Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kodeinden eroine

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kodeinden eroine

yok oyle bir şey
    Last edited by blacklipsticko'mine; 29-05-2013, 09:39 PM.

sakın ha eroyinin filan uyuşturucu maddeleere bulaşma hayatını mahvetme öel ib hata sakın yapma
    Düzelecek dediler, yirmi yıl geçti
    Açan arayı daha da açtı
    Bugün sordum düzelecek deyorlar
    Gemi de gemiymiş hani, yolcu da yolcu

Özdemir Asaf

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sehzade35 View Post
      sakın ha eroyinin filan uyuşturucu maddeleere bulaşma hayatını mahvetme öel ib hata sakın yapma
      Kim ne derse desin, kafaya koymuşsa yarın veya bir gün yapacak.

blacklipsticko'mine senin ciddi ciddi sorunların var dostum, açtığın ve yazdığın başlıklar hep uyuşturucu üzerine. Burası uyuşturucu danışma merkezi değil, uyuşturucu öneri merkezi de değil.
      Az önce lise çağındaki bir arkadaşın ex atıp o yaş beynini nasıl mahvettiğini okudum, birsürü uyuşturucu üzerine kurulu site varken buraya ilginç ilginç şeyler yazıp ta milleti de etkileme !
      Burası psikoloji sitesi, uyuşturucu hakkında merak ettiklerin varsa birsürü arama motoru var.
      Amacın ne ? İlgi çekmek mi ?
      Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
      Mustafa Kemal ATATÜRK
      Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
      kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
      karavanımın hanımı olan

01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asperger View Post
        Kim ne derse desin, kafaya koymuşsa yarın veya bir gün yapacak.

blacklipsticko'mine senin ciddi ciddi sorunların var dostum, açtığın ve yazdığın başlıklar hep uyuşturucu üzerine. Burası uyuşturucu danışma merkezi değil, uyuşturucu öneri merkezi de değil.
        Az önce lise çağındaki bir arkadaşın ex atıp o yaş beynini nasıl mahvettiğini okudum, birsürü uyuşturucu üzerine kurulu site varken buraya ilginç ilginç şeyler yazıp ta milleti de etkileme !
        Burası psikoloji sitesi, uyuşturucu hakkında merak ettiklerin varsa birsürü arama motoru var.
        Amacın ne ? İlgi çekmek mi ?
        O arkadaşın kafasında soru işaretleri vardı neden öyle olduğunu merak ediyordu bende muhtemelen olabilecek nedeni yazdım.Sonuçta burada bilgilerimizi paylaşıyoruz.Ben uyuşturucuyu desteklediğimi veya bunun gurur duyulacak takdir edilecek bir şey olduğunu savunmuyorum ! Çünkü öyle bir tarafı yok.
        Açtığım konular uyuşturucu hakkında olabilir (sadece 1 tane var oysaki konular demek absürt kaçıyor).Daha bu foruma dün üye oldum ve kafama bu aralar bu konuyu taktım, yani ilk yazdıklarımın bu konu hakkında olması gayet normal.Destur Dün bir bugün iki

Yorum

dostum eroini denemeden önce largactili dene uyusmus bir et parçası gibi oluyosun.......ayrıca bu tarz konular açmayalım özendirici olabilir
          Last edited by longines; 16-05-2013, 12:31 PM.

Yorum

yol yakınken dönmeni tavsiye ederim. yoksa hayatın kararır.
            HAYAT HARCARIM LAN SENİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blacklipsticko'mine View Post
              O arkadaşın kafasında soru işaretleri vardı neden öyle olduğunu merak ediyordu bende muhtemelen olabilecek nedeni yazdım.Sonuçta burada bilgilerimizi paylaşıyoruz.Ben uyuşturucuyu desteklediğimi veya bunun gurur duyulacak takdir edilecek bir şey olduğunu savunmuyorum ! Çünkü öyle bir tarafı yok.
              Açtığım konular uyuşturucu hakkında olabilir (sadece 1 tane var oysaki konular demek absürt kaçıyor).Daha bu foruma dün üye oldum ve kafama bu aralar bu konuyu taktım, yani ilk yazdıklarımın bu konu hakkında olması gayet normal.Destur Dün bir bugün iki
              Bir ortama desturla giriyorsan önce bi selam verirsin derdini anlatırsın bizler de canı gönülden destek olup derdine ortak oluruz.
              Uyuşturucu bilgilerinin paylaşıldığı site burası değil erowid.com da istemeyeceğin kadar trip raporu var.

"eroin kullanmamak için kendimi zor tutuyorum. kullananlar var mı ? varsa uyuşturmaktan başka birşey yapmıyor mu ? ne zamandır ve nasıl kullanıyorsunuz YARDIMA İHTİYACIM VAR"

Sence bu yazdığın normal mi ? Veya nasıl cevaplar bekliyordun normal bir forum sitesi kullanıcılarından ?

A şahsı: ee ben 4 yıldır kullanıyorum genellikle damardan alıyorum
              B şahsı: ben yeni başladım damardan almaya korkuyorum çaya karıştırıp içiyorum

Sorduğun soru, yardım istediğin konu ortada nasıl cevap bekliyorsun ? !!
              Gerçekten merak etmiş olsaydın ergenler gibi ilk bulduğun foruma gösteriş havasıyla cins cins yazılar yazmazdın.
              Ha bu arada çok merak ediyorsan ara bakayım eroini satan birini bul bakayım iste bir gram gör o zaman ne yapıyorlar o torbacılar seni

İnternet herkesin eline geçmemeli, ben de karşıydım devletin sansür olayına ama bizim millet b.kunu çıkarıyor zannediyor ki birşey oldum
              Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden rahat yaşama yollarını aramayı itiyat haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini,sonra hürriyetlerini ve daha sonra istiklallerini kaybetmeye mahkumdur.
              Mustafa Kemal ATATÜRK
              Asperger bir kız arkadaşım olsun isterdim,
              kalk gidiyoruz dediğimde nereye diye sormayan,
              karavanımın hanımı olan

01101110011110100111010000100000011110010110100101 1100100110110101101001011000100110010101110011

Yorum

İşleniyor...
              X