Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bonzaiden kurtuldum AMa.....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bonzaiden kurtuldum AMa.....

yaklasık 3 4 yıl boyunca esrar ot kubar vb. şeyler içtim. 1 yıl boyunca cok yogun sekılde bonzai ictim ve en sonunda ne yapıyorum lan ben gencligim bitti dedim biraktim o gunden sonra hic icmedm farklı seylere yoneldim. üni yi bile kazandım okula gittim üni ye gittikten sonra başmıa gelmeyen kalmadı panik atak mi anskiyete mi depresyonmu nedir bilemem acayip sıkıntıya girmeye basladm o yuzden okulu da bırakmıstım. uykuya dalma sorunum vardı seroquel sayesinde düzldi ama uykuya dalarken kafamda sanki birileri muabet ediyo. zifiri karanlıkta heryeri bulank gölge gibi şeyler görüyorum. sadece karanlkta oluyo gündüzleri ise bazen hersey rüya gibi geliyor. simdi kafamdaki soru bonzaiyi bırakmasaydım bunlar basıma gelirmiydi ? bu yasadaklarmmn hepsi bonzaiden mi kaynaklı ? veya extacyden. benzer şeyleri yaşayanlar oldumu ?

Yaşayanlar oldu tabi hatta yaşayanlar bu konunun içine girip cevap veremeyen, o atlattığın zor sürece kelimeler yetiremeyecek olan insanlar. Ben özet geçeyim. Extacy seni senden alır dostum, sen artık bi kyler değil extacymen olursun ve jamaicada da içinde ne olduğu bilinmeyen-bilinemeyen birçok kimyasal vardır. Sonuç olarak ikisi de kimyasal ve ikiside ruhen ve psikolojik olarak çok çok çok zararlı. O kafanda duyduğun sesler tamamiyle jamaicanın kafası, jamaica ondan ibaret, kafanda sürekli bi kadın konuşur hatta bir kaç tane. O karanlıktaki gölge mevzusu da sanırım extacy nin halüsinayson etkisinden olmalı. Sana tavsiye de bulunamam çünkü benden yaşça büyüksün ama ben kancayı atıyım belki bi kayaya saplanır; hobi edin, kafana takma, iyiymiş gibi davran demiyorum sadece hastalığını kafaya takma çünkü geçiyor. 3-4 bilemedin 5 aya tamamen vücudun arınmış olur. Bende yaşadım yaşadıklarını. Allah yardımcın olsun

Yorum

ben uyuşturucu kullanmadım ben antidepresan zehirlenmesi yaşadım beynim öldü 1,5 yıldır düzelemedim hep aptal gibiyim ölen beyin hücreleri geri gelmiyor

Yorum

Bence ana haber bültenlerinde bonzai ile ilgili çıkan tüm haberler, her ne kadar bonzainin kurbanları ve zararlarını da anlatsa, bu maddeyi hiç bilmeyenlerin, cebinde parası olmayıp da kafasını güzelleştirmek isteyenlerin aklını çeliyor. Bir nevi reklam yerine geçiyor ve kaybedecek birşeyi olmadığını düşünen pek çok insan, basın yoluyla yapılan bu dolaylı reklamların ardından bu zehirle tanışıyor. Bir yerde iğrençlik varsa, bundan kaçının diye onu yayınlamaktansa kısa ölçekli ve kişisel bazda tedaviler, rehabilitasyonlar, toplumdan tecritler ve cezalar yönteminin uygulanmasını daha mantıklı buluyorum. Kurtuluşum olur sandıklarınız, sizi biraz daha bataklığa sürüklüyor.

Yorum

Konu uzun süre geçmiş.Nasılsın şimdi?Umarım sorunları yavaş yavaş aşıyorsundur ya da aşmıssındır.Uyuşturucu kullanmadım.Ama bonzai ya da extacy mi seni böyle yaptı,bu soruya şöyle cevap vereyim.Mesela bitki çayları için psikolojik açıdan etkilerini olduğunu söylüyorlar,ya da çikolatanın psikolojiye iyi geldiğini söylüyorlar.Buna da bu örneklere göre biraz bakarsam seni böyle yapmış olabilir.Tamamen diyemem ama etkisi var.Sonuçta onların içinde kişinin zihnini çökeltecek maddeler var.Bunu kullanırken sadece beyin değil,ruhu da etkiler.Bir üye demiş extacy nin zararlarını.Umarım kullanmıyorsundur.Onları içinden belli süre sonra kullanmazsan zaten unutup rahatlayabilirsin.Geçmiş olsun.

Yorum

Sagolun abiler kardesler eski halimden cok cok daha iyiyim uykuya dalma sorunum hiç kalmadi 4 aydir falan ilacsiz yatiyorum rahat rahat hayatımı düzene soktum sayılır. ama bu aralar anksiyete yokluyor beni sürekli nefes darlığı ve carpinti yasiyorum 2 3 gündür ilaclari birakali baya oluyo sanirim tekrar bir uzmana basvuracagim..herkese acil sifalar dilerim

Yorum

İşleniyor...
            X