Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyuşturucu Kalıcı Etki Bırakırmı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uyuşturucu Kalıcı Etki Bırakırmı

Bonzai jameica uyarıcı haplar vs kalıcı etki bırakırmı varmı yaşayan deralizasyon yaşıyorum kalıcımıdır

Komamı bilmiyorum ama ölüm tribine girdim bad trip yani

Yorum

Arkadaşlar bu benim de merak ettiğim bir konu. Ben de delirme tribine girmiştim. Delirdiğimi düşünmüştüm. Bu birşeyin belirtisi mi?

Yorum

Ben ölümü gördüm dumanı alır almaz kafama bir zonglama geldi uyuşmadan sonra müthiş bir korku başladı kendimi yalın ayak dışarı attım dedim ben ölüyorum allaha yalvarmaya başladım yürüyüşüm garipti etrafı hızlı görüyodum kalbim aşırı derece çarpıyordu vicut ısım tavan yaptı konuşma yeteneğim kayboldu zaman kavramı yok oldu nerde olduğumu anlayamıyodum 1 saate yakın sürdü sonra sabaha kadar uyuyamadım sabahında yabancılaşma başladı ilk zamanlar flashback çok oldu yeniden yaşıyormuşum gibi geldi kafayı yiceğimi sandım nihayetinde kendimi doktora attım zamanla azaldı ama hala etkileri beynimde fazlasıyla var

Yorum

Çok şeyim değişti inancım arttı aileme saygım arttı hayatın ne kadar değerli olduğunu anladım ah bir geçse nasıl değişicem kim bilir

Yorum

Kullanmasaydın Hacı Biz Burda Delilere Değil Psikolojik Sorunları Olanlara Cevap Veriyoruz
            Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Yorum

Delimiyim demek istiyorsun

Yorum

Demeye Gerek YOK O'Tarz Şeyleri Zavallılar Kullanır.
                Çevremde Tüm Ailesini Kaybetmiş İnsan Bile O Tür Şeyleri Düşünmüyor.
                Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.

Yorum

Bağımlısı olduğum kanaatine nerden vardın bana göre düşünmeden konuşan insanlar zavallıdır hoşuna gitmezse yazmazsın bu kadar basit

Yorum

Bir Şeyin Bağımlısı Olmak O İnsanın Zafiyetini Belli Eder Senin Bağılımlı Olup Olmaman Beni İlgilendirmez Sen'Ki Allah c.c Büyüklüğüne İnanıyorsan Bu Tür Yollara Başvurman Bile Senin Ne Kadar Zavallı Olduğunu Belli Eder Keyfine DÜŞKÜN İNSAN! Yüce Rabbim Bunun Hesabını Sorsun Elhamdürüllah Senden!

Yorum

beyinde kalıcı etki bırakmaz..bence sende anksiyete oluşmuş çünkü esrarın komaya soktugunu görmedim hiç..ama psikolojik sorunlu insanları bi bira içmesi bile panik atak geçirme olasılığını artırır..

Yorum

Aferin Böyle Devam Et Moderatör Olduğunu Unutma Görevini Yerine Getir Cezai İşlem Uygula.
                        1. Ben Zavallı İnsanlara İyi Temennide Bulunmam İnsan Beynini Kendi Yönetir Bu Duruma Düşen İnsan Zavallıdır Tedavi Olma Yolunu Hekimlerde Aramalıdır Allah c.c inanan Bir İnsan Onun Yasaklarına Uymalı Ve Zıttına Yapar Gibi Yapmamalı Sonra Allah'a Yalvardım Dememeli Allah c.c Zaten Uyarmıştı Seni Fazla Laf Kafa Yorar.
                        Last edited by Bordo38; 03-10-2013, 12:16 AM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Post
                          Aferin Böyle Devam Et Moderatör Olduğunu Unutma Görevini Yerine Getir Cezai İşlem Uygula.
                          1. Ben Zavallı İnsanlara İyi Temennide Bulunmam İnsan Beynini Kendi Yönetir Bu Duruma Düşen İnsan Zavallıdır Tedavi Olma Yolunu Hekimlerde Aramalıdır Allah c.c inanan Bir İnsan Onun Yasaklarına Uymalı Ve Zıttına Yapar Gibi Yapmamalı Sonra Allah'a Yalvardım Dememeli Allah c.c Zaten Uyarmıştı Seni Fazla Laf Kafa Yorar.
                          Akşam akşam gecemi mahvettin zaten lütfen yazma bana din iman derside verme ne yaptığımı ne yapacağımı iyi biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Post
                            beyinde kalıcı etki bırakmaz..bence sende anksiyete oluşmuş çünkü esrarın komaya soktugunu görmedim hiç..ama psikolojik sorunlu insanları bi bira içmesi bile panik atak geçirme olasılığını artırır..
                            Beyinde acaip şekilde kalıcı zarar bırakır. Yaptığım işe devam ederken "ne yapıyodum lan ben" diye kendi kendime sorduğum olmuştur. Uyuşturucuların hepsi sinir sistemine etki ettiği beyin için zararlıdır.

Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Post
                            Bir Şeyin Bağımlısı Olmak O İnsanın Zafiyetini Belli Eder Senin Bağılımlı Olup Olmaman Beni İlgilendirmez Sen'Ki Allah c.c Büyüklüğüne İnanıyorsan Bu Tür Yollara Başvurman Bile Senin Ne Kadar Zavallı Olduğunu Belli Eder Keyfine DÜŞKÜN İNSAN! Yüce Rabbim Bunun Hesabını Sorsun Elhamdürüllah Senden!
                            Burası psikoloji forumu olduğu için kayıt oldum buraya. Dini inancınızı dinlemek için değil. Üslupunuza dikkat etmelisiniz. İnsanlar burada birşeyler öğrenmek için soru soruyorlar ama sizler insanları cehennemle tehdit ediyorsunuz.

Yorum

uzun süre kullanılırsa beyinde kalıcı hasar yapabilir

Yorum

İşleniyor...
                              X