Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ameteme yatmaktan korkuyorum , orada verilen ilaçlar dahada kötü yaparmı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ameteme yatmaktan korkuyorum , orada verilen ilaçlar dahada kötü yaparmı ?

selam kullandığım bazı maddeler var ameteme yatıp birz tedavi olup kilo almak istiyoruum ama ametemdeki o deli ilaçları insanı dahada delirtir diye düşünüyorum onları içen arkadaşım hiç konuşmuyor insan konuşmuyor suskun oluyr ya ameteme yatıp ordan çıkarken deli olursam nolcak . şuan aklım gayet yerinde ama oraya yatarsam deli olurum diye korkuyorum napmalıyım.

Daha önce yatan varmı o ilaçlar iyi bişeymi hafızamızı siliyolarmış istemiyorm kardeşim aklım zaten yerinde . ve kilo alan varmı ametemde

Neler kullanıyorsun

Yorum

sana bi doktor tavsiye edeyim bana 2 kutu vitamin yazdı psikşyatrımın verdiği ilaçlarda eklenince 30 kilo aldım şuan 103 kiloyum
      Düzelecek dediler, yirmi yıl geçti
      Açan arayı daha da açtı
      Bugün sordum düzelecek deyorlar
      Gemi de gemiymiş hani, yolcu da yolcu

Özdemir Asaf

Yorum

Hiç amatem görmedim ama oradakilere hayvan muamelesi yapıldığını biliyorum. Bu kadarı yeter mi cevap için ?
        Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
        Mustafa Kemal ATATÜRK
        Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
        kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
        karavanımın hanımı olan

01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

Yorum

İşleniyor...
        X