Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sigarayı bırakanlar ne düşünüyor?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sigarayı bırakanlar ne düşünüyor?

Sigarayı bırakanlar şimdi mutlu mu?Nasıl hissediyorlar ?Bıraktıktan sonra hangi kanaate vardınız?Ben bunu boşunamı içmişim dediniz?Bunu içmemde şartlandırmanın etkisi olduğunu biliyorum ama bırakıp bırakmama konusunda tam karar verebilmiş değilim.Şimdi hayatınız nasıl gidiyor?Neden bazı insanlar uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor?

sigara hiç kullanmadım..kırk yılda bir arkadaşlarım içerken bir tanede ben yakayım der..2 nefesten sonra söndürürüm..
    tadı kötü,,kokusu kötü,,görüntüsü kötü,,pahalı,,sağlığa zararlı
    bu kadar kötü şeyi barındırıyor ve insanlar zevkle içmeye devam ediyor..benim aklım almıyor ama vardır heralde içenlerin bir açıklaması..
    I Wish...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: *Ceu* View Post
      benim aklım almıyor ama vardır heralde içenlerin bir açıklaması..
      İçenler açıklayamıyor ama gerçek şu: İnsanlar bırakamasın diye içinde bağımlılık yapan maddeler var hatta bu madde oranlarının son yıllarda artırılmış olduğunu duydum. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz? Para uğruna doğayı da insanları da mahvetmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Şu anda bir tane yakmayı düşünüyorum. Bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum. Sigara içip de bırakmak istemeyen insan kesinlikle sorunlu biridir. Ama bırakmak istemek, bırakmak için yeterli olmuyor. Sigara esarettir.

Yorum

Sigarayı bırakmak diye bir şeyin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ve sigarayı bıraktım diyenlerin samimiyetine inanmıyorum. İnsan istediği zaman içecek istemediği zaman da içmeyecek iradeye sahip olmalı. Bu sadece sigara için değil hayattaki herşey için geçerli. Bağımlılık dozu kaçmış korkudur.

Yorum

Biraz kilo yapıyo aga.. Sonra verirsin, bırakmak şart şu illeti
            ........

Yorum

Öyle alıyor ki sinirimi stresimi. Psikolojik olduğunun da farkındayım ama böyle düşünen insanlar bırakamıyor bıraksa bile yeniden başlıyor maalesef.

Yorum

bırakmayı hiç düşünmüyorum sulu kanımı dengeliyor

Yorum

İşleniyor...
                X