Duyuru

Collapse
No announcement yet.

madde bağımlılığı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• madde bağımlılığı

Forumda maddeyle bağımlılığıyla ilgili bölüm varmış bilgilerimi bukonuda paylaşıyım belki faydam olur diye düşündüm. Madde bağımlılığı genel olarak 3e ayrılır uyarıcılar uyuşturucar halüsinasyan gosterenler. Hepsindeki amaç keyif verici duyguyu yakalamaktır. Kimisi fiziksel bağımlılık yapar kimisi psikolojik bağımlılık yapar. Cesaretsiz ve kişilik bozukluğu olan kişiler madde kullandığında suç işleme oranı fazladır. Psikiyatride kullanılan ecza depolarından çalınan ilaçlarda meşurdur bunları soylemem dogru olmaz gider doktora yazdırmaya kalkarsınız allah korusun bende yıllarca kullanmışdım eroin dışında herşeye bulaşmışdım. Çünki eroin in sonu genelde ölüm olur ve fiziksel bağımlılık yaşatan en beter maddedir. Oyuzden eroine bulaşmamışdım. Alkol sigarada bağımlılıktır ama psikolojik bağımlılık oranı daha öndedir(narkotik gurupta deildir alkol birtek alkolde bazı ulkelerde yasaklı olan absenthe yeşil peri vardır) birde dikkat eksikliğinde kullanılan kırmızı reçete ritalin de çoğu ulkede narkotik guruba girer ritalinle taşıyanlar kırmızı reçetenin yanlarında fotokopisi ni taşımalarında fayda var. Genç arkadaşlar özenerek milletden gördüğünüz şeyleri meraktan kullanmayın. Bir ornek veriyim bir universite öğrenci si sırf meraktan extasy kullanmışdı bişey olmaz ver gibisinden sonra kendini 4uncu kattan aşagı attı ve öldü. Madde bağımlılığı ile ilgili psikiyatrik sorununuz varsa istanbul kadıköyde kültegin ögel var çok profesyonel bu konuda beni madde den kurtarmışdı ona nekadar dua etsem azdır. Maddelerden kurtulmak istiyen butun arkadaşlara allah yardımcı olsun.

güzel yazı olmuş
    Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
    sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Güzel yazı.
      Kafandaki her şeyi yapabilirsin.

Yorum

İşleniyor...
      X