Bayramda ilk defa kullanıcaktık 1 defa attık arkadaşlarla çok hoşumuza gitti bayramın 2. günü para geçti elimize yine alalım dedik kubi dediğim bi arkadaşım birde ikizim 3 ümüz takılcaktık bol bol esrar ve 3 er tane hap aldık aslında 2 sini sonraya saklıyodum ama 1 günde 3ünüde attık hiç uyumadık diyebilirim 1 2 saat dinlendik sadece aradan yaklaşık 7 8 saat geçti ve biz yine hap alıp attık sonra yine aradan biraz zaman geçti yine attık 3 gün ard arda hap attık patlmadı 2 si zaten sonrasında birşey yoktu 1 gün geçene kadar kafam zongluyordu hafiften ikizim fena şekilde bunalımda vücudu uyuşuk dediği şey şu hala bi enerji var içimde heryerim uyuşuk diyor ağlıyor durduk yerde birşeyler oldu bize o arkadaştaa çok fenalarda gidip geliyormuş kafasına birşeyler bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun hastaneye gidelim mi napalım biri yardım etsin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Extacy lütfen yardimci olur musunuz??
Collapse
X
-
doktora gıdınkı guzel bır desıfre etsınler sızıkı aıllerınızı cagırsınlar onlarda duysun rezıl olun hastanede burası uyusturucu hattımı ya neden bılmedıgınız seylerı kafanıza göre alıyorsunuz tuzlu su için kusmaya calısın temız havaya cıkın sız cocukmusunuz hap bunlar hemde uyusturucu uyusmussunuz işte ılac etkısını göstermıs ya komaya gırseydınız yada hayatı bır rısk olussaydı ne olursa olsun gıdın acıle ne olur ne olmaz ama polıs ve doktorlar cıkarır olayı anlatmak zorunda kalırsıız bunada hazırlıklı olun hıc bırsey canınızdan degerlı degıl
-
arkadaşım torbacılar hapse giriyor kullanıcılar girmiyor hapse kanun değişmedi ise mantıken düşünün kullanan biri pişman olsa bırakmak istese hapis yüzünden yardım almaktan kaçacak uyuşturucu batağının içine iyice düşecek.satıcılara hapis var üstünde belirli dozdan fazlası varsa satıcı konumunda oluyorsunOrjinal yazı sahibi: badeehastaneye gidersen hayatınız biter direk içeri alırlar
birdaha kullanmayın bu kadarmı acizsiniz yapmayın sanki şeker almışsınız uyuşturucu ilaç bu kusmaya bakın bu hatayı bidahada yapmayın
hemen hastaneye gidin ve yeni başladı iseniz tedavi ile bağımlılıktan kurtulursunuz bir daha böyle aptal şeyler yapmayın o illet seni içine çekti mi yok ailevi sıkıntın yok maddi sıkıntın yok takıntı hastalıymış yok artık hangi sorunla içtiyseniz hepsi yanında sıfır kalır size öyle büyük dertler açar ki aklınız şaşar
ilk zamanlar paranız olur alırsınız . ilk isteklerin vücudunuz istediği için değil de kendiniz istiyormuş gibi gelir(oysa artık vücudunuz o ilaçları istiyordur)
paranız kalmaz torbacılar size çok ii yaklaşır size borç verirler verecek tabi bir kaç tane ilaç heba etsin ki seni iyice avucunun içine alsın . ki daha sonra zaten o parayı ona bulacaksın
para bulamadıkça çareler arayacaksın önce ev halkı yalan ihtiyaçlarla yok yol parası yok kitap şu bu aile yetemeyecek sana evini soyacaksın annenin babanın ne zorluklarla biriktirdiği kötü günler için sakladığı ganimet para hepsini yavaş yavaş çalacaksın
belki evdeki değerli eşyalar onları çalıp satacaksın
sonra arkadaşlarından borç isteyeceksin sana onlar da yetemedikçe senden uzaklaşacaklar dertleşeceğin arkadaşın bile kalmayacak
kredilerin tükendikçe senin çarelerin tükenmeyecek kız isen kendini satacaksın torbacılara satıcılara yoldan geçen berduşalara tabi kafanda bulanık zaten sonra gayrimeşru çocuğun olacak sonra onu aldırmak isteyeceksin paran olmayacak çareler arayacaksın kendine eziyet edeceksin
ama ne yaparsan yap arkadaşım senin yaşadığın bu sınavda emin ol o çocuğu düşüremeyecek ve doğuracaksın belki kendi ellerinle onu öldüreceksin çünkü kafan iyi (hani öyle derler ya kafam iyi)
belki merhamet edersen cami avlusuna bırakacaksın belki çöpe atacaksın tavsiyem : çocuk esirgeme kurumunun önüne bari koyda yok çocuk sapıklarına yok organ hırsızlarına yem bari etme o çocuğu
erkeksen daha kolay kendini satmak işine gelir yaşlı kadınlarla yatıp kalkmak
aile babası olacak karakter kalmaz sevdiğin kadın artık sevdiğin gibi gelmez sana hiç bir şey eskisi gibi olmaz
daha da dertlenir daha da kullanırsın hap
üzülme sonun ölüm daha kötü sonuç bekleme yaşattıklarınla kalırsın
Yorum
-
Derhal psikiyatriste gidin ve gerekirse hastanede yatarak tedavi olun !
Patlamadı demişsin de zaten exin esprisi ilk kullanımdadır ondan sonra 10ar tane atıcan ki ilk etkiyi yakalayabilesin.
Ex dediğin şey MDMA maddesi ama senin aldığın o hapların var ya %1 i MDMA
Yazıktır kardeşim alın esrarınızı takılın aman diyim kimyasala hapa falan düşmeyin kurtulamazsınız.
Hadi çok zenginim çuvallarla param var desen yine önermem. İlk patladığının ertesi günü yaşadığın duyguyu(çöküşü) ömrün boyunca yaşamayı istemezsin demi ?
Cevabın hayırsa bir daha yanından bile geçme, içenlerden de uzak dur.
Yorum
-
Şunu da ekliyim ex kullanmak isteyen arkadaşlara:
1- Sizin torbacılardan alıp içtiğiniz extazi değil şeker ! Dikkat ederseniz şeker ve extazi ayrı olarak anılır ve extazi şekerin neredeyse iki katı fiyatınadır. Bunu bi düşünün..
2- Aldığınıza orjinal ex deseler bile orjinal olmadığından emin olabilirsiniz çünkü kurban olduğum ülkeme iyi ki de orjinali sokulmuyor. Aldığınız maddenin ismi şu %1 MDMA + %40-50 MDA (çakma mdma yani adi kimyasal) + %40-50 karmakarışık maddeler (deterjan, tuz ruhu, oksijen, tentürdiyot, sabun).
Ben bir kere kullandım evet çok çok çok güzeldi hayatımın en güzel saatlerini yaşadım ama bunları yaşarken 2 kez inanılmaz bi baş ağrısı geldi gitti. Önemsemedim ama ne yazık ki kalıcı hale geldi. 6 ay önce kullanmıştım şimdi bile 2-3 günde bir gelip başımı çatlatıyor. Her seferinde lanet ediyorum çünkü içtiğim hapın çok azı extaziydi bilmediğim birsürü kimyasal vücuduma girdi.
Akıllı olun akıllı !
Not: piyasada satılan extazi, şeker vb hapların, 5 kullanımdan sonra beyin kimyasında kalıcı değişiklikler yaptığı kanıtlanmıştır.
Yorum
-
Kardeşim lise zamanlarında kullanım ben 2 yıl kadar sonrasında bıraktık.
hayırlı olmaz söyleyim. 6 yıldır tertemizim. şimdi biri geliyo var bizde diye direk kovuyorum yapmayın etmeyin birde bi anda 3-5 atılmaz o. kalbe zarar ruha zarar. bide alışkanlık yaptınmı onu bulamadınmı fiziksel engelin olur. İş yaptırmaz başka şey düşündürmez yolun başındayken daha almayın derim daha fazla. Şimdi bi seyde kondurmazsınız ona biliyorum bizde bayıldık öldük sevdik nooldu en sonunda aciz mal bi insan oluyosun. Bu şeyler piyasada yurt dışı gibide değil leş gibi içinde ne olduğunu bilmeden alıyosunuz bunların eroinlisi var bilmemnesi var rezil eder hayatınızı. eksikliğinde acizliği gelir.yol yakınken boşver sen öyle şeyleri
Yorum
-
Merhaba Kardeşim, Soruna Cevap Vermek İçin Üye Oldum, İlk Deneyiminiz, 1 Taneden Fazla kullanmanız Hata, 1 Patlamadan Sonra Etkisi geçsin, 2c. Bir patlama kolay kolay olmaz, Uyuşmalar başladı vs vs yazmışsınız Gayet Normaldir, Saten o hap Bir uyuşturucudur, ne kadar 6 7 saat Sürsede Onun tam etkisi 24 ile 30 Saat Sürmektedir. Yani Oram buram uyuşuyor Diyerek Kendinizi Dahada Çok Tirip'lere Sokmuşsunuz. Saten 30 Saat sonra'da Anlarsınız bunu uyuşma falan kalmamıştır vs vs diye : ) Eğerki Çok Kötüyseniz Azcık su ictirip Kusturun o Arkadaşlarınızı, Neden su içtirip kusturun diyorum Ağzınız Boğazınız kurumuştur istesende kusamaassın bu yüzden su içmelisin veya içtirmelisin. Bi enerji var ağlıyor gülüyor hopluyor zıplıyor, Bunların hapın yarattığı beynin bazı yerlerinde tam devreye sokmaya yaratan birşeydir, yani ağlaması tiripe cok bağlanmıştır veya duygusala cok bağlanmıştır. Birşey daha Söyliyeyim Eğerki extacy'i kullanıyorsanız Ve o hapı attıyasanız Attıktan sonra uyumayın Uyutturmayın. Eğerki uyuyup uyuttursanız Ölümünüz %97 Dir. uyurken patlarsanız kalp durma ihtimali cok yüksek.Ve Son bir tavsiyem ; Uyuşturucuya Hayır !!!Orjinal yazı sahibi: Kademli View PostBayramda ilk defa kullanıcaktık 1 defa attık arkadaşlarla çok hoşumuza gitti bayramın 2. günü para geçti elimize yine alalım dedik kubi dediğim bi arkadaşım birde ikizim 3 ümüz takılcaktık bol bol esrar ve 3 er tane hap aldık aslında 2 sini sonraya saklıyodum ama 1 günde 3ünüde attık hiç uyumadık diyebilirim 1 2 saat dinlendik sadece aradan yaklaşık 7 8 saat geçti ve biz yine hap alıp attık sonra yine aradan biraz zaman geçti yine attık 3 gün ard arda hap attık patlmadı 2 si zaten sonrasında birşey yoktu 1 gün geçene kadar kafam zongluyordu hafiften ikizim fena şekilde bunalımda vücudu uyuşuk dediği şey şu hala bi enerji var içimde heryerim uyuşuk diyor ağlıyor durduk yerde birşeyler oldu bize o arkadaştaa çok fenalarda gidip geliyormuş kafasına birşeyler bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun hastaneye gidelim mi napalım biri yardım etsinLast edited by Z-Lined; 25-05-2013, 03:55 PM.
Yorum

Yorum