Sigarayı bırakanlar şimdi mutlu mu?Nasıl hissediyorlar ?Bıraktıktan sonra hangi kanaate vardınız?Ben bunu boşunamı içmişim dediniz?Bunu içmemde şartlandırmanın etkisi olduğunu biliyorum ama bırakıp bırakmama konusunda tam karar verebilmiş değilim.Şimdi hayatınız nasıl gidiyor?Neden bazı insanlar uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sigarayı bırakanlar ne düşünüyor?
Collapse
X
-
sigara hiç kullanmadım..kırk yılda bir arkadaşlarım içerken bir tanede ben yakayım der..2 nefesten sonra söndürürüm..
tadı kötü,,kokusu kötü,,görüntüsü kötü,,pahalı,,sağlığa zararlı
bu kadar kötü şeyi barındırıyor ve insanlar zevkle içmeye devam ediyor..benim aklım almıyor ama vardır heralde içenlerin bir açıklaması..I Wish...
-
Orjinal yazı sahibi: *Ceu* View Postbenim aklım almıyor ama vardır heralde içenlerin bir açıklaması..Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Sigarayı bırakmak diye bir şeyin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve sigarayı bıraktım diyenlerin samimiyetine inanmıyorum. İnsan istediği zaman içecek istemediği zaman da içmeyecek iradeye sahip olmalı. Bu sadece sigara için değil hayattaki herşey için geçerli. Bağımlılık dozu kaçmış korkudur.
Yorum
Yorum