Sigaranın böle bir etkisi var mı ? Sigaraya başlayalı 3 ay oluyor ve çevremden aldığım tepkiler zayıflamışsın baya diyorlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigara sonrası zayıflık
Collapse
X
-
Başlangıçta iştah kapatıcı yanı vardır ama zamanla bünyen ona da alışır. Kilo versen de bir müddet sonra geri alırsın. Metabolizmayı hızlandırdığı için sık tuvalete çıkarsın o da kilo tutturmaz işteSen eğer tok karna içiyorsan sen de bir değişim zaten olmaz ama açken içersen iştah kapatır ve önerim de bir şeyler yemeden içme istersen.. Hatta 3 ay olmuş, at gitsin kardeşim bulaşma bu illete.
........
-
Keyfimden içmiyorum.Çoğu insan sigarayı sorunları çözeceği sanıpta başlıyor fakat ben böle bir istekle başlamadım hatta biliyorumda bu bir çözüm değil hiçbir şey değiştirmiyor sorunlarım geçmiyor kafa yapım değişmiyor düşüncelerime yön veremiyorum.Ama bazen o kadar çok bunalıyorumki içim daralıyor gözüm dönüyor o zamanlar nikotin beynimdeki seratonin seviyesini tekrar düzenliyor ve rahatlıyorum yoksa kendime çevreme zarar veriyorum ciddi anlamda.
Yorum
-
valla arkadaşım kendinize yazık ediyorsun bende 20'li yaşlarda başladım ama işte o yaşlarda ergenliğini tamamlamış oluyorsun yani şunu demek istiyorum ergenliği tamamlamadan sigara yada alkol tüketen etrafımızda o kadar çok genç varki yolda yürüdüğüm yerde hemen hemen gençlerin çoğunun elinde sigara nedir derdiniz arkadaşım yazık vallahi yazık sonra ileriki yıllarda türlü türlü sağlık sorunlarına neden oluyor...tabi bende içiyorum ama çok az ayda bir paket alırım almam yani tek tük arkadaş ortamında içen bir insanım benim küçük kuzenimde aynı senin yaşında yazık vallahi çocuk yanında paket taşıyor yav ki hiçbir sorunuda yoktur herşeyi dört dörtlük alınıyor ediliyor ne bilim ben şimdiki gençleri anlamıyorum vallahi...Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...
Yorum
-
Şunu bilmemekte ısrar ediyor yetişkinler herşeyimiz dört dörtlük olsa niye içelim ki kimse dört dörtlük değil.Şimdi diceksin herkez o yaşlardan geçti fakat herkezin olayı farklı ben kaldıramıyorum artık hayatı veya muhabbetleri hissileşme iştahsızlık var sonum geliyor gibi.
Yorum
-
kardeş bırak gitsin.sen sigaraya yeni başlamışşın kilodan bahsediyon:24:. bağımlı olursan kilo en son düşüneceğin şeydir.bunun ekonomisi,üstüne bürünen iğrenç kokusu,dişilerinin sararması, vs vs. ilerki aşamada kanseri,kuası cartı curtu biton meselesi var. biz içiyoruzda göğemi erdik. ihtiyacına uygun başka alternatifleri araştır. vardır muhakkak.
Yorum
-
İhtiyacımı başka yönlere yönlenmiyor hatta daha da uyuşmak istiyorum içimdeki bu istek nerden geliyor bilmiyorum bunca zaman hep kastım hep başkalarını düşündüm kendi içime kısılıp kaldım ne arkadaşım ne arayıp soranım var boşluktayım kafamda sürekli düşünceler sigaranın zararlarını biliyorum aynı zamanda sağlıkçıyım her gün görüyorum gelen hastaları perişanlıklarını fakat bu bir caydırıcı etken değil biz şu an yaşıyoruz gelecekte ne olacağımız belli değil.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: registon View Postİhtiyacımı başka yönlere yönlenmiyor hatta daha da uyuşmak istiyorum içimdeki bu istek nerden geliyor bilmiyorum bunca zaman hep kastım hep başkalarını düşündüm kendi içime kısılıp kaldım ne arkadaşım ne arayıp soranım var boşluktayım kafamda sürekli düşünceler sigaranın zararlarını biliyorum aynı zamanda sağlıkçıyım her gün görüyorum gelen hastaları perişanlıklarını fakat bu bir caydırıcı etken değil biz şu an yaşıyoruz gelecekte ne olacağımız belli değil.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: metruk View Postseni anlıyorum o konuda bir sıkıntı yok.zaten kimse sigaraya tadı güzelmiş diye başlamaz.yinede sen bilirsin kardeşim yalnız ilerde bırakmaya çalışırken beni hatırla olur mu
Yorum
-
Sigara içen birinin koku ve tat alma duyusu zayıflar dolayısıyla yediği yemeklerden tat alması azalır. İştahının azalması normaldir. Sigara pişmanlıktır. Diyorum ama bende günde 1 paket sigara içiyorum. KOAH olmaktan daha pis bir hastalık olamaz herhalde. Nefes almakta zorlanarak panik içinde boğularak ölmek. İntihar etmenin en kötü yolu herhalde. Ama nasılsa yaşamın kıyısında yaşıyorum KOAH tan önce ölürüm herhalde diye pek umursamıyorum. Sigaraya hiç başlamayın arkadaşlar fırsatınız varsa bırakın derim.
Yorum
Yorum