bırakmaya başladım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blacklipsticko'mine View Post
                "ahenk" in dediği gibi kafa yapıcı bir özelliği yok dostum, ben bunu ilk migren hastalığım için almıştım daha sonra başka bir amaca hizmet etmeye başladı, sadece uyuşturuyor yatıştırıyor sakinlik dinginlik veriyor ve bu konuda çok fazla ağrı çeken biri için oldukça başarılı.Özenilecek bir yanı yok, çok boş bir şey..Bende zaten ileriki seviyelere atlamadan bırakmaya başladım.
                adını ilk defa duydumda merak ettim sadece tşk edrm

Yorum

dün gecede ağrıdan kıvranırken gördüm bu konuyu zaten
                  hastalığın yoksa kullanma kardeşim.
                  kendini moralmen geliştirmeye çalış.
                  bağımlılık için gerekli yerlere başvurup yardım almayı da ihmal etme lütfen
                  Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ağrılarla başa çıkmak çok zor bir şey.Kendimden biliyorum migrenden dolayı saçlarımı yolduğumu hatırlıyorum.Migren bizim ailemizde genetik malesef.Bende ilk kodeini bunun için kullandım.Kötü amaçlarla kullanılabileceğini sonradan keşfettim.Şimdide zaten bırakma evresindeyim çünkü bu diğer uyuşturuculara bir basamak oluyor.Tehlikeli !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
                    ilk defa duydum bu maddeyi fosfat dedilen şey nedir ?
                    Kodein Türkiye de piyasaya kodein fosfat veya sülfat olarak sürülür.Narkotik bir analjeziktir.Morfinin bir türevidir (metilmorfin).10 mg dan fazla kodein içeren ilaçların çoğu kırmızı reçeteye tabidir...

Yorum

İşleniyor...
                    X